Uij,pamirsau
visi aukstai napoleonas su skirtingais pertepimais. MMG,pastilazas
Svoris 10kg
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 27, 10:27)
Uij,pamirsau
visi aukstai napoleonas su skirtingais pertepimais. MMG,pastilazas
Svoris 10kg
visi aukstai napoleonas su skirtingais pertepimais. MMG,pastilazas
Svoris 10kg
ooo,galingas
kada sutepei tortuka ir kada puosei. pries vasara,tokie svoriai bus labai aktualu
ir neskilo nei vienoj vietoj dengimo mase,kai jau papuosta buvo?
lakstus issikepiau ketvirtadieni ir sutepiau ryte.Vakare dengiau mase,pasidariau tas "bangas" iki 3h nakties,o ryte dabaigiau.Labai sunku buvo islyginti ta napoleona,nes esu tik pradedancioji ir man visi lakstai kreivi iskepe ir dar su puslelem kai kur. MMG man nesutrukinejo,kaip ,kad cipciuko(neiveikiu as jos kazkodel).
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 27, 10:43)
lakstus issikepiau ketvirtadieni ir sutepiau ryte.Vakare dengiau mase,pasidariau tas "bangas" iki 3h nakties,o ryte dabaigiau.Labai sunku buvo islyginti ta napoleona,nes esu tik pradedancioji ir man visi lakstai kreivi iskepe ir dar su puslelem kai kur. MMG man nesutrukinejo,kaip ,kad cipciuko(neiveikiu as jos kazkodel).
aisku,aciukas
as darysiu 3 aukstu su maskarpone. gal kas yra dare,koks didziausias imanomas svoris su maskarpone, tokiu auksciu
sandrulyte1975 labai grazus tortas o tie paraukimai , kaip juos padaei? kaip jie ten laikosi?
Labai mielas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 27, 08:04)
Labai mielas
grazi pievute
Radau lentele su mases skaiciavimais cia,tai manau galima ir mazdaug pasiskaiciuoti.
Tuos patraukimus dariau taip:issikociojau blyna is MMG,pvz.:vienas aukstas 28:28,tai pridejau apie 10cm ir lygiau apsipjoviau.tada uzdejau ant torto ir nuo vidurio pradejau "kudriuoti",prismegiau dantu krapstuku.Tada viena krasta taip pat "sukudriavau",tada jau kita sona pradejau nuo krasto kudriuoti,pagal jau padaryto krasto kudres. Na nzn ar suprantamai parasiau .Ir taip visa torta aplink...
Per nakti palaikiau tuos krapstukus,o paskui antakiu znyplutemis graziai istraukiau.Viskas puikiai laikesi
Tuos patraukimus dariau taip:issikociojau blyna is MMG,pvz.:vienas aukstas 28:28,tai pridejau apie 10cm ir lygiau apsipjoviau.tada uzdejau ant torto ir nuo vidurio pradejau "kudriuoti",prismegiau dantu krapstuku.Tada viena krasta taip pat "sukudriavau",tada jau kita sona pradejau nuo krasto kudriuoti,pagal jau padaryto krasto kudres. Na nzn ar suprantamai parasiau .Ir taip visa torta aplink...
Per nakti palaikiau tuos krapstukus,o paskui antakiu znyplutemis graziai istraukiau.Viskas puikiai laikesi
aha , aisku o paskui istraukiai tuos krapstukus ir laikosi tie paraukimai?
QUOTE(Milux @ 2011 03 27, 10:23)
aha , aisku o paskui istraukiai tuos krapstukus ir laikosi tie paraukimai?
Taip,laikesi.
Sveiki, atnesu savo tortuka. Viduje turtingas kavos tortas, papuosimai buttercream icing (gerai, kad jo beveik nesimato, nes kazkas man matyt nelabai gavosi, skystokas ir visai nieko nemaskuojantis, dar susimaise betepant su sokoladiniu torto kremu ir kai kur pasidare nebebaltas, matyt as pieno busiu padauginus, kazkaip sunkiai tikejosi man, kad jis naudojamas tiems lygiems kreminiams tortams isgauti), sokoladine saldainiu mase ir MMG.