Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Uij,pamirsau blush2.gif

visi aukstai napoleonas su skirtingais pertepimais. MMG,pastilazas

Svoris 10kg
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 27, 10:27)
Uij,pamirsau blush2.gif

visi aukstai napoleonas su skirtingais pertepimais. MMG,pastilazas

Svoris 10kg

ooo,galingas biggrin.gif
kada sutepei tortuka ir kada puosei. pries vasara,tokie svoriai bus labai aktualu thumbup.gif
ir neskilo nei vienoj vietoj dengimo mase,kai jau papuosta buvo?
Atsakyti
lakstus issikepiau ketvirtadieni ir sutepiau ryte.Vakare dengiau mase,pasidariau tas "bangas" iki 3h nakties,o ryte dabaigiau.Labai sunku buvo islyginti ta napoleona,nes esu tik pradedancioji ir man visi lakstai kreivi iskepe ir dar su puslelem kai kur. MMG man nesutrukinejo,kaip ,kad cipciuko(neiveikiu as jos kazkodel).
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 27, 10:43)
lakstus issikepiau ketvirtadieni ir sutepiau ryte.Vakare dengiau mase,pasidariau tas "bangas" iki 3h nakties,o ryte dabaigiau.Labai sunku buvo islyginti ta napoleona,nes esu tik pradedancioji ir man visi lakstai kreivi iskepe ir dar su puslelem kai kur. MMG man nesutrukinejo,kaip ,kad cipciuko(neiveikiu as jos kazkodel).

aisku,aciukas
as darysiu 3 aukstu su maskarpone. gal kas yra dare,koks didziausias imanomas svoris su maskarpone, tokiu auksciu
Atsakyti
dar vienas
Pievute 2340gr. juodas miskas. mmg
user posted image
Atsakyti
sandrulyte1975 labai grazus tortas wub.gif 4u.gif o tie paraukimai , kaip juos padaei? kaip jie ten laikosi?

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 27, 08:04)
dar vienas
Pievute 2340gr. juodas miskas. mmg

Labai mielas wub.gif
Atsakyti
grazi pievute wub.gif
Atsakyti
Radau lentele su mases skaiciavimais cia,tai manau galima ir mazdaug pasiskaiciuoti.

Tuos patraukimus dariau taip:issikociojau blyna is MMG,pvz.:vienas aukstas 28:28,tai pridejau apie 10cm ir lygiau apsipjoviau.tada uzdejau ant torto ir nuo vidurio pradejau "kudriuoti",prismegiau dantu krapstuku.Tada viena krasta taip pat "sukudriavau",tada jau kita sona pradejau nuo krasto kudriuoti,pagal jau padaryto krasto kudres. Na nzn ar suprantamai parasiau g.gif .Ir taip visa torta aplink...
Per nakti palaikiau tuos krapstukus,o paskui antakiu znyplutemis graziai istraukiau.Viskas puikiai laikesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 27 kovo 2011 - 10:22
aha , aisku 4u.gif o paskui istraukiai tuos krapstukus ir laikosi tie paraukimai?
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 03 27, 10:23)
aha , aisku 4u.gif o paskui istraukiai tuos krapstukus ir laikosi tie paraukimai?

Taip,laikesi.
Atsakyti
Labas,nu jus merginos ir šaunuoles,nu tokiu tortu ir pasakoij ir sapne nesusapnuosiu,grožis nerealus 4u.gif thumbup.gif.Bet man reikalinga Jusu pagalba,gal žinot kas Panevežy kas skanius tortus kepa.Galečiau pati išsikepti blush2.gif bet tokiu legvu ir skaniu aš kepti nemoku.Padekit.
Atsakyti
Sveiki, atnesu savo tortuka. Viduje turtingas kavos tortas, papuosimai buttercream icing (gerai, kad jo beveik nesimato, nes kazkas man matyt nelabai gavosi, skystokas ir visai nieko nemaskuojantis, dar susimaise betepant su sokoladiniu torto kremu ir kai kur pasidare nebebaltas, matyt as pieno busiu padauginus, kazkaip sunkiai tikejosi man, kad jis naudojamas tiems lygiems kreminiams tortams isgauti), sokoladine saldainiu mase ir MMG.
user posted image user posted image
Atsakyti