jusu teismui vienas tortukas
As vis ateinu cia akis paganau ,tik vis neisiterpiu,
visu tortukai labai grazus.
Cypsiuk tavo roze tiesiog pritrenke mane,kada bandysiu ir as.
Ir vienas klausimukas,pakeliui i namus sautuvas ateina,gal kokiu nuorodu,su idejom?Ir ar isvis geras daiktas?
Ir vienas klausimukas,pakeliui i namus sautuvas ateina,gal kokiu nuorodu,su idejom?Ir ar isvis geras daiktas?
QUOTE(Noiraite @ 2011 03 26, 18:59)
As vis ateinu cia akis paganau ,tik vis neisiterpiu,
Manau mergaiteslabai nesibars,kad nesitoj temoj rasom, kad radau klausimuka,taiir imetu nuorodele,sautuvo,gal patiks http://www.youtube.c...h?v=7h8j3Qw21dk,
Papildyta:
Labai grazus visu torciukai,nu bet sernas,tai toks tikroviskas,jega
na,padariau ta masina dabar klausimas pasistojo,kodel dazant raudona spalva su teptuku,liko druzes? Na,kaip tepi,taip ir lieka per daug degtines ipyliau,prasau man paaiskinti,ir ar galima ka pataisyti,ar jau ne?
QUOTE(keno @ 2011 03 26, 19:51)
na,padariau ta masina dabar klausimas pasistojo,kodel dazant raudona spalva su teptuku,liko druzes? Na,kaip tepi,taip ir lieka per daug degtines ipyliau,prasau man paaiskinti,ir ar galima ka pataisyti,ar jau ne?
pataisyti nzn ar galima bet gali pameginti, as dazau su kepinele,pamirkau ir tepu, graziai lygiai druziu nebuna.
greiciausiai,kad nebetaisysiu dirbau 3 val
aciu uz atsakyma,kita kart zinosiu
aciu uz atsakyma,kita kart zinosiu
Noiraite, labai dailus Jūsų tortukas
noiraite labai gražus, klausimelis o kas ten viduje kaspinelius laiko
O kur kazin Cipciukas dingo...
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 26, 21:02)
O kur kazin Cipciukas dingo...
šedevrus daro, kad mus iš koto verstu
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 26, 21:03)
šedevrus daro, kad mus iš koto verstu
ar tik nebus isvykes atostogu