Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

būtent, mano draugės vyras tai prašo tos masės padaryti, sako, Tu torto gali nedaryti, man tik tos tešlos užminkyk ir suprask, kiekvienam savas skonis thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa, ta rulete, tai man super thumbup.gif toks idealus tikroviskas tortas smile.gif

Ir aguonos pyrageliai, tai ne nemirktelejus suvalgyciau, kokius 3 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 13:10)
būtent, mano draugės vyras tai prašo tos masės padaryti, sako, Tu torto gali nedaryti, man tik tos tešlos užminkyk ir suprask, kiekvienam savas skonis  thumbup.gif

Mano vienas pazistamas sake net nulupo nuo virsaus mases vienos, be torto, irgi prikirto biggrin.gif
Atsakyti
olestos visi tortukai grazus,ypac rulete user posted image
o aguonos pyrageliai tai pyrageliai,bet pakalnuciu grozis koks!!! user posted image
Atsakyti
na ne,juodos nedarysiu,tik ratus biggrin.gif greiciausiai raudona bus,dar nenusprendziau del spalvos g.gif
bet,vaikams nepasakysi,kad nevalgyk doh.gif
Atsakyti
patikėk manim, jei vaikui bus neskanu, jis nevalgys, jei bus tik gražu, o raudonakartumo tikrai neduoda... 4u.gif

ačiū mergytės, turėjau gavus foto, pagal kurią teko daryti tą ruletę, svoris 4,6 kg, skersmuo 28-30 cm kažkur... 4u.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2011 03 26, 14:50]
patikėk manim, jei vaikui bus neskanu, jis nevalgys, jei bus tik gražu, o raudonakartumo tikrai neduoda... 4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
olestos labai gražūs tortukai, o aguonos, tai suvalgyt norėiau vieno gabaliuko... bet pakalnutės nerealios... kaip tikros...
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 03 26, 10:17)

paivairinimui atnesu pyragaiciu , biskvitiniai su maskarpones surio kremu,puosta sokoladu,pakalnutes is cukrines masytes su gum trag

ui kaip as dabar ragauciau prie kavytes bigsmile.gif o pakalnutes tai super, isduokit paslapi kaip jas daret? ax.gif kaip patys ziedeliai padaryti ir pritvirtinti? ar ten ant vieluciu? g.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 10:59)
negi būtina tą masę valgyti  blush2.gif  aš jos niekada jokios spalvos nevalgau blush2.gif visą juodą darysi??? kalba ėjo apie juodą spalvą  4u.gif

drinks_cheers.gif as ir jos niekad nevalgau schmoll.gif
Atsakyti
Agu0na, kaip visada thumbup.gif labai apetitą keliantys gabaliukai, rodos net šokolado skonį jaučiu burnoj, labai gražu ir skoninga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
norejau padekoti visoms merginoms uz patarimus.....bandysiu kazka daryti kitaip.... matysim kas gausis doh.gif doh.gif
Atsakyti
mergaites aciu ,malonu,kai tave pastebi smile.gif

Milux pakalnutems reikia paimti spec.vielutes geliu darymui,jos baltos(jas atsisiunciu is uk) sukarpau mazdaug po 3-4 cm,is masytes darau kamuoliukus,ir veriu ant vieluciu (padarykit kabliuka ant viel. galiuko patepkit kiausinio baltymu,tuomet tvirtai laikosi kamuoliukas) palikat isdziuti.Paimti pacia maziausia formele gelytems ,nesvarbu kiek lapeliu pas mane 5,isspausti ir priklijuoti prie rutuliuko,formuojant sakele imu spec. vielute jau nr.20 ir su floristines juosteles pagalba surisu visa sakele , tikiuosi mane suprasit smile.gif
Atsakyti
wingaile koralinis labai faina wub.gif

k. lapelyte šaunus tortukai

rivera o tas meškiukas taip mane gundo lotuliukas.gif noriu toki suraityti tik gaila kad tokio antgaliuko neturiu verysad.gif

red69 blink.gif blink.gif spalvikes laibai šiltos wub.gif

Olesta drambliukas thumbup.gif

anber graži gele blink.gif , man tas apatynis pasirodė per plonas g.gif ar man taip rodos g.gif
aguona nu negaliu patiket kad tai cukrines pakalnutes blink.gif thumbup.gif

maniškis rafaelo dariau pirma syki , šeimynai labai patiko thumbup.gif
saldainiu mase, pastilažas
user posted image
Atsakyti