būtent, mano draugės vyras tai prašo tos masės padaryti, sako, Tu torto gali nedaryti, man tik tos tešlos užminkyk ir suprask, kiekvienam savas skonis
Tiesa, ta rulete, tai man super toks idealus tikroviskas tortas
Ir aguonos pyrageliai, tai ne nemirktelejus suvalgyciau, kokius 3
Papildyta:
Mano vienas pazistamas sake net nulupo nuo virsaus mases vienos, be torto, irgi prikirto
Ir aguonos pyrageliai, tai ne nemirktelejus suvalgyciau, kokius 3
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 13:10)
būtent, mano draugės vyras tai prašo tos masės padaryti, sako, Tu torto gali nedaryti, man tik tos tešlos užminkyk ir suprask, kiekvienam savas skonis
Mano vienas pazistamas sake net nulupo nuo virsaus mases vienos, be torto, irgi prikirto
na ne,juodos nedarysiu,tik ratus greiciausiai raudona bus,dar nenusprendziau del spalvos
bet,vaikams nepasakysi,kad nevalgyk
bet,vaikams nepasakysi,kad nevalgyk
patikėk manim, jei vaikui bus neskanu, jis nevalgys, jei bus tik gražu, o raudonakartumo tikrai neduoda...
ačiū mergytės, turėjau gavus foto, pagal kurią teko daryti tą ruletę, svoris 4,6 kg, skersmuo 28-30 cm kažkur...
ačiū mergytės, turėjau gavus foto, pagal kurią teko daryti tą ruletę, svoris 4,6 kg, skersmuo 28-30 cm kažkur...
[quote=Olesta,2011 03 26, 14:50]
patikėk manim, jei vaikui bus neskanu, jis nevalgys, jei bus tik gražu, o raudonakartumo tikrai neduoda...
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma
olestos labai gražūs tortukai, o aguonos, tai suvalgyt norėiau vieno gabaliuko... bet pakalnutės nerealios... kaip tikros...
QUOTE(agu0na @ 2011 03 26, 10:17)
paivairinimui atnesu pyragaiciu , biskvitiniai su maskarpones surio kremu,puosta sokoladu,pakalnutes is cukrines masytes su gum trag
ui kaip as dabar ragauciau prie kavytes o pakalnutes tai super, isduokit paslapi kaip jas daret? kaip patys ziedeliai padaryti ir pritvirtinti? ar ten ant vieluciu?
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 10:59)
negi būtina tą masę valgyti aš jos niekada jokios spalvos nevalgau visą juodą darysi??? kalba ėjo apie juodą spalvą
as ir jos niekad nevalgau
Agu0na, kaip visada labai apetitą keliantys gabaliukai, rodos net šokolado skonį jaučiu burnoj, labai gražu ir skoninga
Laba diena,
norejau padekoti visoms merginoms uz patarimus.....bandysiu kazka daryti kitaip.... matysim kas gausis
norejau padekoti visoms merginoms uz patarimus.....bandysiu kazka daryti kitaip.... matysim kas gausis
mergaites aciu ,malonu,kai tave pastebi
Milux pakalnutems reikia paimti spec.vielutes geliu darymui,jos baltos(jas atsisiunciu is uk) sukarpau mazdaug po 3-4 cm,is masytes darau kamuoliukus,ir veriu ant vieluciu (padarykit kabliuka ant viel. galiuko patepkit kiausinio baltymu,tuomet tvirtai laikosi kamuoliukas) palikat isdziuti.Paimti pacia maziausia formele gelytems ,nesvarbu kiek lapeliu pas mane 5,isspausti ir priklijuoti prie rutuliuko,formuojant sakele imu spec. vielute jau nr.20 ir su floristines juosteles pagalba surisu visa sakele , tikiuosi mane suprasit
Milux pakalnutems reikia paimti spec.vielutes geliu darymui,jos baltos(jas atsisiunciu is uk) sukarpau mazdaug po 3-4 cm,is masytes darau kamuoliukus,ir veriu ant vieluciu (padarykit kabliuka ant viel. galiuko patepkit kiausinio baltymu,tuomet tvirtai laikosi kamuoliukas) palikat isdziuti.Paimti pacia maziausia formele gelytems ,nesvarbu kiek lapeliu pas mane 5,isspausti ir priklijuoti prie rutuliuko,formuojant sakele imu spec. vielute jau nr.20 ir su floristines juosteles pagalba surisu visa sakele , tikiuosi mane suprasit
wingaile koralinis labai faina
k. lapelyte šaunus tortukai
rivera o tas meškiukas taip mane gundo noriu toki suraityti tik gaila kad tokio antgaliuko neturiu
red69 spalvikes laibai šiltos
Olesta drambliukas
anber graži gele , man tas apatynis pasirodė per plonas ar man taip rodos
aguona nu negaliu patiket kad tai cukrines pakalnutes
maniškis rafaelo dariau pirma syki , šeimynai labai patiko
saldainiu mase, pastilažas
k. lapelyte šaunus tortukai
rivera o tas meškiukas taip mane gundo noriu toki suraityti tik gaila kad tokio antgaliuko neturiu
red69 spalvikes laibai šiltos
Olesta drambliukas
anber graži gele , man tas apatynis pasirodė per plonas ar man taip rodos
aguona nu negaliu patiket kad tai cukrines pakalnutes
maniškis rafaelo dariau pirma syki , šeimynai labai patiko
saldainiu mase, pastilažas