patyriau visiška fiasko torto puošime pastilažas nesigavo trukinejo, šlapiai beze skani bet visiškai nelaiko formos, liks tortas namuose o taip norejosi nusivezti savo
Lotute, užjaučiu kitą sykį bus geriau o kas nutiko šlapiai bezė???
pasižadėjau, tai reikia parodyti...
medaus tortas, pastilažas, viskas dažyta iš viršaus atskirais etapais...
Spyglis2, rikotinis vyšninis tortas, šlapia bezė, figūrėlė iš Minordijos masytės...
ir varškės tortas su persikais, irgi šlapia bezė ir Minordijos masytė...
Spyglis2, rikotinis vyšninis tortas, šlapia bezė, figūrėlė iš Minordijos masytės...
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 26, 01:51)
ne baltymai isplakti o sviestas dedasi ir cukraus pudra, slakelis pieno. taip saldu, bet kartais visai nieko, cia panasiai kaip su mase jei dengi. vieni valgo kiti ne. zodziu labai atsiprasau jog per velai rasau, nes buvau darbe ir neseniai grizau tai rasau kitam kartui gal pravers
vadinasi Butter ising arba butter cream: 75 g sviesto ir 175g cukraus pudros ir keletas lasu vaniles bei pieno arba silto vandens. tik labai nedaug. isplakti sviesta iki purumo, berti cukraus pudra po truputi ir toliau plakti jei norisi skysciau siek tiek daugiau pieno, (bet as pati tai apie sauksta daugiausia pilu) ir plaki, kol cukraus pudra aptirpsta. siuo kiekiu gali apdengti kazkur 15cm skersmens torta. tai tiek. si recepta beje buvau rasius senesneje temoje tik nepamenu kurioje.
vadinasi Butter ising arba butter cream: 75 g sviesto ir 175g cukraus pudros ir keletas lasu vaniles bei pieno arba silto vandens. tik labai nedaug. isplakti sviesta iki purumo, berti cukraus pudra po truputi ir toliau plakti jei norisi skysciau siek tiek daugiau pieno, (bet as pati tai apie sauksta daugiausia pilu) ir plaki, kol cukraus pudra aptirpsta. siuo kiekiu gali apdengti kazkur 15cm skersmens torta. tai tiek. si recepta beje buvau rasius senesneje temoje tik nepamenu kurioje.
Didziulis ACIU Dar spejai, jau ipusejau sarlotes krema daryt, bet bandysiu tavaji, dar nedidelis nuostolis Pasirodysiu veliau kas gavosi
Olesta, labai grazu, o ipac man ta rulete ir drambliukas
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 10:13)
Lotute, užjaučiu kitą sykį bus geriau o kas nutiko šlapiai bezė???
labai labai tas pirmasis fainas, gera ideja. ta spalva man tokia super
ir antrasis ne ka prastesnis
o su drambliu labai svelnus, jau toks mielas
ačiū ta ruda spalva tai geltona su electric purple sumaišyta rudos neturiu nei gramo
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 26, 10:16)
Didziulis ACIU Dar spejai, jau ipusejau sarlotes krema daryt, bet bandysiu tavaji, dar nedidelis nuostolis Pasirodysiu veliau kas gavosi
smagu tuomet, tikiuosi gavosi.
lauksim rezultato, o dabar begu
Lotutee, pusvalandis poilsio su kava/arbata ir pradek is naujo Nenuleisk ranku!
Olesta, labai labai labai grazu, kad ir ka bedarytumet
Ikeliu rytini:
pirmas aukstas "Zozefina", antras - sokoladinis, pastilazas.
Tik labai persiprasau del nuotraukos kokybes.. Baisiai neryskiai gavosi..
Olesta, labai labai labai grazu, kad ir ka bedarytumet
Ikeliu rytini:
pirmas aukstas "Zozefina", antras - sokoladinis, pastilazas.
Tik labai persiprasau del nuotraukos kokybes.. Baisiai neryskiai gavosi..
labas,kepejeles
rivera grazus meskiukas
red69 labai svelnus demesys semynelei
olesta super rulete,nematyta
paivairinimui atnesu pyragaiciu , biskvitiniai su maskarpones surio kremu,puosta sokoladu,pakalnutes is cukrines masytes su gum trag
rivera grazus meskiukas
red69 labai svelnus demesys semynelei
olesta super rulete,nematyta
paivairinimui atnesu pyragaiciu , biskvitiniai su maskarpones surio kremu,puosta sokoladu,pakalnutes is cukrines masytes su gum trag
aguona,kiap skaniai atrodo,net seile nutyso
visu mergicku tortai fantastiski siand turiu daryti masinyte,tai dabar pagalvojau,su kuo dazyti MMG virsu,jei sako americolor skonis kartus-nes kitokiu ir neturiu
visu mergicku tortai fantastiski siand turiu daryti masinyte,tai dabar pagalvojau,su kuo dazyti MMG virsu,jei sako americolor skonis kartus-nes kitokiu ir neturiu
QUOTE(keno @ 2011 03 26, 12:26)
aguona,kiap skaniai atrodo,net seile nutyso
negi būtina tą masę valgyti aš jos niekada jokios spalvos nevalgau visą juodą darysi??? kalba ėjo apie juodą spalvą
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 12:59)
negi būtina tą masę valgyti aš jos niekada jokios spalvos nevalgau visą juodą darysi??? kalba ėjo apie juodą spalvą
As mases irgi nevalgau... nezinau, man gadina visa torto skoni o va yra pas mane kas valgo - sako kaip saldainis net viena nuvalgo