Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

patyriau visiška fiasko torto puošime doh.gif verysad.gif pastilažas nesigavo trukinejo, šlapiai beze skani bet visiškai nelaiko formos, liks tortas namuose verysad.gif o taip norejosi nusivezti savo verysad.gif
Atsakyti
Lotute, užjaučiu 4u.gif kitą sykį bus geriau 4u.gif o kas nutiko šlapiai bezė???

pasižadėjau, tai reikia parodyti...
medaus tortas, pastilažas, viskas dažyta iš viršaus atskirais etapais...
user posted image

Spyglis2, rikotinis vyšninis tortas, šlapia bezė, figūrėlė iš Minordijos masytės...
user posted image

ir varškės tortas su persikais, irgi šlapia bezė ir Minordijos masytė...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 26, 01:51)
ne baltymai isplakti o sviestas dedasi  ir cukraus pudra, slakelis pieno. taip saldu, bet kartais visai nieko, cia panasiai kaip su mase jei dengi. vieni valgo kiti ne. zodziu labai atsiprasau jog per velai rasau, nes buvau darbe ir neseniai grizau tai rasau kitam kartui gal pravers smile.gif
vadinasi Butter ising arba butter cream: 75 g sviesto ir 175g cukraus pudros ir keletas lasu vaniles bei pieno arba silto vandens. tik labai nedaug. isplakti sviesta iki purumo, berti cukraus pudra po truputi ir toliau plakti jei norisi skysciau siek tiek daugiau pieno, (bet as pati tai apie sauksta daugiausia pilu) ir plaki, kol cukraus pudra aptirpsta. siuo kiekiu gali apdengti kazkur 15cm skersmens torta. tai tiek. si recepta beje buvau rasius senesneje temoje tik nepamenu kurioje.

Didziulis ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar spejai, jau ipusejau sarlotes krema daryt, bet bandysiu tavaji, dar nedidelis nuostolis smile.gif Pasirodysiu veliau kas gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Olesta, labai grazu, o ipac man ta rulete ir drambliukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 10:13)
Lotute, užjaučiu  4u.gif  kitą sykį bus geriau  4u.gif  o kas nutiko šlapiai bezė???

pasižadėjau, tai reikia parodyti...
medaus tortas, pastilažas, viskas dažyta iš viršaus atskirais etapais...

Spyglis2, rikotinis vyšninis tortas, šlapia bezė, figūrėlė iš Minordijos masytės...

ir varškės tortas su persikais, irgi šlapia bezė ir Minordijos masytė...

labai labai tas pirmasis fainas, gera ideja. ta spalva man tokia super thumbup.gif
ir antrasis ne ka prastesnis 4u.gif
o su drambliu labai svelnus, jau toks mielas wub.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif ta ruda spalva tai geltona su electric purple sumaišyta mirksiukas.gif rudos neturiu nei gramo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 26, 10:16)
Didziulis ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Dar spejai, jau ipusejau sarlotes krema daryt, bet bandysiu tavaji, dar nedidelis nuostolis smile.gif Pasirodysiu veliau kas gavosi  bigsmile.gif

smagu tuomet, tikiuosi gavosi.
lauksim rezultato, o dabar begu bye1.gif
Atsakyti
Lotutee, pusvalandis poilsio su kava/arbata ir pradek is naujo ax.gif Nenuleisk ranku!

Olesta, labai labai labai grazu, kad ir ka bedarytumet 4u.gif

Ikeliu rytini:

pirmas aukstas "Zozefina", antras - sokoladinis, pastilazas.
user posted image

Tik labai persiprasau del nuotraukos kokybes.. Baisiai neryskiai gavosi..
Atsakyti
labas,kepejeles
rivera grazus meskiukas wub.gif

red69 labai svelnus demesys semynelei wub.gif

olesta super rulete,nematyta thumbup.gif

paivairinimui atnesu pyragaiciu , biskvitiniai su maskarpones surio kremu,puosta sokoladu,pakalnutes is cukrines masytes su gum trag

user posted image
user posted image
Atsakyti
aguona,kiap skaniai atrodo,net seile nutyso thumbup.gif
visu mergicku tortai fantastiski wub.gif siand turiu daryti masinyte,tai dabar pagalvojau,su kuo dazyti MMG virsu,jei sako americolor skonis kartus-nes kitokiu ir neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 03 26, 12:26)
aguona,kiap skaniai atrodo,net seile nutyso thumbup.gif
visu mergicku tortai fantastiski wub.gif siand turiu daryti masinyte,tai dabar pagalvojau,su kuo dazyti MMG virsu,jei sako americolor skonis kartus-nes kitokiu ir neturiu g.gif

negi būtina tą masę valgyti blush2.gif aš jos niekada jokios spalvos nevalgau blush2.gif visą juodą darysi??? kalba ėjo apie juodą spalvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 26, 12:59)
negi būtina tą masę valgyti  blush2.gif  aš jos niekada jokios spalvos nevalgau blush2.gif visą juodą darysi??? kalba ėjo apie juodą spalvą  4u.gif

As mases irgi nevalgau... nezinau, man gadina visa torto skoni smile.gif o va yra pas mane kas valgo - sako kaip saldainis biggrin.gif net viena nuvalgo biggrin.gif
Atsakyti