Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Man atrodo visiskai juoda isgaut galima tik dazant ant virsaus mase... arba lyg sake, kad pirktine kazkokia gerai nuima g.gif bet cia galiu ir klyst..
Atsakyti
mano mergaite dievina peliuka miki...tai - juodos kelnytes, akytes, ausytes ir galvyte......kaip ir nemazai......mastau apie grietinele arba sviestini krema...kazin kaip jie bendrauja su dazais? ar nusidazo????
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2011 03 25, 21:48)
mano mergaite dievina peliuka miki...tai - juodos kelnytes, akytes, ausytes ir galvyte......kaip ir nemazai......mastau apie grietinele arba sviestini krema...kazin kaip jie bendrauja su dazais? ar nusidazo????

Na esu dažius grietinėlę, daug dažų įdėjus, gausis kažkas panašaus į juodą, bet valgytojų burnos tikrai bus juodos, kai tik kokius kontūriukus apvest, tai galima naudot, bet jūsų atveju, aš geriau daryčiau aplikaciją iš masės, tas detales, kurių reikia juodų, paspalvinčiau ant viršaus. Jei masės nemėgstat, ją bus lengva nuimt, o kremo juodo nenukrapštysit. Patį tortą galit puošt kremu, tik aplikacija iš masės.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 25, 19:06)
Na ka, keliu ir as savaji pirmaji meskena biggrin.gif.

koks mielas wub.gif
o kaip kailiukas toks baltas gavosi?
nes man Šarlotė visad geltonos spalvos gaunasi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 25, 19:20)
Beze tamsi nesigauna niekad, bent jau man.. nepades nei daugiau dazu..  unsure.gif

Red, man tavo tortai visad labai grazus  wub.gif tik cia klausimas tarpkitko (nesupraskit kaip prikibima prasau), tik paklaust noriu, man atrodo kad mase ant torto taip siek tiek blizga, ar ten purksta kazkuo? Ar taip atrodo. Nu man labai graziai ziurisi. ir uzrasas lygut lygutelis! Zodziu 100 balu is 100  thumbup.gif
Ačiū Ačiū 4u.gif
Rugiagėle26,aš tortus vos vos apipurškiu PEARL LUSTRE SPRAY ir tortukas įgauna tokį žvilgesį smile.gif

QUOTE(Milux @ 2011 03 25, 19:46)

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
O man rytdienai reikia tokios aplikacijos ant torto,galva plyšta,neįsivaizduoju,kaip reikės padaryti doh.gif blink.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 25 kovo 2011 - 21:28
QUOTE(red69 @ 2011 03 25, 22:20)
Rugiagėle26,aš tortus vos vos apipurškiu PEARL LUSTRE SPRAY ir tortukas įgauna tokį žvilgesį smile.gif
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
O man rytdienai reikia tokios aplikacijos ant torto,galva plyšta,neįsivaizduoju,kaip reikės padaryti  doh.gif  blink.gif  unsure.gif

oho,bus nemazai darbo su juo,kol nukopinsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 25, 21:37)
Jau pati radau atsakyma i savo klausima, galiu pasidalint, gal kam pravers...Kiek suprantu, tas lygutelis kremas, kuriuo dengia uzsienieciai torta, yra ne kas kitas kaip ju vadinamas royal icing, t.y. baltymai isplaukti su daug cukraus pudros ir ju labai didelis kiekis uzteptas ant torto, kuo daugiau sluoksniu, tuo lygiau....Na, man toks variantas netinka, nes cia tikra saldumo bomba  doh.gif  doh.gif  Gal turit minciu koks priimtinesnis kremas galetu buti alternatyva?

tai jei radai kad kelis psl atgal apie ta dengima kalbejom tai atrasi ir nuoroda ne i paptasta aisinga kur cukraus pudra gryna o i buttercram icing, ten vaizdine medziaga kaip is baltymo, cukraus pudros ir sviesto daro ta krema, ir dar zemiau nuoroda apie tai kaip ja dengti apie kuria kalbejai, matei kad to sviestinio-baltyminio kremo ne tiek jau daug deda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 25, 19:37)
Jau pati radau atsakyma i savo klausima, galiu pasidalint, gal kam pravers...Kiek suprantu, tas lygutelis kremas, kuriuo dengia uzsienieciai torta, yra ne kas kitas kaip ju vadinamas royal icing, t.y. baltymai isplaukti su daug cukraus pudros ir ju labai didelis kiekis uzteptas ant torto, kuo daugiau sluoksniu, tuo lygiau....Na, man toks variantas netinka, nes cia tikra saldumo bomba  doh.gif  doh.gif  Gal turit minciu koks priimtinesnis kremas galetu buti alternatyva?

ne baltymai isplakti o sviestas dedasi ir cukraus pudra, slakelis pieno. taip saldu, bet kartais visai nieko, cia panasiai kaip su mase jei dengi. vieni valgo kiti ne. zodziu labai atsiprasau jog per velai rasau, nes buvau darbe ir neseniai grizau tai rasau kitam kartui gal pravers smile.gif
vadinasi Butter ising arba butter cream: 75 g sviesto ir 175g cukraus pudros ir keletas lasu vaniles bei pieno arba silto vandens. tik labai nedaug. isplakti sviesta iki purumo, berti cukraus pudra po truputi ir toliau plakti jei norisi skysciau siek tiek daugiau pieno, (bet as pati tai apie sauksta daugiausia pilu) ir plaki, kol cukraus pudra aptirpsta. siuo kiekiu gali apdengti kazkur 15cm skersmens torta. tai tiek. si recepta beje buvau rasius senesneje temoje tik nepamenu kurioje.
Atsakyti
Kas klause del mikio, tai galima daryt ir sokoladine aplikacija, lyg temoj be papuosimu yra netgi pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 21:14)
koks mielas  wub.gif
o kaip kailiukas toks baltas gavosi?
nes man Šarlotė visad geltonos spalvos gaunasi  g.gif  blush2.gif

Aciu smile.gif.
Nezinau kaip jis cia baltas gavosi, man taip gaunas ax.gif . Gal kad sviesta plaku iki baltumo g.gif
Atsakyti
red69

doh.gif nu man si spalvyte torciuku kokia grazi ir torciukai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2011 03 25, 21:52)
Laba vakara,
norejau pasiterauti del Sugarflair dazu...kaip jais neudazyti beza ir aisinga???? man nesigauna ryskios spalvos...is raudonos...rozine iseina...is juodos - vos pilka.....
ka ne taip darau???   4u.gif
aciu uz pagalba...lauksiu atsakymu.....

vienareikšmiškai - nesigaus juoda tikrai, dėl raudonos tai reiktų dėti MILTELINIUS dažus, bet ne sugarflair. Reiktų gauti tiesiog paprastų rusiškų ar ukrainietiškų dažų ir į normą kremo dėti kokius du pakelius. Tada bus randona spalva.. kiek ana sveika vaikams.. tai jau čia kitas klausimas unsure.gif Kita angliškų dažų gamintoja Squires Kitchen pradėjo rašyti ant savo dažų, kad dažai kenkia vaikų sveikatai, sukelia elgesio sutrikimus.

QUOTE(etoile @ 2011 03 25, 22:48)

žinai ką daryk tokiu atveju.. labai lengva.. Jeigu reikia juodos spalvos, imi porą šaukštų sijotos cukraus pudros, įpili čiut čiut vandens ir dedi ant šaukšelio galiuko juodų dažų. Gerai išmaišai. Turi gautis tiršta, nebėganti košelė. Ir juoda. Jeigu trūksta juodumo, tai dar truputį dažų reik dadėt. Tik nepadaugink. šita košė gerai priima dažus. Ir viskas. Tada tirštesne košele per švirkštą nusipiešk kontūrus. Kai šiek tiek apstings, tada pasidarai vos vos skystenę košelę, įlašinus porą lašų vandens, ir užpildai kontūrus. Viskas. Citrinos rūgšties nepatarčiau dėti, nes blukins spalvą.

prisiminus atlekiau pasakyt, kad NEDEKIT AMERICOLOR juodos!!!! neis i burna paimti nei kasnelio, labai kartus dazai.
Dekit Sugarflair Liquorice spalva, juoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 26 kovo 2011 - 10:57