Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Laba vakara,
norejau pasiterauti del Sugarflair dazu...kaip jais neudazyti beza ir aisinga???? man nesigauna ryskios spalvos...is raudonos...rozine iseina...is juodos - vos pilka.....
ka ne taip darau??? 4u.gif
aciu uz pagalba...lauksiu atsakymu.....
Atsakyti
Labas vakaras,na ir grožių prinešėt,visų net nevardinsiu,nes jau nepamenu,bet tortai visų tikrai įspūdingai nuostabūs wub.gif ir tokia gausa,kol perverčiau visus doh.gif ..Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mano kukliukai:
Cipsiuko Medutis,Cispiuko Pastilažas ir idėja šiek tiek vogta iš Cipsiuko(atsiprašau) ,Šlapia bezė,tik neapskaičiavau raidžių atstumo prie vieno krašto,tai vos tilpo blush2.gif :
user posted image

O čia irgi tas pats medutis,tačiau toks greitukas dekoravimas,bandžiau šlapią bezė,likau labai patenkinta,bet jau buvo gan vėlu,tai toks visas brokuotas "bandymas" gavosi :
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Dengimo masę radau. Kaip ir viskas daugmaž aišku.O dabar dėl saldainių masės.Ją reikia kišti į mikrobendę.O jwi jos neturiu,tai jau negaliu darytis tos masės iš MMW saldainiukų?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 03 25, 21:09)
Dengimo masę radau. Kaip ir viskas daugmaž aišku.O dabar dėl saldainių masės.Ją reikia kišti į mikrobendę.O jwi jos neturiu,tai jau negaliu darytis tos masės iš MMW saldainiukų?

manau ant garu voneles butu galima juos lydyti,tik gerokai ilgiau visa tai uztruktu.

labai daug graziu tortuku vel pridejot,jau net nebevardinsiu -saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2011 03 25, 17:52)
Laba vakara,
norejau pasiterauti del Sugarflair dazu...kaip jais neudazyti beza ir aisinga???? man nesigauna ryskios spalvos...is raudonos...rozine iseina...is juodos - vos pilka.....
ka ne taip darau???   4u.gif
aciu uz pagalba...lauksiu atsakymu.....

as nebandziau beze dazyti, bet manyciau del to nesigauna nes ji labai balta, o balta sumaisius su pacia tamsiausia spalva juk gaunasi sviesi mirksiukas.gif bandyk daugiau dazu det, nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 25 kovo 2011 - 20:12
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 25, 19:14)
Geras, net i galva neatejo  bigsmile.gif

nu vat,dar ilgai dvejojau ar pirkti sias formele,bet dabar tai labai dziaugiuosi
taip pasidaro ir dar tokias gelytes is siu formeliu pasidariau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 03 25, 20:12)
as nebandziau beze dazyti, bet manyciau del to nesigauna nes ji labai balta, o balta sumaisius su pacia tamsiausia spalva juk gaunasi sviesi mirksiukas.gif bandyk daugiau dazu det, nors...

Beze tamsi nesigauna niekad, bent jau man.. nepades nei daugiau dazu.. unsure.gif

Red, man tavo tortai visad labai grazus wub.gif tik cia klausimas tarpkitko (nesupraskit kaip prikibima prasau), tik paklaust noriu, man atrodo kad mase ant torto taip siek tiek blizga, ar ten purksta kazkuo? Ar taip atrodo. Nu man labai graziai ziurisi. ir uzrasas lygut lygutelis! Zodziu 100 balu is 100 thumbup.gif
Atsakyti
šiandien tokia nuotaika,kad pusę suvalgyčiau,pusę i sekciją pasistatyčiau biggrin.gif gražu 4u.gif

Jau ant kažkelinto torto matau 8,nu kreivi jie man nors tu ką g.gif ax.gif taip ir yra,ar tik man akys kreivai rodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 25, 20:17)
nu vat,dar ilgai dvejojau ar pirkti sias formele,bet dabar tai labai dziaugiuosi
taip pasidaro ir dar tokias gelytes is siu formeliu pasidariau
[

Lapelyte tai beze karaliene! thumbup.gif o gelytes tos tai super. Cia is triju dydziu formeliu padarytos?

As astuoneto net nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 kovo 2011 - 20:23
Jau pati radau atsakyma i savo klausima, galiu pasidalint, gal kam pravers...Kiek suprantu, tas lygutelis kremas, kuriuo dengia uzsienieciai torta, yra ne kas kitas kaip ju vadinamas royal icing, t.y. baltymai isplaukti su daug cukraus pudros ir ju labai didelis kiekis uzteptas ant torto, kuo daugiau sluoksniu, tuo lygiau....Na, man toks variantas netinka, nes cia tikra saldumo bomba doh.gif doh.gif Gal turit minciu koks priimtinesnis kremas galetu buti alternatyva?
Atsakyti
hmmmm, aciu merginoms uz atsakymus...
tad klausimelis - koki krema daryti, kad galeciau nudazyti juodai? dengimo mases nemegstam....tai net nzn...aisingas irgi atkrinta.....
tai kas tada lieka?
Atsakyti
Red96 wub.gif
k.lapelyte , grazios tikrai tos gelytes.
Rutele81 tai baltymas su cukrsus pudra - tai beze unsure.gif
Rugiagele drinks_cheers.gif na as ir manau kad neiskgausi tamsios spalvos, gal siek tiek ryskesne jai jai padetu tai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 03 25, 18:43)
hmmmm, aciu merginoms uz atsakymus...
tad klausimelis - koki krema daryti, kad galeciau nudazyti juodai? dengimo mases nemegstam....tai net nzn...aisingas irgi atkrinta.....
tai kas tada lieka?

Tai ar daug jums to juodo kremo reikia?nes jai visas tortas juodas bus, tai jauciu visu valgytoju burnos ir bus juodos unsure.gif , o jai detaliu keliu, tai pasidarykit pastilaza juoda tik tom detale g.gif
Atsakyti