Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

medutis,beze,pastilazas. svoris 2,3kg
user posted image
snickers ir rafaelo.svoris 3,1kg pastilazas ir aisingas
user posted image

snickers. aisingas ir pastilazas
user posted image

beze,pastilazas. maskarpone
user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atskirai nevardinsiu bet visu tortai NUOSTABUS good.gif
mano si karta kukluciai, tai net geda deti thumbup.gif
paganiau akeles blush2.gif
Atsakyti
k.lapelyte -grazus tortukai thumbup.gif

o sakyk su maskarpone sliuoksniuoji kaip meduti ar biskvitas tik apacioj g.gif bet kaip tada ta forma tokia padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 25, 18:37)
k.lapelyte -grazus tortukai thumbup.gif

o sakyk su maskarpone sliuoksniuoji kaip meduti ar biskvitas tik apacioj g.gif  bet kaip tada ta forma tokia padaryt ax.gif

as sluoskniuoju,nes man nepatinka kai bisvito mazai buna. bet kremo vistiek maskarpones dedu i kiekviena sluoksni daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 24, 10:53)

didelis dekui 4u.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 24, 12:56)

parodau dar savo viena darbeli blush2.gif  tortas varskinis su persikais, mmg

mergaites, gal kuri galite imesti varškės tortuko receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 25, 18:42)
as sluoskniuoju,nes man nepatinka kai bisvito mazai buna. bet kremo vistiek maskarpones dedu i kiekviena sluoksni daug mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif o kuris biskvitas skaniau su maskarpone? reiks ir man pabandyk sluoksniut smile.gif
Atsakyti
Lapelyte, viskas kaip ir gerai butu, tik man sijonas barbei per zemas pagal kojas... blush2.gif na ir tas nublizginimas mases (atrodo kaip slapia) nelabai ziurisi, bet siaip tai tikrai dailus thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, labai grazios gelytes aplink barbes sijona. Ten gal su moldu darytos?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 25, 19:01)
Lapelyte, viskas kaip ir gerai butu, tik man sijonas barbei per zemas pagal kojas...  blush2.gif na ir tas nublizginimas mases (atrodo kaip slapia) nelabai ziurisi, bet siaip tai tikrai dailus  thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, labai grazios gelytes aplink barbes sijona. Ten gal su moldu darytos?

man irgi jos patiko
cia stai su kuom daryta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 25, 18:07)
man irgi jos patiko
cia stai su kuom daryta

Geras, net i galva neatejo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 kovo 2011 - 18:15
mergaitės, o kad rasti kaip daryti tą uždengimą tortui ir MMW grožybes,tai visas 56 temas skaityti reikia???
Atsakyti
Na ka, keliu ir as savaji pirmaji meskena biggrin.gif. Bandomasis meskis is medaus tortuko, kailis sarlot kremo, visa kita sokolado geliu mase. Kailio nedaziau, nes sau dariau tai kazkaip dazu nenorejau ax.gif . Svoris 3.5 kg.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 03 25, 18:47)
mergaitės, o kad rasti kaip daryti tą uždengimą tortui ir MMW grožybes,tai visas 56 temas skaityti reikia???

Nebutina. Galima perskaityti siuos 11 puslapiu, ir bus viskas apie papuosimus aisku CIA wink.gif ten yra ir kaip pasidaryti Meian mase su gliukoze (MMG).
Atsakyti