medutis,beze,pastilazas. svoris 2,3kg
snickers ir rafaelo.svoris 3,1kg pastilazas ir aisingas
snickers. aisingas ir pastilazas
beze,pastilazas. maskarpone
Atskirai nevardinsiu bet visu tortai NUOSTABUS
mano si karta kukluciai, tai net geda deti
paganiau akeles
k.lapelyte -grazus tortukai
o sakyk su maskarpone sliuoksniuoji kaip meduti ar biskvitas tik apacioj bet kaip tada ta forma tokia padaryt
o sakyk su maskarpone sliuoksniuoji kaip meduti ar biskvitas tik apacioj bet kaip tada ta forma tokia padaryt
QUOTE(viilmute @ 2011 03 25, 18:37)
k.lapelyte -grazus tortukai
as sluoskniuoju,nes man nepatinka kai bisvito mazai buna. bet kremo vistiek maskarpones dedu i kiekviena sluoksni daug
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 24, 10:53)
tikrai ne
didelis dekui
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 24, 12:56)
mergaites, gal kuri galite imesti varškės tortuko receptuka
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 25, 18:42)
as sluoskniuoju,nes man nepatinka kai bisvito mazai buna. bet kremo vistiek maskarpones dedu i kiekviena sluoksni daug
Aciu o kuris biskvitas skaniau su maskarpone? reiks ir man pabandyk sluoksniut
Lapelyte, viskas kaip ir gerai butu, tik man sijonas barbei per zemas pagal kojas... na ir tas nublizginimas mases (atrodo kaip slapia) nelabai ziurisi, bet siaip tai tikrai dailus
Papildyta:
Tiesa, labai grazios gelytes aplink barbes sijona. Ten gal su moldu darytos?
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 25, 19:01)
Lapelyte, viskas kaip ir gerai butu, tik man sijonas barbei per zemas pagal kojas... na ir tas nublizginimas mases (atrodo kaip slapia) nelabai ziurisi, bet siaip tai tikrai dailus
Papildyta:
Papildyta:
man irgi jos patiko
cia stai su kuom daryta
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 25, 18:07)
Geras, net i galva neatejo
mergaitės, o kad rasti kaip daryti tą uždengimą tortui ir MMW grožybes,tai visas 56 temas skaityti reikia???
Na ka, keliu ir as savaji pirmaji meskena . Bandomasis meskis is medaus tortuko, kailis sarlot kremo, visa kita sokolado geliu mase. Kailio nedaziau, nes sau dariau tai kazkaip dazu nenorejau . Svoris 3.5 kg.
QUOTE(Indula @ 2011 03 25, 18:47)
mergaitės, o kad rasti kaip daryti tą uždengimą tortui ir MMW grožybes,tai visas 56 temas skaityti reikia???
Nebutina. Galima perskaityti siuos 11 puslapiu, ir bus viskas apie papuosimus aisku CIA ten yra ir kaip pasidaryti Meian mase su gliukoze (MMG).