QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 21, 16:36)
O tuos pabarstukus,
zibute, ant svietsinio kremo dengei, ar ant grietineles? Noriu taip padaryti viena torta, bet bijau, kad nuo grietineles man jie nubegs ir nusidazys. Ant svietsinio manau graziai suliptu
As darau ant gretineles. Man jie kuo puikiausiai laikosi. Tik aptepus grietinele palaikau pora valandu saldytuve, ir, aisku labai plonai aptepu.
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 21, 17:47)
sveikos paneles
as kaip visada pasigrozet tortais, prisirinkt ideju ir aisku su klausimais
mergaites, dabar sumaisiau sokolada su medumi i kosele, gavosi tokia ganetinai trapi, ar normalu?paemus tarp pirstu susauseja ir sutrupa..cia dar siltoka ta kosele, kaip manot kai pastoves per diena saldytuve ar geresne bus, o gal neverta laukt, ir is naujo daryt?
as cia sokoladinems rozems, pagal recepta, 50 gr sokolado ir a.s. medaus.
Manau, perkaitinai sokolada, del to trupa, ji neturi trupet. Arba sokoladas pagavo salto medaus arba vandens. Po saldytuvo nieko nepasikeis. pabandyk dar karta pakaitint ant garu iki vientisos mases, gal pavyks atgaivint mase. Nes kitaip negalesi nieko lipdyt