Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neli @ 2011 03 25, 13:41)
Gali ir beze daryti. O pastilažo nebūtina brandinti biggrin.gif

Ačiū 4u.gif lekiu daryti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pries kelis puslapius snekejot apie torto dengima kremu, kuris lygiai pasidengia ir beveik kaip mase atrodo, gal galetumet patarti su kokiu kremu butu galima isgauti panasu efekta? I tobula lyguma aisku nepretenduoju, bet bent jau kazka panasaus. Ar manot, kad su sarlot kremu pavyktu? Galvoju tada nereiketu kremo ant kremo det blush2.gif Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
labas mergaitės smile.gif na temai paspalvint smile.gif rafaelo, pastilazas, aisingas
user posted image
turtingas kavos ,pastilazas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 25 kovo 2011 - 13:58
QUOTE(Rutele81 @ 2011 03 25, 12:43)
Sveikos merginos, pries kelis puslapius snekejot apie torto dengima kremu, kuris lygiai pasidengia ir beveik kaip mase atrodo, gal galetumet patarti su kokiu kremu butu galima isgauti panasu efekta? I tobula lyguma aisku nepretenduoju, bet bent jau kazka panasaus. Ar manot, kad su sarlot kremu pavyktu? Galvoju tada nereiketu kremo ant kremo det  blush2.gif  Aciu uz atsakyma.

as tai manyciau jog nelabai, gal kas patars kitaip.
cia reiktu sviestinio kemo kur jis issukamas su cukraus pudra, tuomet jis po kazkiek minuciu uztepus ant torto apdziuka ir tuomet lygini.
Atsakyti
wingaile - kaip koralus darei,kaip tik man rytojui ju reikes thumbup.gif
Atsakyti
wingaile, gražučiai tortukai thumbup.gif ypač su koralais patiko wub.gif gražios labai rožytės tik tie rudi visai nereikalingi, o lapukams trūksta rašto ax.gif
laimiene labai dailūs tavo torčiukai wub.gif graži barbė ir su mašiniukais liuks atrodo thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 03 24, 23:00)
Pasiilgau vakarykščio tortų parado  4u.gif

patiko bigsmile.gif cool.gif na jei rietenų daugiau nebus pasirodysim dažniau wink.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 03 25, 06:48)
RiMami, galėtum konkuruoti tarptautiniuose konkursuose wub.gif  jau Tavo tortai kokie  wub.gif

Olestaaaaaaaa user posted image ačiukas 4u.gif Tavo tortukai taip pat verti konkursų, patikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 25 kovo 2011 - 14:51
Wingaile, laaaaaaaaaaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
Wingaile, man tas baltas su kriauklemis toks svelnus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 25, 15:02)
wingaile - kaip koralus darei,kaip tik man rytojui ju reikes thumbup.gif

aciu mergaites 4u.gif koralus man atrodo cipciuko buvo rasyta su pastilazu ir cukrum (matosi kokiu) dariau, tik pastilaza mikrobangej pasildziau, kad pominkstis butų, ir kriauklytes rankom, be formelių dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 03 25, 16:30)
ir kriauklytes rankom, be formelių dariau  mirksiukas.gif

Labai dailios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 25, 13:57)
as tai manyciau jog nelabai, gal kas patars kitaip.
cia reiktu sviestinio kemo kur jis issukamas su cukraus pudra, tuomet jis po kazkiek minuciu uztepus ant torto apdziuka ir tuomet lygini.

Jau nebeatsirenku, nepamenu sviestinio kremo su cukraus pudra, gal galetumete kokia nuorodele pametet ar siaip bendrais bruozais parasyt kas ieina. Tuoj darysiu torta, tai labai laukiu patarimo. Aciukas
Atsakyti
user posted image
user posted image

Tai mano kuklutis "Turtingas kavos tortas" 4u.gif Papuosimui, po, turbut, desimties nesekmingu pastiliazo ir MMG bandymu biggrin.gif , naudojau grietinele, sokolado tvorele bei papuosimus is sokolado ir medaus mases 4u.gif Norejau jusu paklausti, kodel man labai slapiuoja papuosimai is sokolado ir medaus? blush2.gif Ir taip kaskart... doh.gif
Atsakyti