Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Atize @ 2011 03 24, 20:00)
grazus visu tortukai, tik vat pastebejau ant kiekvienos fotkes trys raides parasyta TKK o ka tai reiskia  ax.gif  ?...

QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 24, 20:05)
Ir man idomu.... g.gif  gal as kaimas kazka praleidau, nors stengiuosi viska skaityt. ax.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 23, 23:02)
matau kilo daug klausimų dėl tų raidelių, kurios po tortukais pas mergaites, tad paaiškinu:user posted image TAIKA KEPĖJŲ KIEME wub.gif  wub.gif  wub.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 03 23, 21:21)
jeigu kalba apie pastilaža dengimui,tai aš visada stengiuosi iš vakaro padaryti....tik nepadauginkit cukraus pudros...viska dekit pagal receptuka,o kad šiek tiek skystoka mase bus nieko tokio,dekit y  celofaniny krepšely,vyniokit y maistine plevele ir tegul bresta iki rytojaus...o jau prieš dengima matysit
...jeigu truputy per minkšta,,dadesit cukraus pudros,gerai išminkysit ir denkit....pas mane ir savaite sandariai suvyniotas nesudžiusta.....

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 23, 21:23)
As visada is vakaro pastilaza pasidarau. Puikiai atsiminko ir be mikruskes.

nu blyn reiks bandyti ta pastiliaza, nes mmg neikaip neatgaivinu be mikruskes, niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 24 kovo 2011 - 19:35
gal kuri galit man pasakyti kaip padarytas tas nuolidis , cia vienas tortas ir taip ispjaustita ar dadeda prie apvalaus torto?
http://www.google.lt.../...x=134&ty=98
Atsakyti
QUOTE(VitMetil @ 2011 03 24, 20:54)
gal kuri galit man pasakyti kaip padarytas tas nuolidis , cia vienas tortas ir taip ispjaustita ar dadeda prie apvalaus torto?
http://www.google.lt.../...x=134&ty=98

dariau as panasu tortuka,kaip cia. tai padariau apvalu torta ir tada ispjausciau,nera sudetinga

stai taip atrode,kai padariau
user posted image
Atsakyti
[quote=k.lapelyte,2011 03 24, 20:56]
dariau as panasu tortuka,kaip cia. tai padariau apvalu torta ir tada ispjausciau,nera sudetinga

dekuj, gal ir man pavyks blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, pamirsau pasigirt, nu tikrai gavosi tas slapias bezas siandien gerai bigsmile.gif nesudziuvo i raga. Is tikro reik gerai isplakt cukru, kad istirptu, o tada tik det ant vandens voneles.
Atsakyti
Ziu Ziu fainuolė kitty wub.gif

k.lapelyte, labai šaunus tavo tortukas, mano nuomone jei visi akmenukai būtų sudėti grupelėmis, tai sudarytų geresnį bendrą vaizdą, o šiaip viskas puikiai wub.gif šaunuolė esi tavo tortukai kuo toliau tuo gražesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 24 kovo 2011 - 21:58
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 24, 19:56)

nu ir mano paskutinis panasus, nupjoviau ta nuozulnuma

user posted image

pirma mano barbe, pastilazas, grietinele

user posted image

pastovejus man ta grietinele pasidare tokia kaip apdziuvusi vizualiai. dazai kazkaip "sukilo" i virsu. kazin kodel g.gif

Atsakyti
Pasiilgau vakarykščio tortų parado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 24, 23:00)
Pasiilgau vakarykščio tortų parado  4u.gif

as irgi bigsmile.gif
Atsakyti
RiMami, galėtum konkuruoti tarptautiniuose konkursuose wub.gif jau Tavo tortai kokie wub.gif

mergytės, visų gražūs, visų įdomūs, visų mieli wub.gif wub.gif wub.gif vakar nebuvau užsukusi, bet šįryt prie kavos pasigėrėjau Jūsų darbeliais, labai pakėlėt ūpą naujai darbo dienai, paradą pažadu rytoj mirksiukas.gif dar nepabaigti maniškiai ax.gif bet bus vienas įdomesnis, jei tik pavyks pagaminti 4u.gif kiek suprantu, vėl kažkas čia vakar įvyko, nes žinutės paredaguotos, bet ačiū Irmuliai už tai, kad akylai prižiūri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 03 24, 17:34)
Dubline yra kelios parduotuvės: čia ir čia dar būna kartais neblogų dalyku TKMaxx aprdėj, ale paskutiniu metu kažkaip nieko nėra.... Dar čia galima rast tinkamų dalykų wink.gif

Didelis ACIU 4u.gif Bandysiu sturmuoti biggrin.gif
Atsakyti