Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

kirbe ohohohoho blink.gif rožes net liežuvis ištyso lotuliukas.gif
rekaliuke thumbup.gif vestuviniai wub.gif
Atsakyti
gal kuri nors galite nurodyti, kur rasti futbolo kamuolio scema ax.gif .

man kazkaip kampai nesueina graziai, kazka matyt ne taip darau ...... is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2011 03 23, 20:18)
gal kuri nors galite nurodyti, kur rasti futbolo kamuolio scema  ax.gif .

man kazkaip kampai nesueina graziai, kazka matyt ne taip darau ...... is anksto dekoju

Man regis viršutinėje papuošimų temoje yra shemutė, bet man irgi neatitiko, paišiau, paišiau, didinau, todėl ir nusprendžiau uždėt šokoladinės masės rombukus, o grietinėlė paslėpė, kas neatitiko ax.gif
Ačiū mergaitės už pagyrimus blush2.gif
Kirbe, tavo rožėsssss wub.gif labai gražūs tortukai.
Spyglis2, puikus kamuolys, atitaikei ir iš masės thumbup.gif fainas žmogeliukas thumbup.gif
Asseni, nu jau su tomu ir džeriu, tai pasaka wub.gif
Daividija, garfieldas tai fainuolis thumbup.gif O šokoladinės rožės wub.gif
Laurecha, labai patiko su tais šokoladiniais piršteliais, nu taip gražiai žiūrisi wub.gif Ir sūris nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 23 kovo 2011 - 19:29
KLAUSIMAS
noriu daryti pastiliaza... kaip jis kieteja? ar reikia kiek nors ji pagaminus brandinti? jei siandien pagaminciau, ryt turbut sunkiai atgaivinciau? p.s. mikruskes neturiu, zodzu patarkit kaip daryti? pries kiek laiko pasigaminti ir kada galima dengti, aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos,kiek grozybiu pridejot,kirbes rozes pasakiskos!!
Asseni tortai kaip paveiksliukai,
Spyglis,sauniai pasidarbavai!!Reikaliuke,kokie svelnus tortukai!! wub.gif kamuolys tai super,geresnio gal nei nemaciau..
Bossi,drugeliai labai grazios spalvos!!
Man vis tik labiau patinka dengti tortai,nors nelabai juos kas megsta,as pati sau dengiu,stai mano vaiku gimtadienio tortukai,visos detales is Pastilazo,tiek grybai,tiek gyvuneliai,gyvunus vaikai patys issirinko,ir liepe tokiu spalvu padaryt,tiesa,ideja ne visai mano-is zurnalo..
user posted image
Cia yra paprasciausi kekiuskai apdengi cukrine mase,nieko gero,bet gal ideja kam pravers<
user posted image

Ir tortukas puostas beze,pastilazo ir marcipano..
user posted image
Atsakyti
Ziu Ziu Paskelbta Šiandien, 20:39
KLAUSIMAS
noriu daryti pastiliaza... kaip jis kieteja? ar reikia kiek nors ji pagaminus brandinti? jei siandien pagaminciau, ryt turbut sunkiai atgaivinciau? p.s. mikruskes neturiu, zodzu patarkit kaip daryti? pries kiek laiko pasigaminti ir kada galima dengti, aciu
padarai ir dengi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 23 kovo 2011 - 19:49
Daividuk, kaip tu laiku, kokie grybai nuostabus. Tikra pasaka.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 23, 12:30)
*saules_zuikutis*, Milux, Pintikė,  jurate_b, rugiagele26
Mergaites, aciu  wub.gif

Turiu dar veina toki juokinga, pukuotuka  biggrin.gif skirta dvynukams, irgi kaip ideja gal kam patiks

Apacioje sokoladinis, virsuje vaisinis, beze kremas. Cia  apacia 21, virsus 15, visam tortui panaudojau kremo is 3-ju baltymu

nuostabiai grazus jusu torciukai. man jie toki labai labai mieli. zaviuosi jusu sugebejimais. wub.gif wub.gif
Atsakyti
nerandu scemutes doh.gif doh.gif doh.gif
tik antrame puslapiuke guli du kamuoliukai, o scemutes nesimato ( nebent mano jau kompas neberodo, musiau teks mest ji lauk doh.gif )

SOS padekit su schemute
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2011 03 22, 14:43)

Laba,
gal kas galėtų neišmanėlei paaiškint, kaip tas ,,bangeles" padarė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 23, 19:39)
KLAUSIMAS
noriu daryti pastiliaza... kaip jis kieteja? ar reikia kiek nors ji pagaminus brandinti?  jei siandien pagaminciau, ryt turbut sunkiai atgaivinciau? p.s. mikruskes neturiu, zodzu patarkit kaip daryti? pries kiek laiko pasigaminti ir kada galima dengti, aciu 4u.gif

jeigu kalba apie pastilaža dengimui,tai aš visada stengiuosi iš vakaro padaryti....tik nepadauginkit cukraus pudros...viska dekit pagal receptuka,o kad šiek tiek skystoka mase bus nieko tokio,dekit y celofaniny krepšely,vyniokit y maistine plevele ir tegul bresta iki rytojaus...o jau prieš dengima matysit
...jeigu truputy per minkšta,,dadesit cukraus pudros,gerai išminkysit ir denkit....pas mane ir savaite sandariai suvyniotas nesudžiusta.....

Rekaliuke,Daividija,ar pabludot... blink.gif ant nakties žmogui norit stresa yvaryt....šitokie tortai.......nu grožis neišpasakytas......
Atsakyti
As visada is vakaro pastilaza pasidarau. Puikiai atsiminko ir be mikruskes.
Atsakyti