kirbe ohohohoho rožes net liežuvis ištyso
rekaliuke vestuviniai
gal kuri nors galite nurodyti, kur rasti futbolo kamuolio scema .
man kazkaip kampai nesueina graziai, kazka matyt ne taip darau ...... is anksto dekoju
man kazkaip kampai nesueina graziai, kazka matyt ne taip darau ...... is anksto dekoju
QUOTE(meduolytee @ 2011 03 23, 20:18)
gal kuri nors galite nurodyti, kur rasti futbolo kamuolio scema .
Man regis viršutinėje papuošimų temoje yra shemutė, bet man irgi neatitiko, paišiau, paišiau, didinau, todėl ir nusprendžiau uždėt šokoladinės masės rombukus, o grietinėlė paslėpė, kas neatitiko
Ačiū mergaitės už pagyrimus
Kirbe, tavo rožėsssss labai gražūs tortukai.
Spyglis2, puikus kamuolys, atitaikei ir iš masės fainas žmogeliukas
Asseni, nu jau su tomu ir džeriu, tai pasaka
Daividija, garfieldas tai fainuolis O šokoladinės rožės
Laurecha, labai patiko su tais šokoladiniais piršteliais, nu taip gražiai žiūrisi Ir sūris nuostabus
KLAUSIMAS
noriu daryti pastiliaza... kaip jis kieteja? ar reikia kiek nors ji pagaminus brandinti? jei siandien pagaminciau, ryt turbut sunkiai atgaivinciau? p.s. mikruskes neturiu, zodzu patarkit kaip daryti? pries kiek laiko pasigaminti ir kada galima dengti, aciu
noriu daryti pastiliaza... kaip jis kieteja? ar reikia kiek nors ji pagaminus brandinti? jei siandien pagaminciau, ryt turbut sunkiai atgaivinciau? p.s. mikruskes neturiu, zodzu patarkit kaip daryti? pries kiek laiko pasigaminti ir kada galima dengti, aciu
Merginos,kiek grozybiu pridejot,kirbes rozes pasakiskos!!
Asseni tortai kaip paveiksliukai,
Spyglis,sauniai pasidarbavai!!Reikaliuke,kokie svelnus tortukai!! kamuolys tai super,geresnio gal nei nemaciau..
Bossi,drugeliai labai grazios spalvos!!
Man vis tik labiau patinka dengti tortai,nors nelabai juos kas megsta,as pati sau dengiu,stai mano vaiku gimtadienio tortukai,visos detales is Pastilazo,tiek grybai,tiek gyvuneliai,gyvunus vaikai patys issirinko,ir liepe tokiu spalvu padaryt,tiesa,ideja ne visai mano-is zurnalo..
Cia yra paprasciausi kekiuskai apdengi cukrine mase,nieko gero,bet gal ideja kam pravers<
Ir tortukas puostas beze,pastilazo ir marcipano..
Asseni tortai kaip paveiksliukai,
Spyglis,sauniai pasidarbavai!!Reikaliuke,kokie svelnus tortukai!! kamuolys tai super,geresnio gal nei nemaciau..
Bossi,drugeliai labai grazios spalvos!!
Man vis tik labiau patinka dengti tortai,nors nelabai juos kas megsta,as pati sau dengiu,stai mano vaiku gimtadienio tortukai,visos detales is Pastilazo,tiek grybai,tiek gyvuneliai,gyvunus vaikai patys issirinko,ir liepe tokiu spalvu padaryt,tiesa,ideja ne visai mano-is zurnalo..
Cia yra paprasciausi kekiuskai apdengi cukrine mase,nieko gero,bet gal ideja kam pravers<
Ir tortukas puostas beze,pastilazo ir marcipano..
Ziu Ziu Paskelbta Šiandien, 20:39
KLAUSIMAS
padarai ir dengi
KLAUSIMAS
padarai ir dengi
Daividuk, kaip tu laiku, kokie grybai nuostabus. Tikra pasaka.
QUOTE(Asseni @ 2011 03 23, 12:30)
*saules_zuikutis*, Milux, Pintikė, jurate_b, rugiagele26
Mergaites, aciu
Turiu dar veina toki juokinga, pukuotuka skirta dvynukams, irgi kaip ideja gal kam patiks
Apacioje sokoladinis, virsuje vaisinis, beze kremas. Cia apacia 21, virsus 15, visam tortui panaudojau kremo is 3-ju baltymu
Mergaites, aciu
Turiu dar veina toki juokinga, pukuotuka skirta dvynukams, irgi kaip ideja gal kam patiks
Apacioje sokoladinis, virsuje vaisinis, beze kremas. Cia apacia 21, virsus 15, visam tortui panaudojau kremo is 3-ju baltymu
nuostabiai grazus jusu torciukai. man jie toki labai labai mieli. zaviuosi jusu sugebejimais.
nerandu scemutes
tik antrame puslapiuke guli du kamuoliukai, o scemutes nesimato ( nebent mano jau kompas neberodo, musiau teks mest ji lauk )
SOS padekit su schemute
tik antrame puslapiuke guli du kamuoliukai, o scemutes nesimato ( nebent mano jau kompas neberodo, musiau teks mest ji lauk )
SOS padekit su schemute
QUOTE(wingaile @ 2011 03 22, 14:43)
Laba,
gal kas galėtų neišmanėlei paaiškint, kaip tas ,,bangeles" padarė?
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 23, 19:39)
KLAUSIMAS
jeigu kalba apie pastilaža dengimui,tai aš visada stengiuosi iš vakaro padaryti....tik nepadauginkit cukraus pudros...viska dekit pagal receptuka,o kad šiek tiek skystoka mase bus nieko tokio,dekit y celofaniny krepšely,vyniokit y maistine plevele ir tegul bresta iki rytojaus...o jau prieš dengima matysit
...jeigu truputy per minkšta,,dadesit cukraus pudros,gerai išminkysit ir denkit....pas mane ir savaite sandariai suvyniotas nesudžiusta.....
Rekaliuke,Daividija,ar pabludot... ant nakties žmogui norit stresa yvaryt....šitokie tortai.......nu grožis neišpasakytas......
As visada is vakaro pastilaza pasidarau. Puikiai atsiminko ir be mikruskes.