Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

ingrele, aš manau, ten betmano tortas, tik be pačio betmano bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 23, 19:15)
ingrele, aš manau, ten betmano tortas, tik be pačio betmano  bigsmile.gif cool.gif

cia aisku kas turi didesnius vaikus, tai supranta, o as... nu nieko... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 23, 17:36)
varskinis tortas su persikais dviems berniukams broliukams, mmg blush2.gif
nusipirkau vadinasi juodu dazu scilite, tai matot kaip dazo? schmoll.gif

as buciau sokoladine mase dazius... ax.gif gi akivaizdu kad balta su juoda sumaisius gausis pilka ax.gif nemanau kad ir geriausiais dazais juodai nuimti galima mirksiukas.gif
arba kaip mergaites sake, ant virsaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 23, 17:10)

Ziu ziu tu man neismanelei paaiskink o ka tu vaizdavai ant torto?  g.gif  nu niekaip nesuprantu???  rolleyes.gif

Tigi betmeno emblema tongue.gif
Atsakyti
Kirbe,kokios geles! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 23, 16:56)
http://www.arevitosi...s...roup=1&id=6  va cia va yra. as turiu 16 cm. atsegama. labai patogi

As 16 turiu, noriu dar mazesnes

Kirbe, paimk mane ant kursu laugh.gif rozes man tavo labai grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 kovo 2011 - 17:45
Balti+šokoladiniai biskvitai su grietinėlės+varškės+mandarinų ir aguonų pertepimu. Puošta šokoladinais piršteliais, grietienėle ir gėlytės iš pastilažo.
[attachmentid=211248]

Negriukas. Puošta grietinėle ir cukraus mase.
[attachmentid=211249]

Kirbės medutis. Puošta grietinėle, gėlytės iš pastilažo. Dar neturėjau narcizų formelės, tai tokie nekokie gavos, ale gavos smile.gif
[attachmentid=211250]

Snikersas. Puošta cukrine mase.
[attachmentid=211251]
Atsakyti
nu shakes gi tikrai galejau ant virsaus dazyti, ziopla kaip turi buti doh.gif blush2.gif visas protas su pienu isbego blush2.gif
taip ten betmeno emblema smile.gif
aciu, 4u.gif
Atsakyti
Asseni, ten yra ir 12, bet su dviem dugnais, ta prasme dvi formas galima padaryti... ir aisku bragoka pagal dydi.. na bet jei labai reikia..
Atsakyti
spyglio kamuolys nerealus thumbup.gif
kirbe,pribaigsi su savo rožėm ir ryškiom spalvom wub.gif
laurecka,nu taaaas žaaaaliassss wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 23, 17:48)
Asseni, ten yra ir 12, bet su dviem dugnais, ta prasme dvi formas galima padaryti... ir aisku bragoka pagal dydi.. na bet jei labai reikia..

o koks antras dugnas? Nes man nuolat reikia 3-ju aukciu tortui i virsu ta paskutini 12-13 cm kraut. O kai formos nera, tai tada koki meduti tik darau, ar trapios teslos, nes graziai biskvitu nesigauna apipjaut, bet ne visiem tinka meduciai
Atsakyti
laurechka,visi grazus,nu bet pirmasis..! pasaka!
Atsakyti