Asseni žirniukai berniukai žiema ta melina spalvike patiko
Asseni, reikia daryt tavo tortų parodą - jie visi nuostabūs
________
aš čia irgi su keliais ateinu...
pagrindas snikersas, namukas vyšninis karamelinis, svoris 5 kg
snikersas, nedidukas šitas ~2 kg, MMG, aisingo biškis
snikersas, irgi nedidukas ~2 kg, MMG
________
aš čia irgi su keliais ateinu...
pagrindas snikersas, namukas vyšninis karamelinis, svoris 5 kg
snikersas, nedidukas šitas ~2 kg, MMG, aisingo biškis
snikersas, irgi nedidukas ~2 kg, MMG
spyglis2, saunuole. labai fainos fogureles. O kamuolis , man tai misija neimanoma
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 23, 15:20)
tortai puikus , ale kaip paneveziete galejai 'ekrano' melynai raudona salikeli apvyniot
QUOTE(julioske @ 2011 03 23, 15:30)
tortai puikus , ale kaip paneveziete galejai 'ekrano' melynai raudona salikeli apvyniot
alia kai ne futbolo aistruolė, tai ir nežinau prižadu pasitaisyti
Sveiki,
gal kas turite pavyzdi kaip padaryti lelija is mases? Virsutinej temutej neradau arba prazioplinau Buciau dekinga uz nuoroda
gal kas turite pavyzdi kaip padaryti lelija is mases? Virsutinej temutej neradau arba prazioplinau Buciau dekinga uz nuoroda
QUOTE(Agoja @ 2011 03 23, 14:38)
Labas,
gal kas galetumete parasyti ar nuoroda kokio nors sokoladinio biskvito, kuris tiktu tailandietiskam bananu tortui, tas kuris nurodytas prie sio torto nelabai pavyko, sausokas, nelabai man skanus.
Is anksto dekoju
gal kas galetumete parasyti ar nuoroda kokio nors sokoladinio biskvito, kuris tiktu tailandietiskam bananu tortui, tas kuris nurodytas prie sio torto nelabai pavyko, sausokas, nelabai man skanus.
Is anksto dekoju
Ne cia klausiat, bet atsakysiu, sausokas del to, kad nesulaistet, arba mazai sulaistet
Bijuna, nu grazus tortas
Asseni,
Spygli, o jau kamuoliukas
Klausimas: ka reiskia tos raides TTK?
Asseni,
Spygli, o jau kamuoliukas
Klausimas: ka reiskia tos raides TTK?
QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 23, 16:34)
Sveiki,
http://www.youtube.c...h?v=_X7u8LBmO4w
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
cia trys dalys
ASSENI--labai patiko su zirniukais, labai mielas, zirniuku- berniukui veidukai grazus O baltasis tai ziemiskas , svelnus
SPIGLY-- is taviskiu nae ka mazesne paroda butu, grazus visi, kamuolis apvalus
o nykstuku tik 6 suskaiciavau....gal uz namuko?
Agoja- as visada kepu Asseni sokoladini ( kur su kefyru, nuorodods dabar nerasiu, nes receptas sasiuvinyje, turi buti tortu temoje kur receptai) man jis labai labai skanus, kur reikia sokoladinio as ji darau.....bet jei nesulaistyt irgi butu sausas.
SPIGLY-- is taviskiu nae ka mazesne paroda butu, grazus visi, kamuolis apvalus
o nykstuku tik 6 suskaiciavau....gal uz namuko?
Agoja- as visada kepu Asseni sokoladini ( kur su kefyru, nuorodods dabar nerasiu, nes receptas sasiuvinyje, turi buti tortu temoje kur receptai) man jis labai labai skanus, kur reikia sokoladinio as ji darau.....bet jei nesulaistyt irgi butu sausas.
QUOTE(DONRA @ 2011 03 23, 15:45)
ačiū už pagyras
jo, vienas sumanė pasislėpt ir už namelio nubėgo