Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Asseni thumbup.gif žirniukai berniukai thumbup.gif žiema ta melina spalvike patiko wub.gif
Atsakyti
Asseni, reikia daryt tavo tortų parodą - jie visi nuostabūs wub.gif
________
aš čia irgi su keliais ateinu...
pagrindas snikersas, namukas vyšninis karamelinis, svoris 5 kg
user posted image

snikersas, nedidukas šitas ~2 kg, MMG, aisingo biškis
user posted image

snikersas, irgi nedidukas ~2 kg, MMG
user posted image
Atsakyti
spyglis2, saunuole. labai fainos fogureles. O kamuolis doh.gif , man tai misija neimanoma
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 23, 15:20)

snikersas, nedidukas šitas ~2 kg, MMG, aisingo biškis

tortai puikus bigsmile.gif , ale kaip paneveziete galejai 'ekrano' melynai raudona salikeli apvyniot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 23, 15:30)
tortai puikus bigsmile.gif , ale kaip paneveziete galejai 'ekrano' melynai raudona salikeli apvyniot hihihi.gif

doh.gif
alia kai ne futbolo aistruolė, tai ir nežinau blush2.gif prižadu pasitaisyti pioneer.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite pavyzdi kaip padaryti lelija is mases? Virsutinej temutej neradau unsure.gif arba prazioplinau blush2.gif Buciau dekinga uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Labas,

gal kas galetumete parasyti ar nuoroda kokio nors sokoladinio biskvito, kuris tiktu tailandietiskam bananu tortui, tas kuris nurodytas prie sio torto nelabai pavyko, sausokas, nelabai man skanus.

Is anksto dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agoja: 23 kovo 2011 - 14:38
QUOTE(Agoja @ 2011 03 23, 14:38)
Labas,

gal kas galetumete parasyti ar nuoroda kokio nors sokoladinio biskvito, kuris tiktu tailandietiskam bananu tortui, tas kuris nurodytas prie sio torto nelabai pavyko, sausokas, nelabai man skanus.

Is anksto dekoju

Ne cia klausiat, bet atsakysiu, sausokas del to, kad nesulaistet, arba mazai sulaistet wink.gif
Atsakyti
Bijuna, nu grazus tortas thumbup.gif
Asseni, wub.gif wub.gif wub.gif

Spygli, o jau kamuoliukas thumbup.gif

Klausimas: ka reiskia tos raides TTK? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 23, 16:34)
Sveiki,
gal kas turite pavyzdi kaip padaryti lelija is mases? Virsutinej temutej neradau  unsure.gif arba prazioplinau  blush2.gif Buciau dekinga uz nuoroda  4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=_X7u8LBmO4w
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

cia trys dalys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 23 kovo 2011 - 14:46
ASSENI--labai patiko su zirniukais, labai mielas, zirniuku- berniukui veidukai grazus thumbup.gif O baltasis tai ziemiskas , svelnus wub.gif

SPIGLY-- is taviskiu nae ka mazesne paroda butu, grazus visi, kamuolis apvalus 4u.gif
o nykstuku tik 6 suskaiciavau....gal uz namuko?

Agoja- as visada kepu Asseni sokoladini ( kur su kefyru, nuorodods dabar nerasiu, nes receptas sasiuvinyje, turi buti tortu temoje kur receptai) man jis labai labai skanus, kur reikia sokoladinio as ji darau.....bet jei nesulaistyt irgi butu sausas.
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 03 23, 15:45)

o nykstuku tik 6 suskaiciavau....gal uz namuko?

ačiū už pagyras wub.gif
jo, vienas sumanė pasislėpt ir už namelio nubėgo biggrin.gif
Atsakyti