Asseni, Jusu tortai tikrai nuostabus tas ketvertukas uzburiantis, taip ir norisi lekti i gamta ir piknikauti
Pintike, nebijok, bandyk ir gausis as rgi neturiu orchidejos formeliu. Kai dariau sia gelyte, tai viena toki benuvystanti ziedeli nuo koto nuskyniau, isardziau ir pasipaisiau ant popieriaus
Asseni, nuostabus tortai!
vai koks fainas asseni..kaip ir visi Tavo tortai
QUOTE(Asseni @ 2011 03 23, 11:30)
Turiu dar veina toki juokinga, pukuotuka skirta dvynukams, irgi kaip ideja gal kam patiks
va cia tai nu labai man mielas, ispudingas ir grazus
Ir dar viena turiu
Nors jau pavasaris, bet as Jums truputuka ziemos atnesu
Man paciai sitas tortas labai patinka. Soriuks, kad su uzrasu, bet kitu graziu nuotrauku neturiu. Dalyvavau rusiskame forume konkurse "ziema 2011", siap, tortas nebuvo skirtas konkursui, bet kadangi buvo mazai tortu, nusprendziau nusiusti savo. Nieko nelaimejau , buvo daug sudetingesni tortai ten, tik kuklia 3-cia viena is 5-iu tortu . Nors su 2 viena buvo skirtumas tik 1 balsas
Pastilazas, aisingas, lyg vaisiai viduje, jau neatsimenu
Nors jau pavasaris, bet as Jums truputuka ziemos atnesu
Man paciai sitas tortas labai patinka. Soriuks, kad su uzrasu, bet kitu graziu nuotrauku neturiu. Dalyvavau rusiskame forume konkurse "ziema 2011", siap, tortas nebuvo skirtas konkursui, bet kadangi buvo mazai tortu, nusprendziau nusiusti savo. Nieko nelaimejau , buvo daug sudetingesni tortai ten, tik kuklia 3-cia viena is 5-iu tortu . Nors su 2 viena buvo skirtumas tik 1 balsas
Pastilazas, aisingas, lyg vaisiai viduje, jau neatsimenu
Asseni labai grazu, bet labiausiai pakerejo bantas
dar klausimas o ten tas baltas tortas... apacia tai ten melsva, ar man jau akyse melsveja
dar klausimas o ten tas baltas tortas... apacia tai ten melsva, ar man jau akyse melsveja
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 23, 13:42)
Asseni labai grazu, bet labiausiai pakerejo bantas
melsva, melsva
QUOTE(Asseni @ 2011 03 23, 15:46)
melsva, melsva
Tada pasakyk kaip ten taip padarei
Asseni tu cia specialiai po viena tortuka rodai ir viena uz kita grazesni
speju apacia to zieminio - purksta
speju apacia to zieminio - purksta
Mergaites, neturiu purkskikliu
Teptukas ir kempine panaudojau.
Teptukas ir kempine panaudojau.
Asseni labai grazus tortukai. Man labiausiai patiko berniukai-zirniukai,puikus darbai