Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Asseni, Jusu tortai tikrai nuostabus wub.gif tas ketvertukas uzburiantis, taip ir norisi lekti i gamta ir piknikauti 4u.gif
Pintike, nebijok, bandyk ir gausis mirksiukas.gif as rgi neturiu orchidejos formeliu. Kai dariau sia gelyte, tai viena toki benuvystanti ziedeli nuo koto nuskyniau, isardziau ir pasipaisiau ant popieriaus blush2.gif
Atsakyti
Asseni, nuostabus tortai! wub.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis*, Milux, Pintikė, jurate_b, rugiagele26
Mergaites, aciu wub.gif

Turiu dar veina toki juokinga, pukuotuka biggrin.gif skirta dvynukams, irgi kaip ideja gal kam patiks

user posted image

Apacioje sokoladinis, virsuje vaisinis, beze kremas. Cia apacia 21, virsus 15, visam tortui panaudojau kremo is 3-ju baltymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 kovo 2011 - 13:50
vai koks fainas asseni..kaip ir visi Tavo tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 23, 11:30)

Turiu dar veina toki juokinga, pukuotuka  biggrin.gif skirta dvynukams, irgi kaip ideja gal kam patiks

va cia tai swoon.gif nu labai man mielas, ispudingas ir grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar viena turiu blush2.gif

Nors jau pavasaris, bet as Jums truputuka ziemos atnesu smile.gif

Man paciai sitas tortas labai patinka. Soriuks, kad su uzrasu, bet kitu graziu nuotrauku neturiu. Dalyvavau rusiskame forume konkurse "ziema 2011", siap, tortas nebuvo skirtas konkursui, bet kadangi buvo mazai tortu, nusprendziau nusiusti savo. Nieko nelaimejau biggrin.gif , buvo daug sudetingesni tortai ten, tik kuklia 3-cia viena is 5-iu tortu lotuliukas.gif . Nors su 2 viena buvo skirtumas tik 1 balsas blush2.gif

user posted image

user posted image

Pastilazas, aisingas, lyg vaisiai viduje, jau neatsimenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 kovo 2011 - 13:54
Asseni labai grazu, bet labiausiai pakerejo bantas 4u.gif

dar klausimas o ten tas baltas tortas... apacia tai ten melsva, ar man jau akyse melsveja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 23 kovo 2011 - 13:44
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 23, 13:42)
Asseni labai grazu, bet labiausiai pakerejo bantas 4u.gif

dar klausimas o ten  tas baltas tortas... apacia tai ten melsva, ar man jau akyse melsveja g.gif

melsva, melsva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 23, 15:46)
melsva, melsva  biggrin.gif

Tada pasakyk kaip ten taip padarei
nail.gif
Atsakyti
Asseni tu cia specialiai po viena tortuka rodai biggrin.gif ir viena uz kita grazesni blink.gif thumbup.gif wub.gif
speju apacia to zieminio - purksta g.gif
Atsakyti
Mergaites, neturiu purkskikliu

Teptukas ir kempine panaudojau.
Atsakyti
Asseni labai grazus tortukai. Man labiausiai patiko berniukai-zirniukai,puikus darbai

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti