Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(julioske @ 2011 03 23, 11:15)
cipciuk buvai tisi, radau net kaip taip lygiai su situo kremu padengti http://www.youtube.c...h?v=iqvL4zhVbE8

Va va taip daro , nufotografuočiau iš knygos , bet ten nedidelės nuotraukos , gal 200 ant 200 , tai nežinau ar matysis , kaip stiklinis tas tortas būna , o į torto briauną toks jausmas , kad gali pirštą įsipjauti lotuliukas.gif wub.gif

Ta knyga Alan Dunn sudaryta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 kovo 2011 - 11:26
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 23, 09:22)
As gi tik megeja, neturiu tu visokiu "zaisliuku". O pats bezas gal ir skystas, nezinau koks turi buti  g.gif , bet dzibuota is vakaro tai forma laike ir net visai nepakito.

4u.gif as ir tik megeja , nebandziau to slapio bezo, bet va idomu kitu nuomone ar jsi toks cia geras ar skystokas, na ateiciai kad kai bandysiu zinot kokio rezultato galima tiketis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 23, 12:24)
Va va taip daro , nufotografuočiau iš knygos , bet ten nedidelės nuotraukos , gal 200 ant 200 , tai nežinau ar matysis , kaip stiklinis tas tortas būna , o į torto  briauną toks jausmas , kad gali pirštą įsipjauti  lotuliukas.gif  wub.gif

Ta knyga Alan Dunn sudaryta .

tai esu ir as macius tokiu tobulai apkantuotu, kaip plasmasiniu, mano noruodoj toooli iki tobulumo, tik principas aiskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 23, 11:39)
Yra toks kremas , jis tinka kremui  -pertepti tortams , nes ne toks riebus , o aptepimui , reiktų , kad šlapio produkto būtų kuo mažiau , tai kondencuoto pieno imama mažiau .

Visai drėgmės neduoda kremai ...sviestas plaktas su cukraus pudra , arba sviestas plaktas su šokoladu ( šokoladinis - sviestinis ) ....ant tokio pagrindo masės netirpsta , nešlapiuoja .

tai taip i yra, as ji naudoju pertepimams, o virsu daznai tepu 200 g sviesto, 1 indelis rududu ir stiprios kavos
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 23, 11:15)
cipciuk buvai tisi, radau net kaip taip lygiai su situo kremu padengti http://www.youtube.c...h?v=iqvL4zhVbE8

o ten su paprastu popieriniu ranksluosciu islygina? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 03 23, 13:29)
o ten su paprastu popieriniu ranksluosciu islygina? g.gif  blush2.gif

ne, su kepimo popieriumi man atrodo. Bet jau muzika, kaip karan eiti
Atsakyti
Atejau su tortuku, gal kam kaip ideja patiks, be to ne mano, is interneto

Tom ir jerry svencia gimtadieni. Snikersas, pastilazas, saldainiai

user posted image

ir vinipuxo kompanija

sokoladinis su vaisiais, beze kremas, pastilazas

user posted image

user posted image

Atsakyti
Asseni,nerealiai!!! user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Asseni, kaip irvisi jusu tortukai nuostabus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labai atsiprasau kad isibraunu blush2.gif noreciau paklausti,ruosiuosi daryti torta su jogurtiniu kremu ir vaisiais ir noreciau virsu puosti vaisiais,bet iskilo klausimas ar reikia kazkuo virsu aptepti ir tik tada vaisius deti g.gif ir dar turiu Dr.Oetker tortu zele raudonos(as suprantu kad jinai ant virsus pilama)ar galeciau ja panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 22, 10:39)
labai abejoju,kad suplaksi su blenderiu,sudegs tau jis  biggrin.gif

pintike - man tas su surio gabaleliais koks idomus,pirma karta toki matau

aciu,(ideja is interneto ax.gif )beje,negaliu nepagirti taves k.lapelyte,tokia pazanga padarius,labai saunus tortukai,saunuole
jurate b .puiki orchideja ,as irgi noriu pabandyti,bet bijau,kad nepavyks,neturiu formeliu
Bijuna saunus dzibukai,man irgi ta slapia beze skystesne gaunasi ,nei sausoji,idomu visoms taip?
Asseni-fantastiski tortai,o jau figureliu grozis, wub.gif tas Tomas su Dzeriu labai zaismingi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 23 kovo 2011 - 13:06
QUOTE(mikimauze @ 2011 03 23, 12:58)
labai atsiprasau kad isibraunu  blush2.gif  noreciau paklausti,ruosiuosi daryti torta su jogurtiniu kremu ir vaisiais ir noreciau virsu puosti vaisiais,bet iskilo klausimas ar reikia kazkuo virsu aptepti ir tik tada vaisius deti  g.gif  ir dar turiu Dr.Oetker tortu zele raudonos(as suprantu kad jinai ant virsus pilama)ar galeciau ja panaudoti g.gif

Reiktų aptepti , kad vaisių spalvą atmuštų , galima tuo pačiu kremu , plakta grietinėle , nes jei dėsite ant tamsaus paviršiaus vaisius , nesimatys jų ryškumas .

O raudona gal per tamsi , geriau gelsvą arba vos vos rausvą , nes raudonų vaisių nesimatys ( jei tokius dėsite ) , o gražiausia tai su visai permatoma ( bespalve ) , ji kaip stiklas ir pro ją išryškėja kiekvienas vaisius , būna labai gražu . wub.gif
Atsakyti