Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

http://gyvenimas.del...php?id=18568300

neblogas straipsnis wink.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką ir aš, nežinau kokį kremą pirkti, prieš PMS paberia smakrą, ir šiaip mėgsta vienas kitas spuoga sišdygt. Vietomis dabar žiūriu kaip ir pasausėjusi oda. Norisi, kad nebūtų tų išsausėjimų, oda būtų padrėkinta. Galvojau kažką is Vichy, Bioderm ar TBS pirkti, gal kuri patars kažką kito?
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2011 11 15, 19:01)
Avene,  ta mazoji tubele, bent kai as pirkau, kainavo apie 8 litus, tai kazkaip susigundziau isbandyti, o kai paddejo , tai dar viena nusipirkau. Tik nezinau, gal butent sito produkto ne visur yra , reiks is smalsumo pazet Camelijoj  smile.gif

AS butent to neieskojau tik siaip uzmeciau aki kad kremai virsh 40lt, o visko gi nesusipirksi smile.gif Isbandysiu ta po to kita ir bus gerai, nes paskui nebesuprasiu nuo ko cia tas gerasis efektas. Tas ALOe tai tikrai jauciu man patiks smile.gif Svelnumo efektas jau jaucias, bet tiklsiai negaliu pasakyt ar nuo jo ar nuo kaukes smile.gif biocel smile.gif Dar su ta kauke rankas issitepiau, nes man jos labai sauseja tai tikrai jautes, kad rankos visa nakti nesiprase dar kremo, nes dazniausiai kai prabundu jaucias, kad jos dar nori kremo smile.gif Manau ta kauke tikrai gera, bet reikia ja bent pora kart i sav naudot kaip raso, bet ir raso, kad ta rugstis labiau brandziai odai tai manau uzteks man ir Aloe gelio smile.gif Beja ryte po nusiprausimo nemaciau paserpetojusios odos, o visad budavo kol kremo neuzsitepdavau tai vadinas kazkoks veikimas yra. Ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti
Mane kartais paberia nuo kremu...
Esu bandzius Clinique Even Better krema...ir gerai drekina, ir lygina veido spalva..ir neberia!!!

Dabar nusipirkau pigesni...
Garnier Moisture Rescue..Gerai drekina, bet is karto isigeria. Man tas patinka..
Kam reikia kremo kuris sulygintu odos spalva (nuo tamsiu demiu, randuku), galit pabandyt Garnier Dark Spot Corrector. Nusipirkau beveik pries 2 savaites, lyg ir neblogai..laukiu tolesniu rezultatu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2011 11 15, 22:47)
Turiu klausimuką ir aš, nežinau kokį kremą pirkti, prieš PMS paberia smakrą, ir šiaip mėgsta vienas kitas spuoga sišdygt. Vietomis dabar žiūriu kaip ir pasausėjusi oda. Norisi, kad nebūtų tų išsausėjimų, oda būtų padrėkinta. Galvojau kažką is Vichy, Bioderm ar TBS pirkti, gal kuri patars kažką kito?

Labas!
Jeigu tavo oda jautresne, ieskok kremu ant kuriu parasyta Hypo-Allergenic arba Allergy tested..Firmos Clinique produktai yra Allergy-tested..
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 11 15, 21:47)

nenaudočiau kremo, jei poros linkusios kimštis schmoll.gif ieškokit gelio, serumo
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 21, 10:57)
nenaudočiau kremo, jei poros linkusios kimštis  schmoll.gif ieškokit gelio, serumo

O ką tu rekomenduotum? Rašei kad tau Sebamed gelis geras, galvoju gal ir man bandyti jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(PupaTikroji @ 2011 11 14, 17:16)
Man padejo prausiklis ir kremukas Babushkos Agafi, Kosmadose yra. http://www.kosmada.l...ir-rupesciu/595

nuo ko cia padejo? g.gif
Atsakyti
sveikos , merginos,
blaskausi erdvej ieskodama ziemai kremuko. pirma karta teko bandyti kosmetaloges paslaugomis( veido valyma) tai ji patare naudoti ziemai krema su rugstimi ir vit. A. kiek uzmaciau kad ji man naudojo Algologie (su juros dumplio ekstraktu).. gal butu nuomone apie juos??kam teko bandyti....kaina apie 100lt.
P.S. alegijos neturiu odai, tai tas kremukas gan "lipo" ant veido, bet cia buvo tik karta....
Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2011 11 25, 09:22)
sveikos , merginos,
blaskausi erdvej ieskodama ziemai kremuko. pirma karta teko bandyti kosmetaloges paslaugomis( veido valyma) tai ji patare naudoti ziemai krema su rugstimi ir vit. A. kiek uzmaciau kad ji man naudojo Algologie (su juros dumplio ekstraktu).. gal butu nuomone apie juos??kam teko bandyti....kaina apie 100lt.
P.S. alegijos neturiu odai, tai tas kremukas gan "lipo" ant veido, bet cia buvo tik karta....

deja nuo "rugstiniu" kremu "susivelia" kremine pudra. tinka tik nakciai. as bandziau tiek su garnier "dark sport corrector" tiek su kremais su haliuronu rugstim
Atsakyti
Mano veido oda baisiai sausa ir alergiska. Beria nuo visko: nuo maisto, nuo zuvies kvapo, nuo salcio ir nuo karscio, jeigu neissimiegu, jeigu per daug miego ir siaip nuo blogos nuotaikos.. doh.gif zodziu tragedija. perejau bene visus konsultantus kosmetologus Vilniuje, isbandziau visus populiariausius kremus is parduotuviu ir vaistiniu. ir ka, neseniai radau sau idealia priemone- paprasta kremuka uz 17litu!! Thermal line is ВIТЕКС. Gaminamas Baltarusijoje. Naudoju visa sia linija ir sampuna su balzamu ir geli imtimiai higienai ir duso geli. Bet kremukai tai superiniai. thumbup.gif Yra dieninis, naktinis ir paakiu. idealus kremukas kaip makiazo pagringas!!!
Isitikinau kad populiarus ir brangus kremai nevisada tokie geri ir stebuklingi. tikrai rekomenduoju isbandyt, juolab kad kaina ne simtais skaiciojama. O pirkau Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinulkas: 27 lapkričio 2011 - 15:25
patarkite kanors misrokai (riebi nosis po keliu h nuo plovimo) bet is esmes visai neprobleminei veido odai, man 23eji... g.gif nes iki siol tik kartais pasitepdavau nakciai naktiniu drekinamuoju neutrogena kremu, kazkaip paskaiciau kitos jau seniausiai ir paakius priziuri ir pn..ir man reiketu pastoviai oda drekinti turbut pradeti g.gif zandukus kartais patraukia , ypac dabar atvesus unsure.gif bet neisivaizduoju ka rinktis?
Atsakyti
Merginos, gal patarsit? 4u.gif Visur rašoma, kad šaltuoju laiku dienai reikia teptis maitinamąjį kremą, kad nuo šalčio apsaugotu, o nakčiai drėkinamąjį, nes dieną negerai su juo odai.. Bet jei aš lauke būnu tik tiek kiek reikia iki mašinos nueit ir į darbą nuvažiuoti, ar dar į kokią parduotuvę užlėkti.. Visą kita laiką būnu patalpoje(namie ar darbe), o dabar gi šildymas visur, kaip tik norisi pasidrėkinti odą.. tai kaip elgtis? Jei prisitepu riebesnio kremo ryte iš namų išeinanant, tai darbe visą dieną kaip su riebalu ant veido būnu, nemaloni kažkokia oda būna doh.gif Kaip manot gerai tokiu atveju tik drėkinamąjį kremą naudoti ar ne? g.gif
Atsakyti