Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(miss.elle @ 2011 06 26, 18:55)
super gerai drekina PHYSIOGEL.

Aš irgi pradžioj gyriau "Physiogel", bet dabar tepu jau antrą pakuotę ir jaučiu, kad drėkinimo nėra per daugiausiai - nebent paviršinis (ypač kai rūgštinę kosmetiką naudoju ir jo reikia dar papildomai). Manau, nebekartosiu.
Atsakyti
Aš už vandenį geresnio prausiklio ir drėki amojo kremo darr neradau wink.gif Dulkėms nuplauti muilo nereikia, o išteptas kokiais nors dažais ar tepalais jis būna pakankamai retai. Taigi tokiu būdu saugau natūralų apsauginį riebalinį sluoksnį, kuris savo ruožtu padeda sulaikyti drėgmę odos viduje. Kuri ten patenka gaunant pakankamai skysčių vandens gėrimo būdu. O kiek vistiek išsausėja nuo to paties vandens prausiantis, kad ir šaltu, tai gydausi tuo, nuo ko, kaip sakant ir susirgau- stovi šaldytuve, vonioj ir rankinėj po purkštuką su mineraliniu, levandų ar tiesiog paprastu virintu vandeniu. Ir purškiuos, purškiuos. Kada tik prisiminus. Ir niekada nesišluostau, beje- nei kūno po dušo, nei veido. Tai naujienų prirašiau beigi "atradimų" wink.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Rasos drekinamaji krema , likau maloniai nustebinta , nors dar neilgai naudoju smile.gif Maloniai tepasi, patogu naudoti su dozatorium smile.gif ir kaina nedidel, iki 20 Lt

user posted image

gal nusimancios patars kaip sudetis, nes nelabai zinau i ka cia reiktu atkeipti demesi:

Drėkinamasis veido kremas su elastinu, hialuronu ir kolagenu efektyviai drėkina odą. Hialuronas saugo odą nuo išsausėjimo net ir labai sausomis oro sąlygomis. Elastinas skatina epidermio atsinaujinimą, o kolagenas padeda stabdyti raukšlių formavimosi procesus. Kremą naudojant kasdien oda tampa lygesnė ir elastingesnė. Tinka naudoti visų tipų odai. Dermatologų patikrinta.
SUDĖTIS: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polydecene, Glycerin, Soluble Collagen, Panthenol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Parfum (Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool), Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mineee: 24 rugsėjo 2011 - 12:39
[quote=mineee,2011 09 24, 00:39]
Siuo metu naudoju Rasos drekinamaji krema , likau maloniai nustebinta , nors dar neilgai naudoju smile.gif Maloniai tepasi, patogu naudoti su dozatorium smile.gif ir kaina nedidel, iki 20 Lt

user posted image

gal nusimancios patars kaip sudetis, nes nelabai zinau i ka cia reiktu atkeipti demesi:

Kartais pasinaudoju siuo puslapiuku (komplimentai autorei!)-
http://kosmetikosana...-search-results

O kremas mano vienas is favoritu! Labai gerai sudrekina oda, nepastebejau, kad kimstu poras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 24 rugsėjo 2011 - 16:18
dabar sita naudoju.
Payot gelee de choc revitalizing energizing day care
user posted image
geris wub.gif gerai drekina ir kazkaip oda neissauseja visa diena
Papildyta:
QUOTE(Lust @ 2011 04 27, 15:01)
Gal butu atsiliepimu apie AntiOffice krema normaliai/misriai odai?
user posted image

tos firmos rankoms kazkada pirkau, tai sunkiai geriasi, bet oda visai svelni lieka. nors antro nebepirkciau
Atsakyti
Labutis, gal galit patarti ar vertas sitas kremukas: Auksinės ikros linija - GOLDEN CAVIAR. Man rodos jau nuo 37 m. galima naudoti.
http://www.biodrogas...tika/ikros.html

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(agluce @ 2011 09 23, 17:06)
Aš už vandenį geresnio prausiklio ir drėki amojo kremo darr neradau wink.gif Dulkėms nuplauti muilo nereikia, o išteptas kokiais nors dažais ar tepalais jis būna pakankamai retai. Taigi tokiu būdu saugau natūralų apsauginį riebalinį sluoksnį, kuris savo ruožtu padeda sulaikyti drėgmę odos viduje. Kuri ten patenka gaunant pakankamai skysčių vandens gėrimo būdu. O kiek vistiek išsausėja nuo to paties vandens prausiantis, kad ir šaltu, tai gydausi tuo, nuo ko, kaip sakant ir susirgau- stovi šaldytuve, vonioj ir rankinėj po purkštuką su mineraliniu, levandų ar tiesiog paprastu virintu vandeniu. Ir purškiuos, purškiuos. Kada tik prisiminus. Ir niekada nesišluostau, beje- nei kūno po dušo, nei veido. Tai naujienų prirašiau beigi "atradimų" wink.gif

nei naujienos tai nei tikrai ne atradimai biggrin.gif
vanduo nėra drėkinamasis kremas, o Jūs matyt nežinote kas yra sausa oda, jei Jums vanduo pakankamas odos drėkiklis smile.gif Jei visiškai nesidažote tada suprantu, kad hidrolatais drėkinatės, bet kaip tą praktikuoti esant su makiažu nelabai įsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 29 rugsėjo 2011 - 16:38
Galvos skausmas ziemai.. doh.gif daug jau buteliu sunaudojau Dolivos.. biski pabodo.. doh.gif normaliai, i sausuma odai koki imt i have no idea doh.gif
Atsakyti
Turbut ziemai, tai reik kad butu maitinantis.. unsure.gif drekinantis jau nlb gerai.. bet nerandu as tokio doh.gif Balalaika, jo.. musu muitine ir sau dovanu turbut pasiema ir palaiko ilgiau.. kaip uzeina biggrin.gif
kaip sitas kazin Rasos maitinamasis kremas?
http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=422
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 spalio 2011 - 18:58
aš kremais nesitepu prieš išeinant iš namų, išvis kremą aš naudoju tik nakčiai, ir gausiai, todėl dieną nematau poreikio tepliotis. Tai manau ir žiemai puikiai tinka drėkinantis, jei jis naudojamas naktį, ar ne prieš pat išeinant iš namų. O maitinančio aš nenoriu, kadangi dauguma maitinančių kremų man kemša poras, ir atsiranda spuogų. Su drėkinančiu tokių problemų nebūna. Kol kas naudoju Physiogel, bet jau atsibodo, kažko naujo noriu..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 10 04, 21:02)
aš kremais nesitepu prieš išeinant iš namų, išvis kremą aš naudoju tik nakčiai, ir gausiai, todėl dieną nematau poreikio tepliotis.

o kaip pudra tepi ant veido be kremo normaliai? man tai kapec butu.. ypac kai atsals unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 04, 21:29)
o kaip pudra tepi ant veido be kremo normaliai? man tai kapec butu.. ypac kai atsals unsure.gif

kadangi naudoju tik birią, tai ant kremo kaip tik negražiai tepasi, o kai veidas sudrėkintas per naktį būna, tai ryte tik toniku nuvalau ir tada gražiai dengiasi pudra, jokių pasausėjimų nebūna smile.gif
Atsakyti