Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(zomša @ 2015 02 12, 11:15)
Na, tą aliejingumą kiekvienas supranta savaip. Mano oda sausa.
Man jis (Andalou Naturals) nėra per riebus - tikrai ne tas pats, kas, pvz., gryną aliejų užtepus. Susigeria į odą, plėvės ant veido nepalieka. Ir konsistencija jo tokia, kaip ir priklauso - serumo tipo.

o jūs gal netyčia naudojote Adalou Naturals paakių kremą? Beje tas serumas brandžiai odai skirtas?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 02 12, 11:06)
o jūs gal netyčia naudojote Adalou Naturals paakių kremą? Beje tas serumas brandžiai odai skirtas?

Neteko, atskirai paakiams skirtų priemonių neperku, o visam veidui per mažas kiekis.smile.gif Sudėtys jų visų trijų serumų nelabai skiriasi.

Teoriškai turbūt rašo, kad brandžiai. Nežinau, neskirstau produktų pagal odos „amžių“.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 11, 12:50)
aš jo daug sutepusi. Ir dabar apie jį pagalvoju vis, nes sunku rasti, kas nekemša. Na, kadangi čia gelis, tai išsitepus oda tokia limpanti. Tačiau aš jį tepdavau vakare, kol dantis išsivalai, pavaikštai, to jausmo nebelieka. Odą nuramindavo, padrėkindavo, nors dregmės žiemą iš jo trūko, nes mano oda mišri į sausumą. Oda ryte graži būdavo smile.gif
Vasarą gal grįšiu  ax.gif

Pas mane su odos sausumu panaši bėda rolleyes.gif Reikės pabandyt.. O ką žiemą naudojat jei ne paslaptis ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2015 02 11, 20:55)
Jūs šį bandėt? smile.gif Labai domina atsiliepimas smile.gif Kokia jūsų oda?  ax.gif

Nebloga priemone, bet bent man tik ne dienai, nes lipnumas erzina.
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2015 02 12, 16:08)
Pas mane su odos sausumu panaši bėda  rolleyes.gif Reikės pabandyt.. O ką žiemą naudojat jei ne paslaptis ?  blush2.gif

dabar naudoju Clarins Daily energizer kremą, bet trūksta drėkinimo. Todėl laukiu Naruko kremo. Kartą į savaitą drėkinamąją kaukę dedu, dabar Guerlain super aqua smile.gif
Tas Clarins kremas tikrai padaro odą gaivia, šviežia, švytinčia, kaip makiažo pagrindas thumbup.gif Vasarą jis geriau būtų, bet nežinojau, ką pirkt, tai pradėjau naudot nieko nelaukus.
Turėjau Sibu Nourishing kremą, bet man netiko, veidas matinis, dar poras kimšo, atidaviau sesei.
Dar labai labai tiko NumisMed dieninis kremas, mišriai į sausumą odai nuostabus, nekimšo porų, drėkinimo net per daug buvo! http://www.kosmetiko...-kremas-5-urea/
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 13, 15:52)

Dar labai labai tiko NumisMed dieninis kremas, mišriai į sausumą odai nuostabus, nekimšo porų, drėkinimo net per daug buvo! http://www.kosmetiko...-kremas-5-urea/

Nusipirkau ir as sita pagaliau thumbup.gif labai smagiai uzsitepe, labai skalsus jaucias, fainas jausmas, oda pridrekinta, bet neblizga ir neriebi, bet tokia nu faina wub.gif tik labai sunku rast sio kremo, gal vel uzveze i vaistines, nzn, vienoj netiketai uzmaciau ir ciupau bigsmile.gif Nes bent jau internete nera sio kremo pirkt. Idomu, kaip tas naktinis analogiskas, ar labai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 21, 19:19)
Nusipirkau ir as sita pagaliau  thumbup.gif labai smagiai uzsitepe, labai skalsus jaucias, fainas jausmas, oda pridrekinta, bet neblizga ir neriebi, bet tokia nu faina  wub.gif tik labai sunku rast sio kremo, gal vel uzveze i vaistines, nzn, vienoj netiketai uzmaciau ir ciupau bigsmile.gif  Nes bent jau internete nera sio kremo pirkt. Idomu, kaip tas naktinis analogiskas, ar labai skiriasi?

As turejau dienini ir naktini su 5% slapalo ir hialiuronu, tai naktinis daug sunkesnis man pasirode, uzsitepdavau tai visas veidas blizgejo, kaip aliejum isteptas. Bet man tas netrukde, o ir odai tiko ir patiko, buvo pridrekinta, gaivi. Dabar nebenaudoju ju ir ziuriu lenda sausi ploteliai, jauciu reika gryst prie ju.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 21, 18:19)
tik labai sunku rast sio kremo, gal vel uzveze i vaistines, nzn, vienoj netiketai uzmaciau ir ciupau bigsmile.gif  Nes bent jau internete nera sio kremo pirkt. Idomu, kaip tas naktinis analogiskas, ar labai skiriasi?

Nes juos išėmė iš prekybos, vietoje jų lieka dieninis ir naktinis su šlapalu ir hialuronu.smile.gif
Dieninį turėjau tik su šlapalu+hialuronu, o naktinius pirkau abu - vien su šlapalu ir šlapalas+hialuronas. Abu naktinius teko naudoti kulnams - pirkdama nesužiūrėjau, kad pačiame jų sudėties priekyje yra denatūruotas alkoholis. doh.gif Bet kokiai odai su laiku tai yra peilis.
O dieninis kažkaip sunkiai gėrėsi į veidą, nors drėkino tikrai labai neblogai.
Šiuo metu naudoju analogiškus iš Eucerin (irgi šlapalas ir hialuronas, dieninis ir naktinis), patinka žymiai labiau.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 22, 10:35)
Nes juos išėmė iš prekybos, vietoje jų lieka dieninis ir naktinis su šlapalu ir hialuronu.smile.gif
Dieninį turėjau tik su šlapalu+hialuronu, o naktinius pirkau abu - vien su šlapalu ir šlapalas+hialuronas. Abu naktinius teko naudoti kulnams - pirkdama nesužiūrėjau, kad pačiame jų sudėties priekyje yra denatūruotas alkoholis. doh.gif Bet kokiai odai su laiku tai yra peilis.
Šiuo metu naudoju analogiškus iš Eucerin (irgi šlapalas ir hialuronas, dieninis ir naktinis), patinka žymiai labiau.

Oho, reiks ir man pagaliau pradet skaityt sudetis, galvojau tas su slapalu taip isgirtas, tai bus geri ir tie, o pasirodo va kaip gaunasi.
Sakykit, o gal esat naudojusi eucerin tik su slapalu, ar labai skiriasi nuo to kur su slapalu ir hialiuronu?

Beje, gal kas turit atsiliepimu apie si krema? Physiogel AI
http://www.cocooncen...-50ml/3411.html
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 02 22, 15:34)
Oho, reiks ir man pagaliau pradet skaityt sudetis, galvojau tas su slapalu taip isgirtas, tai bus geri ir tie, o pasirodo va kaip gaunasi.
Sakykit, o gal esat naudojusi eucerin tik su slapalu, ar labai skiriasi nuo to kur su slapalu ir hialiuronu?

Tai va - dieniniuose nėra, naktiniuose yra. Net nepagalvojau, kad gali skirtis.
O Eucerin neteko nieko kito pirkti, apskritai turbūt pirmą kartą jų kremus pilnais kiekiais bandau.smile.gif Sudėtimis nėra ypatingi, drėkikliai ir tiek, bet man maloniai ant odos jaučiasi, drėkina, o tas ir svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 02 22, 15:34)

Beje, gal kas turit atsiliepimu apie si krema? Physiogel AI
http://www.cocooncen...-50ml/3411.html

sita kaip tik baigineju. Siaip neblogas, kartotinas. Nusipirkau vasara, tai tada pasirode per sunkus, per riebus, sukniai geres, bet ziemai gerai suejo. Patiko, kad nekimso poru, neismete spuogais nuo jo, sudetis gera. Visgi Numis med kremas man 10 k labiau patinka, neprisimenu, kada mano oda taip fainai atrode, kaip juo pasitepus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 22, 10:35)

pritariu panelytei zomšikei smile.gif kai tik pakeitė tą pagaliau mano surastąjį sau kremuką Numis Med Urea į "ale patobulintą" - turintį hialurono, pastebėjau, kad sunkiai susigeria, kažkaip net truputį mažiau drėkinimo (žiemą vienu metu net tempė odą). Ne į naudą tas hialuronas. Ar dar kažko kito pridėta, nežinia. Tataigis, padariau kaip ir Zomša, pakeičiau į Eucerin su 5% urea. Panašus efektas kaip ankstesnio Numis med. Dar naudojau tokį žiemai - man labai patiko, oda puikiai vertino: čia
skiriasi tuo, kad turi karnitino - Carnitine to strengthen the skin’s natural barrier and protect it from further moisture-loss. Tačiau yra kažkuo švelniai riebesnis, neblizga ant odos, vnž žiemai - kaip tik.
Atsakyti