Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

noreciau rekomendaciju misriai (T zona gana riebi), plonai, jautriai, reaktyviai ir i berimus linkusiai odai drekiklio. kad butu raminantis, drekinantis, bet nekimstu, nekeltu spuogu ir neriebaluotu...

nieko nebeprisitaikau, ir pavaragau... verysad.gif jie ramina - tai per sunkus, jei spuogus gydo, tai erzina ir israudina oda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGAMENONA: 10 vasario 2015 - 15:26
alijošiaus gelis.
Sebamed Clear face Care gel
http://www.feeluniqu...e-Care-Gel-50ml
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2015 02 10, 15:23)
noreciau rekomendaciju misriai (T zona gana riebi), plonai, jautriai, reaktyviai ir i berimus linkusiai odai drekiklio. kad butu raminantis, drekinantis, bet nekimstu, nekeltu spuogu ir neriebaluotu...

nieko nebeprisitaikau, ir pavaragau... verysad.gif   jie ramina - tai per sunkus, jei spuogus gydo, tai erzina ir israudina oda..

ar bandet sita Bioderma Hydrabio seruma
http://www.kosmetiko...hydrabio-serum/

jis gerai drekina, nekemsa, nejautrina odos. Pati naudoju, esu patenkita, isskyrus kaina biggrin.gif sudetis panagrineta, kaip labai gera, turi daug naudingu medziagu. pas mane riebi-misri oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 10, 21:06)
ar bandet sita
http://www.kosmetiko...hydrabio-serum/

jis gerai drekina, nekemsa, nejautrina odos. Pati naudoju, esu patenkita, isskyrus kaina  biggrin.gif sudetis panagrineta, kaip labai gera, turi daug naudingu medziagu. pas mane riebi-misri oda  mirksiukas.gif

Keista, kad PC jis prastai ivertintashttp://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/bioderma/_/Hydrabio-Serum-Moisturizing-Concentrate. Nors kosmetikos dnr svetaine , matosi, remiasi Beautypedijos aprasymais, bet nuomones del sio gaminio issiskiria. KDNR vartotojos, kaip supratau perzvelgus komentarus, nera serumu itin patenkintos, nors makeupalley 80% vertina ji kaip kartojama gamini.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 02 10, 22:26)
Keista, kad PC jis prastai ivertintashttp://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/bioderma/_/Hydrabio-Serum-Moisturizing-Concentrate. Nors kosmetikos dnr svetaine , matosi, remiasi Beautypedijos aprasymais, bet nuomones del sio gaminio issiskiria. KDNR vartotojos, kaip supratau perzvelgus komentarus, nera serumu itin patenkintos, nors makeupalley 80% vertina ji kaip kartojama gamini.

as asmeniskai kartociau, bet dabar planuoju pigesne alyternatyva, Paula gerai ivertinus Cereve losjonus veidui AM ir PM, pirksiu siuos, ar kuri viena pabandymui. Atsiliepimu irgi daug geru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 02 10, 22:26)

Man tai kaip tik atrodo, kad KDNR vertinimai (kiek anksčiau jų bandžiau skaityti) remiasi visokiais klasikiniais natūralistiniais kosmetikos baubų mitais.smile.gif Žodžiu - gerokai prasilenkia jų ir PC vertinimų filosofijos.
Ką galvoju - kad Biodermos serumas iš esmės vidutiniškai įvertintas tik dėl to, kad jis - niekuo neypatingas drėkiklis, o PC apžvalgose visada laikomasi nuomonės, kad visi drėkikliai privalo turėti antioksidantų.

Bioderma Hydrabio serumo turėjau mėginio pakuotę, užteko ilgai. Mano oda sausa, todėl aš jį naudodavau tik kaip serumą ir ant jo tepdavau drėkinantį kremą. Porų kimšimo nepastebėjau, odos tikrai nedirgino, šiek tiek papildomo drėkinimo pridėdavo. Jei kalbėsime vien apie drėkinimo funkciją - man jis visai patiko, labai „neutralus“ produktas. Bet ar kartočiau - nežinau, stengiuosi dairytis į kiek turtingesnes sudėtis.
Atsakyti

Bioderma Hydrabio serumo turėjau mėginio pakuotę, užteko ilgai. Mano oda sausa, todėl aš jį naudodavau tik kaip serumą ir ant jo tepdavau drėkinantį kremą. Porų kimšimo nepastebėjau, odos tikrai nedirgino, šiek tiek papildomo drėkinimo pridėdavo. Jei kalbėsime vien apie drėkinimo funkciją - man jis visai patiko, labai „neutralus“ produktas. Bet ar kartočiau - nežinau, stengiuosi dairytis į kiek turtingesnes sudėtis.
[/quote]
Gal paminėtumėte kokį pavyzdį? aš irgi norėčiau daugiau negu drėkiklio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2015 02 11, 12:05)
Gal paminėtumėte kokį pavyzdį? aš irgi norėčiau daugiau negu drėkiklio.  4u.gif

Aš čia apie serumus. Tik dabar supratau, kad tema - drėkinančių kremų. ax.gif Į kremus mažiau dėmesio kreipiu, man ir taip juos sunku išsirinkti.

O iš serumų šiuo metu labai patinka Andalou naturals. iherb perku, kaina gera, sudėtis - irgi, antioksidantų turi, padrėkina, ir bent jau man odos nedirgina.smile.gif Gal nesausai odai jis tiktų ir be drėkinančio kremo ant viršaus.
Paula's choice bandyti irgi patiko, bet nelabai patinka silikonai sudėtyje - kai jų prisisluoksniuoja, man oda kažkaip per sunkiai jaučiasi.
Atsakyti
ne per dau aliejingas???

man net nuo ana lotan balancerio (kuris kaip tik riebiai, balansuoja) oda blizga (nors nera ziauriai super riebi, nu bet riebaluojasi) - bet jei tepciau kakza matinio su saliciliu - iskart iseda raudonom demem...
bioderma man nepatinka ir nzn kodel...

O iš serumų šiuo metu labai patinka Andalou naturals. iherb perku, kaina gera, sudėtis - irgi, antioksidantų turi, padrėkina, ir bent jau man odos nedirgina.smile.gif Gal nesausai odai jis tiktų ir be drėkinančio kremo ant viršaus.
Paula's choice bandyti irgi patiko, bet nelabai patinka silikonai sudėtyje - kai jų prisisluoksniuoja, man oda kažkaip per sunkiai jaučiasi.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGAMENONA: 11 vasario 2015 - 15:23
QUOTE(Vitulka @ 2015 02 10, 05:48)
alijošiaus gelis.
Sebamed Clear face Care gel
http://www.feeluniqu...e-Care-Gel-50ml

Jūs šį bandėt? smile.gif Labai domina atsiliepimas smile.gif Kokia jūsų oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2015 02 11, 20:55)
Jūs šį bandėt? smile.gif Labai domina atsiliepimas smile.gif Kokia jūsų oda?  ax.gif

aš jo daug sutepusi. Ir dabar apie jį pagalvoju vis, nes sunku rasti, kas nekemša. Na, kadangi čia gelis, tai išsitepus oda tokia limpanti. Tačiau aš jį tepdavau vakare, kol dantis išsivalai, pavaikštai, to jausmo nebelieka. Odą nuramindavo, padrėkindavo, nors dregmės žiemą iš jo trūko, nes mano oda mišri į sausumą. Oda ryte graži būdavo smile.gif
Vasarą gal grįšiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2015 02 11, 15:23)
ne per dau aliejingas???

man net nuo ana lotan balancerio (kuris kaip tik riebiai, balansuoja) oda blizga (nors nera ziauriai super riebi, nu bet riebaluojasi) - bet jei tepciau kakza matinio su saliciliu - iskart iseda raudonom demem...
bioderma man nepatinka ir nzn kodel...

Na, tą aliejingumą kiekvienas supranta savaip. Mano oda sausa.
Man jis (Andalou Naturals) nėra per riebus - tikrai ne tas pats, kas, pvz., gryną aliejų užtepus. Susigeria į odą, plėvės ant veido nepalieka. Ir konsistencija jo tokia, kaip ir priklauso - serumo tipo.
Atsakyti