Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Man labai patinka drekinamas kremukas Essencial Care su rozemis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia patarimo. Turiu neproblematišką odą, tačiau sausą, kiek sugebu suprast. Matau, kad raukšlėjasi verysad.gif Kažką reik daryt. Vasarą įgijau fluidą Clarins, pagal sudėtį pažiūrėjau, kad filtrai nuo saulės iš esmės sudėty, daugiau nieko tarsi ten ypatingo. Bet tinka man jis, t.y. blogiau nieko nepadaro smile.gif
Dabar galvoju reikia kažkuo drėkint. Turiu Rasos serumą ir Rasos naktinį kremą nuo raukšlių. Serumas su hialuronu - ok, man jis patinka. Kremas schmoll.gif
Galvoju pirkti šitą Estee Lauder Advanced Night Repair
user posted image
bet jis nepigus. Ar verta ???? GAl bandėt kasnors ?
Nesinori pirkt taip, kad tik pinigus išleist doh.gif O reikia kažko gerai drėkinančio, antiraukšlinio ir kad būtų efektyvus.
Būsiu dėkinga, kas atsilieps.
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2013 09 10, 09:41)
Perskaičiau tokį dalyką, "...serumas neatlieka kasdienės odos priežiūros funkcijos, tad kartu su juo reikia naudoti kremą. Serumas greitai absorbuojamas, palieka malonų pojūtį ant odos, nes lengva serumo tekstūra jos neapsunkina. Kremas sukuria apsauginį sluoksnį, kuris saugo ir serumą (nuo išgaravimo), ir odą  (nuo diskomforto ir sausumo pojūčio). Be to, serumas ir kremas sustiprina vienas kito poveikį...."

Ar kartu reikia pirkti kremą? Ar tikrai neužtenka vien serumo? Tai tiesa, ar rašo, kad tik pirktum daugiau?  g.gif

Tikra tiesa reikia naudoti abu, arba jei nori pirkti mažiau tai tik kremuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2013 11 01, 22:49)
Sveikos,

reikia patarimo. Turiu neproblematišką odą, tačiau sausą, kiek sugebu suprast. Matau, kad raukšlėjasi  verysad.gif Kažką reik daryt. Vasarą įgijau fluidą Clarins, pagal sudėtį pažiūrėjau, kad filtrai nuo saulės iš esmės sudėty, daugiau nieko tarsi ten ypatingo. Bet tinka man jis, t.y. blogiau nieko nepadaro smile.gif
Dabar galvoju reikia kažkuo drėkint. Turiu Rasos serumą ir Rasos naktinį kremą nuo raukšlių. Serumas su hialuronu - ok, man jis patinka. Kremas  schmoll.gif 
user posted image
bet jis nepigus. Ar verta ????  GAl bandėt kasnors ?
Nesinori pirkt taip, kad tik pinigus išleist doh.gif  O reikia kažko gerai drėkinančio, antiraukšlinio ir kad būtų efektyvus.

Man panasiai buvo, bet atitaikiau kosmetika ir esu labai patenkinta savo oda thumbup.gif .
Pirmiausia, isigijau sias ampules
http://www.douglas.l...m-wrinkle-lift/,
tiesa, nera jau jos toks stebuklas, kaip raso, bet, kad oda sudrekina, tai tikrai thumbup.gif
ir nusipirkau drekinanti Shiseido Ibuki krema. Sios dvi priemones labai greitai sutvarke mano oda. Itariu, kad ji buo ne kiek sausa, kiek dehidratuota smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2013 11 01, 22:49)
user posted image
Nesinori pirkt taip, kad tik pinigus išleist doh.gif  O reikia kažko gerai drėkinančio, antiraukšlinio ir kad būtų efektyvus.

Drekinimui geriau krema isigykite, sis serumas issausejusios odos nepadrekins, jis toks labiau pamaitinimui.
As dabar naudoju Sothys firmos krema, tai nepasakyciau kad jau labai kazkuom ypatingas..
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 11 03, 17:45)
. Itariu, kad ji buo ne kiek sausa, kiek dehidratuota smile.gif .

QUOTE(Tresor @ 2013 11 03, 17:53)
Drekinimui geriau krema isigykite, sis serumas issausejusios odos nepadrekins, jis toks labiau pamaitinimui.

ačiū merginos 4u.gif
blogiausia, kad kosmetikoj esu analfabetas ir kitavertus man labai baisu pirkti kažką, nes viskas gan brangu, bet pabandysi tik kai nusipirksi doh.gif Jau ištepliojau kiek galėjau oro uoste visus serumus ir kremus, ir šitas labiausiai jautėsi iškart efektas. Bet ką ten žmogus pajausi tą efektą vieną kartą užsitępęs irnesakyk.gif Paanalizavau kosmetikos blogą internete, kur visos priemoonės pagal sudėtį analizuojamos - šitam žalia šviesa iš Estee Lauder.
Esu dabar užsieny, ir labai gerom salygom galiu pasirinkti iš čia esančios kosmetikos parde bet brandai standartiniai, o kai perki kas tinka viskam, tai kaip taisyklė gauni vidutinį variantą. Jaučiu, kad reikia man žygiuoti į skyrelį - kas žinot VLN gerą kosmetologę biggrin.gif Nes ką aš žinau kokia ta mano oda - kiek žiūriu - plona, raukšlėta, balta ir daugiau jokių bėdų lyg nematyt, kkur ten tų porų ieškot doh.gif blush2.gif maitint ar drėkint ją reikia doh.gif Gal visgi įmanoma kokį produktą išsirinkt, kad ir avis sveika ir vilkas sotus būtų, nes jei ne raukšlės, tai sakyčiau tikrai oda neproblematiška ? biggrin.gif cool.gif
būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2013 11 01, 21:49)
Sveikos,

reikia patarimo. Turiu neproblematišką odą, tačiau sausą, kiek sugebu suprast. Matau, kad raukšlėjasi  verysad.gif Kažką reik daryt. Vasarą įgijau fluidą Clarins, pagal sudėtį pažiūrėjau, kad filtrai nuo saulės iš esmės sudėty, daugiau nieko tarsi ten ypatingo. Bet tinka man jis, t.y. blogiau nieko nepadaro smile.gif
Dabar galvoju reikia kažkuo drėkint. Turiu Rasos serumą ir Rasos naktinį kremą nuo raukšlių. Serumas su hialuronu - ok, man jis patinka. Kremas  schmoll.gif 
user posted image

MAN ASMENISKAI LABAI PATINKA, TONIZUOJA ODA..., thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinuke29 @ 2013 11 02, 21:36)
Tikra tiesa reikia naudoti abu, arba jei nori pirkti mažiau tai tik kremuką  smile.gif

jaučiuos kaip iš mėnulio nukritus doh.gif kodėl nieks nieko man nesakė anksčiaui, tik neseniai sužinojau, tundra. Ačiū Jums už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 09 lapkričio 2013 - 21:42
Aš ilgą laiką (gal kelis metus) naudojau šį Biodermos kremą, tačiau man trūko odos drėkinimo
user posted image
Dabar naudoju šį, tai tepant ant odos pojūtis labai malonus, gaivus, greit įsigeria, neblizga, kvepia agurkais, gerai drėkina ax.gif
user posted image
Papildyta:
Po to gal norėčiau pabandyti dar šį palyginimui

user posted image

gal kuri naudojat? Ar jaučiasi poveikis?
Atsakyti
Man Artemis neblogi kremukai,turiu si,esu patenkinta thumbup.gif
Skin Essentials Hydration night
user posted image
Douglas parduotuves jais LT tik prekiauja kiek teko girdeti.O dabar atradau dar tobula kosmetika Germaine De Capuccini
Stai sis kremas thumbup.gif -
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 04 03, 14:04)
O dabar atradau dar tobula kosmetika Germaine De Capuccini

Pakomentuokit plačiau - kuo būtent patinka, kokia jūsų odą ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Žiemą-pavasarį mišriai odai naudoju pusriebį,
vasarą-rudenį - paprastą, drėkinamą

user posted image

Iwostin Sensitia Moisturizing
Atsakyti