Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Swychek @ 2013 06 19, 12:06)
As naudojau Iwostino kremus. Nezinau kodel, bet man labai nepatiko. Visu pirma labai riebino oda, visa oda blizgejo tiesiog, visu antra man bent jau kiso poras, visu trecia siaip palikdavo labai nemalonu jausma ant veido, ypac po to tepant pudra... verysad.gif Bet cia tik man gal sitaip...

man kimšo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2013 05 16, 12:24)
...Algologie drėkinamajį serumą....

Perskaičiau tokį dalyką, "...serumas neatlieka kasdienės odos priežiūros funkcijos, tad kartu su juo reikia naudoti kremą. Serumas greitai absorbuojamas, palieka malonų pojūtį ant odos, nes lengva serumo tekstūra jos neapsunkina. Kremas sukuria apsauginį sluoksnį, kuris saugo ir serumą (nuo išgaravimo), ir odą (nuo diskomforto ir sausumo pojūčio). Be to, serumas ir kremas sustiprina vienas kito poveikį...."

Ar kartu reikia pirkti kremą? Ar tikrai neužtenka vien serumo? Tai tiesa, ar rašo, kad tik pirktum daugiau? g.gif
Atsakyti
Lieku ištikima Olay drėkinamiesiems losjonams smile.gif Vienintelis daiktas kuris nekemša porų, greitai susigeria, nelieka riebumo jausmo. Atrodo atsibosta naudojant, nusiperku kažką naujo ir paskui sukandus dantis naudoju iki galo, kad vėl galėčiau nusipirkt Olay biggrin.gif Ir taip kiekvieną kartą biggrin.gif Keistos mes moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nemeganfox @ 2013 09 11, 11:28)
Lieku ištikima Olay drėkinamiesiems losjonams smile.gif Vienintelis daiktas kuris nekemša porų, greitai susigeria, nelieka riebumo jausmo. Atrodo atsibosta naudojant, nusiperku kažką naujo ir paskui sukandus dantis naudoju iki galo, kad vėl galėčiau nusipirkt Olay biggrin.gif Ir taip kiekvieną kartą biggrin.gif Keistos mes moterys biggrin.gif

as visiskai pritariu drinks_cheers.gif vieninteli ir bekvapi perku, bet vienintelis taip mano odai tinka, bet kadangi pakuote po 100 ml, labai atsibosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madam fifi @ 2013 09 16, 19:20)
as visiskai pritariu drinks_cheers.gif vieninteli ir bekvapi perku, bet vienintelis taip mano odai tinka, bet kadangi pakuote po 100 ml, labai atsibosta biggrin.gif

o kuri butent naudojate? gal galite ideti nuotrauka ar nuoroda?
kazko panasaus ieskau, o kiekis didelis man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Ar bandėte "Filorga" kremus? Įdomu pasidarė, nes aprasymas labai suzavejo, ypac naktinis Sleep-recover kremas...
http://filorga.lt/in...p;product_id=59
Man labai sunku su kremais...tai poras kemsa, tai riebus, tai nedrekina doh.gif Paskiaciau cia apie Olay, kokius naudojat dienai? (mano misri oda)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle111: 18 rugsėjo 2013 - 14:35
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 09 16, 20:03)
Kur perkate Olay priemones? blush2.gif

as pirkdavau droge, bet dabar nuejus neradau sio losjono g.gif jis su spf15, bekvapis.. esu ir is drugstore pirkus viena karta, tai is jav pakuote siek tiek skyresi ir bekavpo jis irgi, nors kvapas vistiek kitoks lyg biggrin.gif 4u.gif
http://www.drugstore...78?catid=182945

Papildyta:
nors prie mano kiek pamenu, buvo tikrai parasyta fragrance free 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 09 18, 15:34)
Ar bandėte "Filorga" kremus? Įdomu pasidarė, nes aprasymas labai suzavejo, ypac naktinis Sleep-recover kremas...
http://filorga.lt/in...p;product_id=59
Man labai sunku su kremais...tai poras kemsa, tai riebus, tai nedrekina doh.gif  Paskiaciau cia apie Olay, kokius naudojat dienai? (mano misri oda)...

Esu bandziusi drekinanti krema Hydra Filler, bet tikrai nieko ispudingo. Paprastas, lengvas kremukas sakyciau siltuoju metu laiku, bet tikrai nekartojantis produktas.
Atsakyti
Gal zinote seruma su hyaluronic acid, o ne su sodium hyaluronate? Nesiseka toki rasti schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena,

Reikia Jusu patarimo ir atsiliepimu apie floritane kosmetika. Radau internete pirkti ampules veidukui,mano oda nors ir riebi,bet jauciu kad paskutiniu metu labai dehidratuota. Kosmetologe patare panaudoti serumus arba ampules,vis gundausi sita firma,bet niekur nerandu atsiliepimu apie ja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Rekomenduokite kremuka, kuri galeciau naudoti nakciai. Mano oda sausa, ne mazai kremu kimso poras. Maitinu vaikeli, todel jauciu,kad oda netekusi ne tik skysciu, bet ir vitaminu.
Atsakyti
QUOTE(rejunjona @ 2013 10 24, 15:54)
Sveikos! Rekomenduokite kremuka, kuri galeciau naudoti nakciai. Mano oda sausa, ne mazai kremu kimso poras. Maitinu vaikeli, todel jauciu,kad oda netekusi ne tik skysciu, bet ir vitaminu.

Man labai patinka ir tikrai nekemša porų Biokosmos Basic drėkinamoji emulsija su avocado aliejumi (tik ji nėra pigi). Pigesnė priemonė, duoda gerą drėkinimą, bet tuo pačiu kažkokia ir riebesnė yra Pshysiogel drėkinantis kremas. Aš apsisitojau prie šių priemonių ir tikrai esu patenkinta jomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bute: 25 spalio 2013 - 21:08