Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Mažiau kudakuokit, geriau google naudotis išmokit.
Galiu parekomenduoti gerą drėkiklį riebiai odai - Noreva Actipur dieninis kremas, odą gerai sudrekiną ir matizuoja. Man patinka bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
As naudoju
Aveda kremuka Botanical Kinetics hydrating: http://www.aveda.com...tion/index.tmpl Vyrui jis irgi labai patinka. Kai jau baiginejasi, visada praso ir primena atsisiusti (paprastai siunciuosi is Lookfantastic, bet siandien jo kazkodel nera pardavime). Bet mano nuomone labaiu tinkamas siltajam periodui, nes ziema man sunkiai susidoroja su sildymo isdziovinta veido oda...

Bioderma drekinanti seruma is zydrosios linijos, berods Hydrabio... smile.gif Na, i seruma man jis sunkiai nesa, kartai nakciai vietoje kremo uztepu.

Kazkada pirkau vyrui si kremuka men-u Matt http://www.men-uusa....urizer33oz.aspx, bet tiesa sakant sunaudojau pati blush2.gif . Nepakeiciamas daiktas vasarai, tiesa be SPF, pukiai sukuria matiskuma ir absorbuoja riebala, puikus drekinantis pagrindas makiazui.
Atsakyti
Christian Dior kremas Hydra Life Protective Cream SPF15 labai geras kremas.Esu patenkinta juo.
Atsakyti
Man sausą, šerpetojančią veido odą atstatė Dr. Spiller Sanvita kremas, vienintelis, kuris taip gerai padrėkina, pamaitina.
Atsakyti
Man pardavėja labai išgyrė Algologie drėkinamajį serumą. 30 ml kainuoja 100 lt, vadinasi Hydratant intensive serum. Girė, kad be parabenų, mineralinių aliejų, silikonų ir pan. Gal kas bandėt, kaip jums poveikis? 4u.gif
Atsakyti
Nesenai oda issigydziau ir vis dar sekmingai naudoju Loreal triple active day krema. Oda buvo nusausejus iki zaizdu verysad.gif Bandziau tiek kremu, kad niekas nepadejo, nuo kitu dar blogiau pasidarydavo. Si nupirkau vyrui, taciau pabandziau pati ir esu be galo laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštunta nata @ 2013 05 16, 12:24)
Man pardavėja labai išgyrė Algologie drėkinamajį serumą. 30 ml kainuoja 100 lt, vadinasi Hydratant intensive serum. Girė, kad be parabenų, mineralinių aliejų, silikonų ir pan. Gal kas bandėt, kaip jums poveikis?  4u.gif

Paskaiciau apie sita kosmetika ir man ji pasirode tikrai verta demesio..tai nusipirkai sita drekinama seruma, dar negavau, ziuresiu kaip jis.nors mano oda misri, bet reikalingas drekinimas, tai man patiko del to kad turetu nekimsti poru ir gana lengvas...na ziuresim kaip patiks g.gif
Atsakyti
Aš vasarai dienai nusipirkau drėkinantį kremą su SPF. Labai neblogas, drėkinimo užtenka.
Paula’s Choice Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense Broad Spectrum SPF 30
user posted image
Atsakyti

o aš šiandien tureciau irgi labai idomu. bet pagal sudeti nepanasu kad kimstu, atrodo lengvas, nors ka gali zinot...Bandysim drinks_cheers.gif
[/quote]
Na ka, naudoju jau savaite Algologie drek. seruma, tai man jis labai patiko, toks lengvas kaip vandenukas, susigeria akimirksniu...Kad kimstu poras irgi nepastebejau dar, gal ir nekims...Mano oda yra mišri, bet kaip zinom drekinimo reikia visiems odos tipams. Užskaitau sia priemone,bandysiu kitas, ir manau Algologie taps mano nr.1 biggrin.gif
Atsakyti
gal butu atsiliepimai apie siuos melynos serijos kremus is uriage Aquaprecis http://www.herba.lt/...aitamedisid=410
Atsakyti
Gal parekomenduotumete koki gera, nelabai brangu ir Lietuvoje parduodama drekinama veido krema vasarai? Nes ziema naudojau Biodermos Sebium Hydra, bet vasara noriu padaryti pertrauka nuo jo, ir siaip pameginti kazka lengvesnio. Siuo metu nusipirkau Rasos krema rozini jautriai odai, bet nepakankamai man drekina, nosis visa serpetoja... Mano oda misri, linkusi riebaluotis ir tuo paciu sauseti... (P.s. vandens geriu tikrai laaaabai daug:) ) Aciu, jei kas atsiliepsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 16, 20:33)
Gal parekomenduotumete koki gera, nelabai brangu ir Lietuvoje parduodama drekinama veido krema vasarai? Nes ziema naudojau Biodermos Sebium Hydra, bet vasara noriu padaryti pertrauka nuo jo, ir siaip pameginti kazka lengvesnio. Siuo metu nusipirkau Rasos krema rozini jautriai odai, bet nepakankamai man drekina, nosis visa serpetoja... Mano oda misri, linkusi riebaluotis ir tuo paciu sauseti... (P.s. vandens geriu tikrai laaaabai daug:) ) Aciu, jei kas atsiliepsit smile.gif

pasižiūrėkit iš uogos uogos ką nors
Atsakyti