Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Vitulka @ 2013 02 14, 17:03)
draugas laisviai gali teptis ir mums skirtu kremu. Bet vėsinantys gali būt tik su mėta, bet mėtos ant veido netepčiau  g.gif o kažin, ar yra tokių kremų  g.gif
draugas žiemai Iwostin turi, kai pas jį oda neprobleminė, tai jam viskas tinka, svarbu apsaugo nuo šalčio, nes oda raudonuoja nuo jo
Papildyta:
taip kad, tegu tik nusprendžia, ko tiksliai nori nuo kremo ir galit pirkt bet kokį, nebūtinai spec vyrams skirtą

drinks_cheers.gif mano vyras kiek bande vyrisku kremu, visi buvo per riebus, o pas ji oda ir taip riebi. apsistojo ties lengvu veido serumu kuris skirtas moterims ax.gif
Papildyta:
QUOTE(swarcas @ 2012 11 12, 14:01)
Ieškau drėkiklio mišriai-riebiai odai su SPF...kažkada kažkas gyrė Neutrogena,tik aš nepamenu kokį tiksliai... blush2.gif Gal kas galit padėti... 4u.gif

Apie kremus nuo saules yra atskira tema. O jus norit dieninio kremo su spf, ar kremo nuo saules (paprastai su didesne apsauga) g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotryna40 @ 2013 03 12, 12:06)
koki krema rekomenduotumet labai sausai odai? iki siol pirkau is parduotuves bet nepadeda

Man kosmetologė rekomendavo Emolium http://www.emolium.lt/lines.php
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 04 09, 09:52)
Man kosmetologė rekomendavo Emolium http://www.emolium.lt/lines.php

Ką tik sunaudojau Emolium special cream. Nu bet ir riebumas..... Pasitepus rankas nieko negalėdavau daryti biggrin.gif Dukrytei tepiau kūną. Daugiau nebepirkau. Per sunkus jis man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 04 09, 11:41)
Ką tik sunaudojau Emolium special cream. Nu bet ir riebumas..... Pasitepus rankas nieko negalėdavau daryti biggrin.gif Dukrytei tepiau kūną. Daugiau nebepirkau. Per sunkus jis man schmoll.gif

Aš nusipirkau ne special - paprastą. Žiūrėsiu kaip naudosis biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

sausaodėms geras uoga uoga rožių žydėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 09, 20:04)
Sveiki,

sausaodėms geras uoga uoga rožių žydėjimas  smile.gif

Man jis taippat patiko, tikrai vertas demesio gaminys smile.gif
Atsakyti
kaip manot kas cia per stebuklas E T PREMIER veido kremas? g.gif smile.gif
Atsakyti
O, mama, kokia kaina! biggrin.gif Jei pirkčiau, ištyrinėčiau visą sudėtį ar pasiklausčiau forume merginų, kurios apie veikliųjų dalių poveikį išmano, yra tokia tema
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 04 11, 16:11)
kaip manot kas cia per stebuklasg.gif  smile.gif

Nieko gero nebus, o jei ir bus, tai gerieji ingredientai žus sąlytyje su oru, nes atsukamas indelis.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 04 11, 16:53)
Nieko gero nebus, o jei ir bus, tai gerieji ingredientai žus sąlytyje su oru, nes atsukamas indelis.

gal gali placiau? jei neatsukamas tai kaip kremas turi buti pateiktas?
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 04 12, 11:19)
gal gali placiau? jei neatsukamas tai kaip kremas turi buti pateiktas?

Čia viena forumietė kazkada aiskiai parase viska smile.gif
Atsakyti
Merginos patarkit!!! Turiu riebią odą, išsiplėtusias poras... Bet ji dehidratavusi, šerpetoja visa... Kokį kremą patartumėt??? Kad kuo labiau drėkintų? Ir nekainuotų labai daug... Gal kažką iš rusiškos kosmetikos patartumėt? ax.gif
Atsakyti