Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Nanita @ 2012 07 06, 13:52)

kas turejote ir bandete? Timeless Hyaluronic Acid PURE,noriu nusipirkti pabandymui,bet jei prastas,ar gal yra geresniu,tai gal neverta ismesti pinigu? ax.gif

baigiu sunaudoti 1 buteliuka, turiu ir 2 ax.gif gerai drekina, nekemsa poru, naudoju kartu su drekinanciu kremu.
Atsakyti
Mąstau pradėti naudoti kremą nuo ankstyvųjų raukšlių, jau kaip ir laikas būtų smile.gif Gal kas rekomenduotumėt? 4u.gif
Atsakyti
Man sitas labai labai thumbup.gif White Tea Shea Anti Aging Facial Cream http://www.naturessh...am-p/wtsafc.htm
Man nekemsa poru, drekina labai gerai, bet matosi toks riebalas kai uzsitepi doh.gif Tai diena plonu labai sluoksniu tepu, o nakti arba jei niekur neenu tai normaliai varau ax.gif
Atsakyti
turiu seborejini dermatita, pradejau tepti eucerin ph 5 kremu smile.gif patinka man jis, oda nepleiskanoja, nesiurksti, kvapas kremo labai malonus, neikyrus. tik labai neramina tai, kad sudetyje yra parabenu..... gal galetumete kazka panasaus rekomenduoti? kas tiktu labai sausai, jautriai odai, bet butu daugiau naturalus produktas.... bent jau be tu baisiu konservantu.... ar jusu nuomone tai mitas ir visvien naudojate tokias priemones?
Atsakyti
QUOTE(change @ 2012 11 10, 02:18)
turiu seborejini dermatita, pradejau tepti eucerin ph 5 kremu smile.gif patinka man jis, oda nepleiskanoja, nesiurksti, kvapas kremo labai malonus, neikyrus.  tik labai neramina tai, kad sudetyje yra parabenu.....  gal galetumete kazka panasaus rekomenduoti? kas tiktu labai sausai, jautriai odai, bet butu daugiau naturalus produktas.... bent jau be tu baisiu konservantu.... ar jusu nuomone tai mitas ir visvien naudojate tokias priemones?

Jeigu produktas tinka ir patinka, tai naudoju i sveikata, net nepaziuriu i sudeti. Sudetis tik maisto ziuriu smile.gif sausiai jautriai odai tiktu ekologiskas Weledos kremas is midgolu linijos.
Atsakyti
Ieškau drėkiklio mišriai-riebiai odai su SPF...kažkada kažkas gyrė Neutrogena,tik aš nepamenu kokį tiksliai... blush2.gif Gal kas galit padėti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 11 12, 16:01)
Ieškau drėkiklio mišriai-riebiai odai su SPF...kažkada kažkas gyrė Neutrogena,tik aš nepamenu kokį tiksliai... blush2.gif Gal kas galit padėti... 4u.gif

Siulyciau Lierac priemones pabandyti. Mano oda laaabai riebiai,siek tiek spuogeliu yra,dienos metu blizgeti ima ir t.t Naudoju jau antra toki pink buteliuka. Siaip kiek suprantu ta drekinanti krema ir diena galima naudoti,bet as tik nakciai naudoju,nes diena niekada nesitepu kremuko. Paieskokite vaistinese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2012 11 13, 10:45)
Siulyciau Lierac priemones pabandyti. Mano oda laaabai riebiai,siek tiek spuogeliu yra,dienos metu blizgeti ima ir t.t Naudoju jau antra toki pink buteliuka. Siaip kiek suprantu ta drekinanti krema ir diena galima naudoti,bet as tik nakciai naudoju,nes diena niekada nesitepu kremuko. Paieskokite vaistinese  4u.gif

LIERAC as turiu veido valikli. Toks didelis ruzavas butelis, labai maloniai kvepia, gerai nuvalo ir neriebina odos, bet jis netinka visiskai akims valyti, nors vaistininke mane patikino, kad tai universalus valiklis, bet man grauzia ziauriai akis blink.gif , todel vartoju papildomai akiu valikli, bet cia jau ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, vaikinas manęs paprašė nupirkti jam kremą, kuris gaivintų ir vėsintų veidą, bet šiek tiek panaršiusi internete matau, kad siūlomi tik losjonai po skutimosi ir pan, o juo gi kaktos, nosies netepsi - arba aš kažko nežinau.

Gal kas turi vėsinančio, drėkinančio ir, žinoma, gero, kokybiško, veiksmingo kremo pasiūlymų? Kaina - iki 30 lt.
Pati tik vieną vėsinantį kremą buvau atradusi, bet antrą kartą jo sau nebepirksiu, tai tuo labiau kitam žmogui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 02 14, 08:53)
Sveikos, vaikinas manęs paprašė nupirkti jam kremą, kuris gaivintų ir vėsintų veidą, bet šiek tiek panaršiusi internete matau, kad siūlomi tik losjonai po skutimosi ir pan, o juo gi kaktos, nosies netepsi - arba aš kažko nežinau.

Gal kas turi vėsinančio, drėkinančio ir, žinoma, gero, kokybiško, veiksmingo kremo pasiūlymų? Kaina - iki 30 lt.
Pati tik vieną vėsinantį kremą buvau atradusi, bet antrą kartą jo sau nebepirksiu, tai  tuo labiau kitam žmogui smile.gif

draugas laisviai gali teptis ir mums skirtu kremu. Bet vėsinantys gali būt tik su mėta, bet mėtos ant veido netepčiau g.gif o kažin, ar yra tokių kremų g.gif
draugas žiemai Iwostin turi, kai pas jį oda neprobleminė, tai jam viskas tinka, svarbu apsaugo nuo šalčio, nes oda raudonuoja nuo jo
Papildyta:
taip kad, tegu tik nusprendžia, ko tiksliai nori nuo kremo ir galit pirkt bet kokį, nebūtinai spec vyrams skirtą
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 11 12, 15:01)

as naudoju neutrogena krema, labai patinka drekina bet neapsunkina neriebalina veido, beje jis siek tiek saldo vesina smile.gif
Atsakyti
koki krema rekomenduotumet labai sausai odai? iki siol pirkau is parduotuves bet nepadeda
Atsakyti