ką patartumėt naudot, jei oda sausa, linkusi į raudonumą dabar turiu Eucerin nuo raudonio. Tai su raudonomu padeda, bet vat drėkinimas lyg nelabai. Sakau, gal nakčiai kokį įsigyt?
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 12:46)
o kuom skirias rozinis ir zydras.. google, tik zydra randu
as tai verksiu.. jauciu mano Eucerin Q10 kisa pooooooooras.. verksiu.. nes jis man ziaaaaaaauriai patinka .. gal naudojat kas? nes nesu tikra ar hialiuronas kisa ar kremas, nes abu pradejau ka tik naudot
as tai verksiu.. jauciu mano Eucerin Q10 kisa pooooooooras.. verksiu.. nes jis man ziaaaaaaauriai patinka .. gal naudojat kas? nes nesu tikra ar hialiuronas kisa ar kremas, nes abu pradejau ka tik naudot
Pora dieneliu naudoju ir as Eucerin Q10 naktini, siaip kolkas viskas normaliai,nors kai pirma vakara uztepiau-norejo kai kur raudonuot,tempti oda.Dabar jau lyg ir nieko.Zodziu dar tik keletas dienu,reikia siektiek laiko,kad galeciau kanors daugiau pasakyt
Sveikos.. Ieškojau gero kremo gal šimtą metų, niekas man nepadėdavo, vis oda kaip sausa taip sausa, raudona ir raudona. ir eucerinus ir biodermas ir vichy, ko tik aš neišbandžiau. Galiausiai pradėjau bandyt visokias natūralybės ir nežinau, tfu tfu tfu, bet kolkas man geriausiai odą drėkina nerafinuotas taukmedžių sviestas
QUOTE(Danniella @ 2012 05 06, 21:52)
Sveikos.. Ieškojau gero kremo gal šimtą metų, niekas man nepadėdavo, vis oda kaip sausa taip sausa, raudona ir raudona. ir eucerinus ir biodermas ir vichy, ko tik aš neišbandžiau. Galiausiai pradėjau bandyt visokias natūralybės ir nežinau, tfu tfu tfu, bet kolkas man geriausiai odą drėkina nerafinuotas taukmedžių sviestas
man nuo taukmedzio oda labai blizga, bet siaiip jis geras daiktas. man labai rankas isgyde, ziema nuo salcio plemais luposi oda, nieks npadejo, tik taukmedis
io veidui as likau prie Danielle Larose kremu, puikiai isigeria, man idealaii tinka. pirkau droge, elevita bet yra ir cia ir dar pigiau
http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2
O kokia nuomonė apie šį kremą? L'oreal Nutri Gold
http://www.sarma.lt/...o...2.jpg&w=330
http://www.sarma.lt/...o...2.jpg&w=330
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 30, 12:05)
Kazi ar jis riebiai dehidratuotai odai padetu spuogeliu problemos neturiu, gal kiek poros pasikisusios ant zandu, ir to riebumo ant odos isvis nerasta, bet tas blizgejimas, isipletusios poros ir sausumo jausmas mane baigia nuzudyti
Na merginos,galiu jau kaika pasakyt apie savo veido drekinimo priemones,kurios laabai padejo man . Taigi dienomis tepu Eucerin AQUAPorin, o pries nakti- Eucerin Q10
abu kremukai tiesiog nerealus,oda atsigauna iskart.
abu kremukai tiesiog nerealus,oda atsigauna iskart.
QUOTE(Jovitiska @ 2012 06 06, 01:15)
gal kas patars, kaip drekinti riebia/misria veido oda?
Lengvesnės konsistencijos kremais, geliais, kurie skirti mišriai, riebiai odai
ilga laika patiko FOREVER drekinantis kremas su alijosium, gelines konsistencijos, gerai drėkina.
dabar turiu 4w Solution drekinanti krema irgi yra alijosiaus. labai dideli pliusai: turėjau dėmeliu tai spalva veido suvienodėjo,veido poros sumažėjo .
super drėkina, jauciasi drėgnumas ant veido.
dabar turiu 4w Solution drekinanti krema irgi yra alijosiaus. labai dideli pliusai: turėjau dėmeliu tai spalva veido suvienodėjo,veido poros sumažėjo .
super drėkina, jauciasi drėgnumas ant veido.
Nezinau kur paklausti,tai paklausiu cia
kas turejote ir bandete? Timeless Hyaluronic Acid PURE,noriu nusipirkti pabandymui,bet jei prastas,ar gal yra geresniu,tai gal neverta ismesti pinigu?
kas turejote ir bandete? Timeless Hyaluronic Acid PURE,noriu nusipirkti pabandymui,bet jei prastas,ar gal yra geresniu,tai gal neverta ismesti pinigu?