QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 25, 11:20)
Man tai būtų puikus prausiklis jei nesausintų. Jei užtepu kremo, tai viskas ok. Bet vakare nuplaunu makiažą ir netepu kremo, tai iškart pradeda traukti odą. Dabar visada užtepu ant skruostų kremo. O mano oda ne sausa, o mišri. Man atrodo, kad jei neteptumėt kremo po medimix, tai jums irgi trauktų odą, ypač jei sausą turite
Tai faktas Neisivaizduoju savo odytes be kremo... Todel nakciai ir tepu ta NIVEA, nes man jis toks labai jau drekinantis, tai leidziu odytei ''pasimaudyt'' nakti Juk jei neklystu oda riekia maitinti, drekinti nakti, todel ir kremus sunkesnius nakciai naudojam, nes ji tuo metu geriausiai isisavina visas medziagas. Bent jau man taip atrodo O diena patepu lengvesniu, pvz Nivea yra neblogas is zoleliu, o ir kvapas dieviskas, arba Rasos rozinis, jie taip lengvai drekina ir matiskumo duoda. Na bet as po kremo naudoju dar lengva labai skysta krempudra, kuri taip pat drekina veida ir kuria vakare ir nuprausiu su Medimix. Anksciau naudojau prausiklius, bet man jie irgi issausindavo labai oda, tai net ir lengvesnio kremo neuztekdavo dienai, reikejo nivea tonomis teptis, o kai jis toks slapias, ant jo krempudra kosmaras gaudavos, veidas labai slapias...