Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 25, 11:20)
Man tai būtų puikus prausiklis jei nesausintų. Jei užtepu kremo, tai viskas ok. Bet vakare nuplaunu makiažą ir netepu kremo, tai iškart pradeda traukti odą. Dabar visada užtepu ant skruostų kremo. O mano oda ne sausa, o mišri. Man atrodo, kad jei neteptumėt kremo po medimix, tai jums irgi trauktų odą, ypač jei sausą turite  4u.gif

Tai faktas biggrin.gif Neisivaizduoju savo odytes be kremo... Todel nakciai ir tepu ta NIVEA, nes man jis toks labai jau drekinantis, tai leidziu odytei ''pasimaudyt'' nakti biggrin.gif Juk jei neklystu oda riekia maitinti, drekinti nakti, todel ir kremus sunkesnius nakciai naudojam, nes ji tuo metu geriausiai isisavina visas medziagas. Bent jau man taip atrodo blink.gif O diena patepu lengvesniu, pvz Nivea yra neblogas is zoleliu, o ir kvapas dieviskas, arba Rasos rozinis, jie taip lengvai drekina ir matiskumo duoda. Na bet as po kremo naudoju dar lengva labai skysta krempudra, kuri taip pat drekina veida ir kuria vakare ir nuprausiu su Medimix. Anksciau naudojau prausiklius, bet man jie irgi issausindavo labai oda, tai net ir lengvesnio kremo neuztekdavo dienai, reikejo nivea tonomis teptis, o kai jis toks slapias, ant jo krempudra schmoll.gif kosmaras gaudavos, veidas labai slapias...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 24, 20:18)
As va sita uzsisakiau.. bet zinok jo kvapas biski gali but kaip sysiuko, bet poto nesijaucia biggrin.gif o krema tai pasiemiau isbandyt Eucerin Q10.. giria irgi ji neblogai bigsmile.gif
http://www.amazon.co...mp;sr=8-1-spell

As irgi jau senai mastau apie skysta hialurono, bus idomu isgirsti atsiliepimus kai isbandysi . 4u.gif idomu, ar hialuronas kemsa poras ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 04 25, 11:31)
Tai faktas biggrin.gif Neisivaizduoju savo odytes be kremo... Todel nakciai ir tepu ta NIVEA, nes man jis toks labai jau drekinantis, tai leidziu odytei ''pasimaudyt'' nakti biggrin.gif Juk jei neklystu oda riekia maitinti, drekinti nakti, todel ir kremus sunkesnius nakciai naudojam, nes ji tuo metu geriausiai isisavina visas medziagas. Bent jau man taip atrodo blink.gif O diena patepu lengvesniu, pvz Nivea yra neblogas is zoleliu, o ir kvapas dieviskas, arba Rasos rozinis, jie taip lengvai drekina ir matiskumo duoda. Na bet as po kremo naudoju dar lengva labai skysta krempudra, kuri taip pat drekina veida ir kuria vakare ir nuprausiu su Medimix. Anksciau naudojau prausiklius, bet man jie irgi issausindavo labai oda, tai net ir lengvesnio kremo neuztekdavo dienai, reikejo nivea tonomis teptis, o kai jis toks slapias, ant jo krempudra schmoll.gif  kosmaras gaudavos, veidas labai slapias...

Mano nuomone, kremus nakčiai galime naudoti tokius pačius kaip ir dieną, nes oda jį vienodai gerai įsisavina bet kuriuo paros metu. Aš nakčiai tepu riebesnį nebent dėl to, kad nevykusiai riebų nusipirkau ir dieną negaliu tepti, kad neliktų riebalo ant veido.
Jaučiu, kad šitas muiliukas labiau išsausino odą nei kiti prausikliai, todėl gaila, bet nebus kartojamas. Čia aišku, kiekvienam skirtingai, pilnai tikiu, kad jis jums puikiai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 25, 15:01)
Mano nuomone, kremus nakčiai galime naudoti tokius pačius kaip ir dieną, nes oda jį vienodai gerai įsisavina bet kuriuo paros metu.

Naktiniu kremu atseit veikliosios medziagos, t.y sudetis skirias nei dieniniu.. jie buna riebesni ir .tt nes oda daug geriau pasisavina viska nakciai, bet sudeciu as asmeniskai nelyginau.. butu idomu kada pazet bigsmile.gif
O as isbandziau savo pirkini Eucerin Q10 Active krema.. jis yra drekinamasis kremas nuo rauksliu jautriai ir sausai odai su Q10 smile.gif seip laaaaaabai patiko.. kam idomus atsiliepimas, kad nesikartot, imetu nuoroda, nes ji parasius eucerin temoj 4u.gif
http://www.supermama...;#entry55218612
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 25, 18:18)
Naktiniu kremu atseit veikliosios medziagos, t.y sudetis skirias nei dieniniu.. jie buna riebesni ir .tt nes oda daug geriau pasisavina viska nakciai, bet sudeciu as asmeniskai nelyginau.. butu idomu kada pazet bigsmile.gif

Kiek esu skaičiusi, tai niekuo nesiskiria. Netikiu aš tokiais dalykais, man atrodo, kad ir dieną, ir naktį oda vienodai pasisavina kremą. Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 26, 10:19)
Kiek esu skaičiusi, tai niekuo nesiskiria. Netikiu aš tokiais dalykais, man atrodo, kad ir dieną, ir naktį oda vienodai pasisavina kremą. Bet čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif

Nu del pasisavinimo, tai as tikiu, kad nakti geriau pasisavina, bet jau as tikiu gyd nuomone, o ne marketingistu, kurie ta raso biggrin.gif o kaip yra is tikro tai vienas dievas zn... as asmeniskai atskiro nakciai kremo neturiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 04 25, 13:24)
As irgi jau senai mastau apie skysta hialurono, bus idomu isgirsti atsiliepimus kai isbandysi . 4u.gif idomu, ar hialuronas kemsa poras ?  g.gif

As ji bandzius 4u.gif bet del kisimo niekad problemu neturejau, tai nesu tikra, kad kazkas pasikeis ir ilgiau pabaudojus.. bet parasysiu kas kaip kai gausiu ir ilgiau isbandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 26, 09:19)
Kiek esu skaičiusi, tai niekuo nesiskiria. Netikiu aš tokiais dalykais, man atrodo, kad ir dieną, ir naktį oda vienodai pasisavina kremą. Bet čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif

Naktiniai kremai neturi UV filtrų (pastarieji, beje, gali kimšti poras). Tad aš neapkraunu odos nakčiai kremais su UV filtrais ir perku atskirus.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na siandien vel buvau pas kosmetologe, tai su aparaciuku kazkokiu odyte pamasazavo, toki kai badma jauciau smile.gif ir gelezies skoni burnoj biggrin.gif bet nk, fainai smile.gif daug man visko ten tepe ji, masazavo.... nusipirkau pas ja veido valomaji kremuka OXYNERGY cleansing cream, na kainavo beveik 80lt, bet visgi pasiemiau... ji patare naudoti nakciai, nes kazkaip man ji irgi minejo kad oda labiausia drekinti reikia nakti, nes tada ji daugiausia savinasi viska.... o ryte ta kremuka gydomaji kuri irgi pas ja pirkau Christina firmos, tik nepasakysiu tiksliai kokis.... na ir siaip kai po menesio dar pas ja nuejau sake tikrai pagrazejusi oda, nes jau tu ir berimu nebelike, nu ir paciai matosi kad geriau smile.gif

del skysto hialiurono as irgi veliau zadu isigyti, jis toks aliejinis, ir jo mazai labai reikia, tik kainuoja daug...... bet sake jis super dalykas drekinimui smile.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju Biotherm Aquasource Superhydratant (rožinis). Odą atgaivino per porą dienų. Labai patiko, kad dienos pabaigoj oda vis dar jaučiasi sudrėkinta. Dedu didelį pliusą, tikrai įsimylėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2012 04 29, 08:01)
Labai rekomenduoju Biotherm Aquasource Superhydratant (rožinis). Odą atgaivino per porą dienų. Labai patiko, kad dienos pabaigoj oda vis dar jaučiasi sudrėkinta. Dedu didelį pliusą, tikrai įsimylėjau biggrin.gif

o kuom skirias rozinis ir zydras.. google, tik zydra randu unsure.gif
as tai verksiu.. jauciu mano Eucerin Q10 kisa pooooooooras.. doh.gif doh.gif verksiu.. nes jis man ziaaaaaaauriai patinka .. gal naudojat kas? nes nesu tikra ar hialiuronas kisa ar kremas, nes abu pradejau ka tik naudot
Atsakyti
aš tai naudoju vivasan su negyvosios jūros druska. labai patinka odai, nebepleiskanoja kaip anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 12:46)
o kuom skirias rozinis ir zydras.. google, tik zydra randu  unsure.gif
as tai verksiu.. jauciu mano Eucerin Q10 kisa pooooooooras..  doh.gif  doh.gif verksiu.. nes jis man ziaaaaaaauriai patinka .. gal naudojat kas? nes nesu tikra ar hialiuronas kisa ar kremas, nes abu pradejau ka tik naudot

Amber, rožinis sausai odai, žydras - normaliai/mišriai (jei neklystu).
Atsakyti