Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 12, 14:36)
help.gif  help.gif  help.gif
Laba diena, mergaitės, patarkite kaip atgaivinti išsausėjusią veido odą? Tiesiog net tempia kaip norisi odytei drėgmės?? Kokius kremukus, procedūras, vitaminus  patartumėte naudoti? 4u.gif

Man per trisdešimt, vaikai, bemiegės naktys, maitinimai MP davė savo doh.gif

Papildyta:

Bioderma sebium hydra labai gerai drekina, dar patariu biocell vitaminus naudoti, tik kad gyvates labai brangus. doh.gif
Atsakyti
Biocell as kaukes naudojus su heliuronu, tai man visai super jos smile.gif)) ir ryte fainas jausmas, tokia grazi oda, bet irgi jos brangokos..... aisq, galima kelias sau leisti smile.gif
Atsakyti
sitas?
http://www.ebay.co.u...=item27c56ddaf9

Bet jis riebiai odai, ar ne? Mano misri ir tai i sausejima doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 04 13, 11:29)
Bioderma sebium hydra labai gerai drekina, dar patariu biocell vitaminus naudoti, tik kad gyvates labai brangus. doh.gif

QUOTE(dolee @ 2012 04 13, 12:08)
Biocell as kaukes naudojus su heliuronu, tai man visai super jos smile.gif)) ir ryte fainas jausmas, tokia grazi oda, bet irgi jos brangokos..... aisq, galima kelias sau leisti smile.gif

iš kur perkatės?
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 13, 11:12)
sitas?
http://www.ebay.co.u...=item27c56ddaf9

Bet jis riebiai odai, ar ne? Mano misri ir tai i sausejima doh.gif
Papildyta:
iš kur perkatės?

Mano oda misri i sausuma dabar, puikiai tinka. Biocell vitaminus galite rasti vaistineje, bioderma taip pat. Savaitgaliais su medaus kortele -15%.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 12, 20:03)
pradejus naudoti aliejus rase, kad oda pradejo berti giluminiais spuogais.

aš irgi tai pastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
O as siulau naudot gryna hialiurona.. pati dabar laukiu is amazon 4u.gif geriausia atstato dregme odoj.. ne kokie mandri serumai, ar kaukes SU hialiuronu (kurio ten buna tik lasas danzai), bet siulau gryna.. geriausia veikia ir nedaug reikia.. pagooglinkit pure hialiuron ir ismes ivairiu firmu ir kainu 4u.gif ir dar rekomenduoju Emu taukus.. kazkur jau buvau minejus.. riebalas, bet nepalieka man asmeniskai riebumo jausmo.. as sausiaode.. jei palieka, reiskia per daug uztepet..
O as ieskau gero, drekinancio kremo.. nes kol laukiu savo hialiurono baigia visai oda nupust.. doh.gif pries tai naudojau Lirene kremuka Folacin, patiko, bet ciut ciut truksta drekinimo.. noretusi pabandyt koki Avene ar Biodermos.. gal bandet kazka is ju? Biodermos rich kremukas yra ir Avene turi kazkoki..
Atsakyti
Pabandykit veida praust su Medimix muiliukais, man labai padejo wub.gif Galit net imasazuot ir kokiai minutei palikt, atrodo net jauti kaip oda kvepuoja biggrin.gif Oda pasidare minkstute, skaisti ir visi sausumai pradingo. thumbup.gif Tai naturalus muilai su visokiom vaistazolem ir aliejukais. Ju buna berods 3 rusiu, drekinamasis su glycerinu, skaistinamasis ir ajurvedinis. Galima visur nusipirkt, visokiose sarmose ir net maximoj. Kaina iki 3 lt berods, nebeatsimenu, ne lietuvoj gyvenu. Idedu nuotraukyte:

user posted image

Pabandykit, gi ne karve kainuoja biggrin.gif Net jei sausaodem netiks drekinantis, siulau kitus vis vien ismegint, nes man padejo lyg ne tas kuris buvo sausai odai, nelabai jau pamenu, nes dabar perku kuris pasitaiko, visi man jie thumbup.gif ax.gif

Ir dar, kai jau buna man nezmoniskai sausa oda, tai nusiprausus su tuo muiliuku nakciai patepu su paprastu tuo NIVEA melynu kremu, labai man jis drekina, nors nezinau ar net jis ten tiksliai veidui ar kunui... biggrin.gif po poros tokiu dienu suitvarko man viskas kaip ir tongue.gif Ir nepamirskit gert vandens! Laaaaaaaabai daug vandens! Ir paprasto, naturalaus. Cia viena pagrindiniu sausos odos problemu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 24 balandžio 2012 - 19:02
QUOTE(amber123 @ 2012 04 18, 18:37)
O as siulau naudot gryna hialiurona.. pati dabar laukiu is amazon  4u.gif 
O as ieskau gero, drekinancio kremo.. noretusi pabandyt koki Avene ar Biodermos.. gal bandet kazka is ju? Biodermos rich kremukas yra ir Avene turi kazkoki..

aš ir noriu to hialurono. O dėl kremų, tai biodermos hydrabio gerai drėkina. O tas sensibio rich, jei apie ta kalbi, tai hmm labiau gal maitina. Turiu aš ir tą ir tą, ir dar sensibio light. Patinka šiaip visi.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 24, 20:56)
aš ir noriu to hialurono. O dėl kremų, tai biodermos hydrabio gerai drėkina. O tas sensibio rich, jei apie ta kalbi, tai hmm labiau gal maitina. Turiu aš ir tą ir tą, ir dar sensibio light. Patinka šiaip visi.

As va sita uzsisakiau.. bet zinok jo kvapas biski gali but kaip sysiuko, bet poto nesijaucia biggrin.gif o krema tai pasiemiau isbandyt Eucerin Q10.. giria irgi ji neblogai bigsmile.gif
http://www.amazon.co...mp;sr=8-1-spell
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 04 24, 19:55)
Pabandykit veida praust su Medimix muiliukais, man labai padejo  wub.gif

Visų pirma, medimix muiliukas - tai ne kremas, o prausiklis. O antra, man oranžinis medimix sausina odą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 25, 08:23)
Visų pirma,  medimix muiliukas - tai ne kremas, o prausiklis. O antra, man oranžinis medimix sausina odą.  ax.gif

As ir nesakiau, kad tai kremas, tiesiog minejau, kad pries krema NIVEA naudoju ji. Ir siaip manau visada geriau naudoti kazka naturalaus, nes labai svarbu kaip paruosiat oda kremui! Ir siaip pasidalinau savo patirtimi, nes turiu taip pat sausa oda, ir man puikiai tai sutvarko, tad gal kam pades taip pat! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2012 04 25, 10:50)
As ir nesakiau, kad tai kremas, tiesiog minejau, kad pries krema NIVEA naudoju ji. Ir siaip manau visada geriau naudoti kazka naturalaus, nes labai svarbu kaip paruosiat oda kremui! Ir siaip pasidalinau savo patirtimi, nes turiu taip pat sausa oda, ir man puikiai tai sutvarko, tad gal kam pades taip pat!  4u.gif

Man tai būtų puikus prausiklis jei nesausintų. Jei užtepu kremo, tai viskas ok. Bet vakare nuplaunu makiažą ir netepu kremo, tai iškart pradeda traukti odą. Dabar visada užtepu ant skruostų kremo. O mano oda ne sausa, o mišri. Man atrodo, kad jei neteptumėt kremo po medimix, tai jums irgi trauktų odą, ypač jei sausą turite 4u.gif
Atsakyti