QUOTE(dolee @ 2012 04 04, 16:54)
oj, tai as vyresne man 26m bet vistiek joku JUS nereikia lengviau bendrauti tada... na matai, as dar visai naujoke situose reikaluose, niekada nesidomiau jokiais kremais, serumais, veido valymais ir t.t. tik paskutiniu metu pradejau dometis, kai pasakiau kosmetologei kad vakare netepu kremo, nu tik rytais tai sake ner ko noret kad tokia oda nu bet man ji daug ka paaiskino, pamokino jauciuosi kai visai kokia nemoksa ) o siaip sakau man ji sake pasitaupyt ir nusipirkt pas ja sitos pacios firmos kaip ir kremuka naudoju kazkoki aliejuka kur lasinti reikia tik po kelis lasus ir tada suslapytom rankom itrinti i veido oda.... o gal ten ir serumas, kazkaip neuzfiksavau ir siaip sake kai mano odai tai tik pienelis apsivalymui tiktu... tei vat
O as kaip tik nuo paauglystes skundziausi spuoguota oda, isberta kakta, lankiausi pas dermatologes, kosmetologes. Ko tik man nebuvo pripaise. Ir antibiotikus kelis kartus geriau, ir maista visiskai keiciau, nes galvojo, kad maisto poveikis, dariausi alergologinius tyrimus, veido valymus. Pirkau brangiausia kosmetika, nes pinigu sitam reikalui niekada negailejau. Ir nieko... Galu gale, kaip jau minejau, vietoj spuoguotos odos, gavau priedo dar sausa oda su kazkokiais neaiskiais raudonais plemais ant zandu, kurie neisnyksta Sedziu pastoviai forumuose, skaitau informacija, galvoju gal zmones kazka is savo patirties patars, nes daktarai daznai nugydo, siulo tuos pacius standartinius kremus. Is viso, rankos svyra, kai niekas nepadeda. Aisku, nera mano oda labai ziauri, uzsimaskavus gerai pudra nei tu demiu matosi, nei ka. Nebent tik spuogeliai ir serpetojimas dabar. Bet visumoj jei zmones pamatytu mane be pudros, tikrai nusigastu, nes skruostai atrodo ziaurokai. Kai galesiu, ikelsiu foto, ka as turi omeny ir kaip viskas atrodo. Is viso pasiziuriu i daugeli savo draugiu - nei kremus naudoja, nei prausiklius, net nesipudruoja, nes veido odos - tobulos. O ir ruko, ir greita maista valgo ir tikrai neprisiziuri... Apmaudu, kad mum sitaip nesiseka