Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(dolee @ 2012 04 04, 16:54)
oj, tai as vyresne smile.gif man 26m smile.gif bet vistiek joku JUS nereikia smile.gif lengviau bendrauti tada... na matai, as dar visai naujoke situose reikaluose, niekada nesidomiau jokiais kremais, serumais, veido valymais ir t.t. tik paskutiniu metu pradejau dometis, kai pasakiau kosmetologei kad vakare netepu kremo, nu tik rytais tai sake ner ko noret kad tokia oda biggrin.gif nu bet man ji daug ka paaiskino, pamokino smile.gif jauciuosi kai visai kokia nemoksa smile.gif) o siaip sakau man ji sake pasitaupyt ir nusipirkt pas ja sitos pacios firmos kaip ir kremuka naudoju kazkoki aliejuka kur lasinti reikia tik po kelis lasus ir tada suslapytom rankom itrinti i veido oda.... o gal ten ir serumas, kazkaip neuzfiksavau  doh.gif  ir siaip sake kai mano odai tai tik pienelis apsivalymui tiktu... tei vat smile.gif

O as kaip tik nuo paauglystes skundziausi spuoguota oda, isberta kakta, lankiausi pas dermatologes, kosmetologes. Ko tik man nebuvo pripaise. Ir antibiotikus kelis kartus geriau, ir maista visiskai keiciau, nes galvojo, kad maisto poveikis, dariausi alergologinius tyrimus, veido valymus. Pirkau brangiausia kosmetika, nes pinigu sitam reikalui niekada negailejau. Ir nieko... Galu gale, kaip jau minejau, vietoj spuoguotos odos, gavau priedo dar sausa oda su kazkokiais neaiskiais raudonais plemais ant zandu, kurie neisnyksta doh.gif Sedziu pastoviai forumuose, skaitau informacija, galvoju gal zmones kazka is savo patirties patars, nes daktarai daznai nugydo, siulo tuos pacius standartinius kremus. Is viso, rankos svyra, kai niekas nepadeda. Aisku, nera mano oda labai ziauri, uzsimaskavus gerai pudra nei tu demiu matosi, nei ka. Nebent tik spuogeliai ir serpetojimas dabar. Bet visumoj jei zmones pamatytu mane be pudros, tikrai nusigastu, nes skruostai atrodo ziaurokai. Kai galesiu, ikelsiu foto, ka as turi omeny ir kaip viskas atrodo. Is viso pasiziuriu i daugeli savo draugiu - nei kremus naudoja, nei prausiklius, net nesipudruoja, nes veido odos - tobulos. O ir ruko, ir greita maista valgo ir tikrai neprisiziuri... Apmaudu, kad mum sitaip nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 04, 16:29)
O as kaip tik nuo paauglystes skundziausi spuoguota oda, isberta kakta, lankiausi pas dermatologes, kosmetologes. Ko tik man nebuvo pripaise. Ir antibiotikus kelis kartus geriau, ir maista visiskai keiciau, nes galvojo, kad maisto poveikis, dariausi alergologinius tyrimus, veido valymus. Pirkau brangiausia kosmetika, nes pinigu sitam reikalui niekada negailejau. Ir nieko... Galu gale, kaip jau minejau, vietoj spuoguotos odos, gavau priedo dar sausa oda su kazkokiais neaiskiais raudonais plemais ant zandu, kurie neisnyksta doh.gif Sedziu pastoviai forumuose, skaitau informacija, galvoju gal zmones kazka is savo patirties patars, nes daktarai daznai nugydo, siulo tuos pacius standartinius kremus. Is viso, rankos svyra, kai niekas nepadeda. Aisku, nera mano oda labai ziauri, uzsimaskavus gerai pudra nei tu demiu matosi, nei ka. Nebent tik spuogeliai ir serpetojimas dabar. Bet visumoj jei zmones pamatytu mane be pudros, tikrai nusigastu, nes skruostai atrodo ziaurokai. Kai galesiu, ikelsiu foto, ka as turi omeny ir kaip viskas atrodo. Is viso pasiziuriu i daugeli savo draugiu - nei kremus naudoja, nei prausiklius, net nesipudruoja, nes veido odos - tobulos. O ir ruko, ir greita maista valgo ir tikrai neprisiziuri... Apmaudu, kad mum sitaip nesiseka verysad.gif

Na, mano sesuo tokia oda turi, veida spuogais meto, net krutine buna ir peciai... vargsta ziauriai, bet ji kazkaip buna apsigydo, jai kas klustersiu ka ji naudoja... zn kad kazka bodyshopo bande, bet netiko... tei vat... nu buvau pas ginekologe, visu pirma testa liepe darytis, nors tikrai esu TIKRA kad neturetu nk buti... nes jau ir dariausi pati testa biggrin.gif bet sake pasidaryt ir jai atnest smile.gif eisiu dar 5dieni, tokiu vitaminu israse, bet dar sake negert, ir siaip sake gal reikes pagert hormonu... tai kolkas nk tokio negaliu pasakyti gero.... bet ji irgi pritaria kad cia man nuo organizmo "netvarkos" taip viskas vyksta....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 04, 22:10)
Na, mano sesuo tokia oda turi, veida spuogais meto, net krutine buna ir peciai... vargsta ziauriai, bet ji kazkaip buna apsigydo, jai kas klustersiu ka ji naudoja... zn kad kazka bodyshopo bande, bet netiko... tei vat... nu buvau pas ginekologe, visu pirma testa liepe darytis, nors tikrai esu TIKRA kad neturetu nk buti... nes jau ir dariausi pati testa biggrin.gif bet sake pasidaryt ir jai atnest smile.gif eisiu dar 5dieni, tokiu vitaminu israse, bet dar sake negert, ir siaip sake gal reikes pagert hormonu... tai kolkas nk tokio negaliu pasakyti gero.... bet ji irgi pritaria kad cia man nuo organizmo "netvarkos" taip viskas vyksta....

Mane irgi beria ir krutine kartais, ir kakla, ir pecius. Gydytoja israsius dar Diferina, bet jo beveik nenaudoju, nes jis ziauriai sausina oda. Nusipirkau toki Actipur geli nakciai, tepu ant pavieniu spuogeliu, tai kazkiek apdziovina juos.
Bet tai tie gydytojai, irgi taip spelioja, tai antibiotikus, tai hormonus raso doh.gif Ir galiausiai niekas nepadeda. Pavydziu, kai zmones zino, nuo ko jiems visos bedos, ne taip kaip man.... Viska bandau, o rezultatas galiausiai toks pats biggrin.gif
Atsakyti
Su Sventem visas smile.gif) 4u.gif

SWYCHEK, na ka, gine parase man tokiu vitaminu gert, kad palengvinti mmm, o sake jai nk tai vel ateit ir ziures, kolkas jokiu hormonu... na zn dar kai naudoju ta kremuka kosmetologes gydanti, visai neblogai man jis smile.gif aisq, buna kad i diena tris kartus patepu, bet dar tik apvalau ryte su vatuke, stengiuosi neprausti, ir valau veida jai ir prausiu tik minksta tokia palyte(vaiko nuo gimimo turiu), o ne ranksluosciu, ir jau sesuo vakar sake kad geriau atrodo mano oda smile.gif aisq dar zandai pasilupa, nu toki paserpetoja, bet as juos diena dar patepu tuo kremuku, ir tikrai kolkas neblogai atrodo smile.gif zesiu kaip toliau kas bus...
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 09, 12:37)
Su Sventem visas smile.gif4u.gif
SWYCHEK, na ka, gine parase man tokiu vitaminu gert, kad palengvinti mmm, o sake jai nk tai vel ateit ir ziures, kolkas jokiu hormonu... na zn dar kai naudoju ta kremuka kosmetologes gydanti, visai neblogai man jis smile.gif aisq, buna kad i diena tris kartus patepu, bet dar tik apvalau ryte su vatuke, stengiuosi neprausti, ir valau veida jai ir prausiu tik minksta tokia palyte(vaiko nuo gimimo turiu), o ne ranksluosciu, ir jau sesuo vakar sake kad geriau atrodo mano oda smile.gif aisq dar zandai pasilupa, nu toki paserpetoja, bet as juos diena dar patepu tuo kremuku, ir tikrai kolkas neblogai atrodo smile.gif zesiu kaip toliau kas bus...

Su sventem drinks_cheers.gif

Dziaugiuosi, kad tavo veido oda jau grazeja, o maniske tai nezinau. As tai nusipirkau seruma veidui, ne toki, kokio norejau, bet jau reikejo kazka mirtinai prigriebti, nes buvau isvaziavusi pries velykas, o veido oda kaip sakoma nelaukia. isvaziavusi sodyboje veida prausiau svariu sulinio vandeniu. ir pastebejau, kad nusiprausus oda, niekuo jos nepatepus, nebuvo visiskai jokio tempimo jausmo, kaip budavo nusiprausus is krano miesto vandeniu. Tai nezinau, susimasciau, gal is viso reikia prausti veika tik kokiu virintu vandeniu arba neprausti? Gal nuo to gali sauseti oda ir spuogai kilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 10, 11:10)

Dziaugiuosi, kad tavo veido oda jau grazeja, o maniske tai nezinau. As tai nusipirkau seruma veidui, ne toki, kokio norejau, bet jau reikejo kazka mirtinai prigriebti, nes buvau isvaziavusi pries velykas, o veido oda kaip sakoma nelaukia. isvaziavusi sodyboje veida prausiau svariu sulinio vandeniu.  ir pastebejau, kad nusiprausus oda, niekuo jos nepatepus, nebuvo visiskai jokio tempimo jausmo, kaip budavo nusiprausus is krano miesto vandeniu. Tai nezinau, susimasciau, gal is viso reikia prausti veika tik kokiu virintu vandeniu arba neprausti? Gal nuo to gali sauseti oda ir spuogai kilti  g.gif

Na, siuo metu stero turejau, bet jau nk tai nepasakyciau kad veido odai pablogejimas butu smile.gif zn, as pvz kaime kai nusimaudau su sulinio vandeniu, mane visa niezet pradeda, nes kalketas kaime pas tevus vanduo ir siaubas kazkokis, niezti visa kuna, net serpetoja oda, tai turi tept kremu daug, o vat namie man is vandentiekio geriau. o Veidui patariu pabandyt kaip man kosmetologe sake pasidaryt arbatele raminaica salaviju ir apvalyt tik veida, as dar neprausiu, o tik su tamponeliu nusausintu nuvalau veida, tikrai geriau smile.gif nors buna kad pasauseja, jauciu niezuly tada patepu dar kremuko ir liux, jauciasi is karto kad atsigauna odele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 11, 13:29)
Na, siuo metu stero turejau, bet jau nk tai nepasakyciau kad veido odai pablogejimas butu smile.gif zn, as pvz kaime kai nusimaudau su sulinio vandeniu, mane visa niezet pradeda, nes kalketas kaime pas tevus vanduo ir siaubas kazkokis, niezti visa kuna, net serpetoja oda, tai turi tept kremu daug, o vat namie man is vandentiekio geriau. o Veidui patariu pabandyt kaip man kosmetologe sake pasidaryt arbatele raminaica salaviju ir apvalyt tik veida, as dar neprausiu, o tik su tamponeliu nusausintu nuvalau veida, tikrai geriau smile.gif nors buna kad pasauseja, jauciu niezuly tada patepu dar kremuko ir liux, jauciasi is karto kad atsigauna odele smile.gif

O man tarkim kaime tiek nusiprausus veida vandeniu oda puikiai jauciasi, tiek isisplovus galva plaukai tokie purus, tokie svelnus ir silkiniai, ko ne viena kauke ar balzamas nesuteikia... O Vilniuje atvirksciai, net duse stengiuosi veido neplauti, nes kai tik iseinu is jo, veido oda nueina raudonais plemais, tempia, niezti oda... O salavijus vaistineje perki? smile.gif Seip kazkada ploviau veida su vandeniu virintu, praskiestu pienu. Oda buvo labai grazi, tik viskas tas terliojimasis... doh.gif Greit meciau sita reikala
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Laba diena, mergaitės, patarkite kaip atgaivinti išsausėjusią veido odą? Tiesiog net tempia kaip norisi odytei drėgmės?? Kokius kremukus, procedūras, vitaminus patartumėte naudoti? 4u.gif

Man per trisdešimt, vaikai, bemiegės naktys, maitinimai MP davė savo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Swychek @ 2012 04 10, 11:10)

Dziaugiuosi, kad tavo veido oda jau grazeja, o maniske tai nezinau. As tai nusipirkau seruma veidui, ne toki, kokio norejau, bet jau reikejo kazka mirtinai prigriebti, nes buvau isvaziavusi pries velykas, o veido oda kaip sakoma nelaukia. isvaziavusi sodyboje veida prausiau svariu sulinio vandeniu.  ir pastebejau, kad nusiprausus oda, niekuo jos nepatepus, nebuvo visiskai jokio tempimo jausmo, kaip budavo nusiprausus is krano miesto vandeniu. Tai nezinau, susimasciau, gal is viso reikia prausti veika tik kokiu virintu vandeniu arba neprausti? Gal nuo to gali sauseti oda ir spuogai kilti  g.gif

Swychek, kas per serumas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 12 balandžio 2012 - 14:37
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 12, 16:36)
help.gif  help.gif  help.gif
Laba diena, mergaitės, patarkite kaip atgaivinti išsausėjusią veido odą? Tiesiog net tempia kaip norisi odytei drėgmės?? Kokius kremukus, procedūras, vitaminus  patartumėte naudoti? 4u.gif

Man per trisdešimt, vaikai, bemiegės naktys, maitinimai MP davė savo doh.gif

Papildyta:
Swychek, kas per serumas? g.gif

Na studijavau veido serumu tema, norejau nusipirkti http://www.bioderma....iated/1449.html stai si seruma, bet jo niekur neuzmaciau, tai pakeliui buvo body shop parduotuve, prigirebiau neva drekinanti seruma su vitaminu e. Kazkaip kiek turejau produktu sios firmos nenuvyle, bet serumo itin drekinancio poveikio nepajutau kol kas. Tarkim nusiprausiu oda vakare, pasitepu serumu, po to drekinamuoju kremuku, viskas ok atrodo, bet is ryto, kai reikia teptis pudra, veido oda vis tiek vietom paserpetoja doh.gif matyt teks ieskotis profesionalesnes kosmetikos veido drekinimui... unsure.gif
Atsakyti
Na taip žiauru doh.gif Gal masažai padėtų atgaivinti odytę? g.gif Šiandien nusipirkau sezamų aliejaus pasiryžusi masažą darytis pati:
http://www.youtube.c...h?v=8h022_ZDnv0
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 12, 19:15)
Na taip žiauru doh.gif  Gal masažai padėtų atgaivinti odytę?  g.gif  Šiandien nusipirkau sezamų aliejaus pasiryžusi masažą darytis pati:
http://www.youtube.c...h?v=8h022_ZDnv0

O Jus atsargiai su aliejais, nes skaiciau temoj apie aliejus, tai daug kad pradejus naudoti aliejus rase, kad oda pradejo berti giluminiais spuogais. Mano oda kai irgi linkusi i spuogus plius dehidratuota, tai turiu labai atsargiai viska ziureti. Kad nesausintu kazkas ir priedo, kad neriebintu ir naikintu spuogelius ir visokias demeles, neaisku is kur atsiradusias doh.gif Geriau jau butu viena beda, bet deja, ka turiu, ta turiu... Parasykit, jei aliejai pades 4u.gif
Atsakyti
Na, su aliejais as ir sakyciau atsargiai.... as pati bandziau tepti, bet man nzn, tik riebaluota atrodo oda ir tiek, vistiek niezulys, tempimas.... kosmetologe sake atsargiai su jais, sausai odai kiek supratau nlb jie gerai... as tai patarciau nueit pas kosmetologe... na bent as kaip padariau, dar dziaugiuosi smile.gif nes mane irgi isvargino du vaikuciai smile.gif bemieges naktys, stresai ir t.t.t
Atsakyti