Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(Vitulka @ 2012 03 29, 20:03)
aš asmeniškai jūsų vietoje nenaudočiau jokių kremų, o tuo labiau aliejiniu pagrindu

Tai Jusu nuomone geriausia geliai? Nes be drekinamojo kremo negaliu, kazka naudoti, drekinti oda tikrai reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 28, 18:47)
aš noriu pasiūlyt Sebamed gelį. Nekemša porų, gali trūkt drėkinimo, bet tokiu atveju aš storiau užtepu. Ryte jokio odos sausumo  4u.gif

koks Jūsų odos tipas ? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 03 30, 12:43)
Tai Jusu nuomone geriausia geliai? Nes be drekinamojo kremo negaliu, kazka naudoti, drekinti oda tikrai reikia... g.gif

taip, mano galva, odai linkusiai į spuogus, porų kimšimąsi, geriausia geliai, serumai, losjonai. nes kremai per sunkūs tokiai odai smile.gif

QUOTE(_chance_ @ 2012 03 30, 12:54)
koks Jūsų odos tipas ?  blush2.gif  blush2.gif

mišri į sausumą smile.gif
nejusinkit 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif na pagaliau apsilankiau as irgi pas kosmetologe smile.gif) zodziu, sake labai sudirgusi mano oda, bet cia plius kaltos organizmo bedos pas mane, nes turiu problemu su skrandziu, delto sake labai atsiliepia viskas. pagaliau supratau kaip reikia priziureti veido oda smile.gif visgi blogai dariau, ir sake jokiu budu neplauti, o patare su salaviju arbatele tiesiog nuvalyti. Kremuka pasiule Christina firmos, bet jau gydanti, nes bandziau lengvesni - netiko, nes net suserpetojo skurostuose oda.. siaip odo tipas pas mane sake normalus :)tiesiog siuo metu sudirgusi oda, ir ziauriai dehidratavus..... po menesio vel eisiu, dar siule toki aliejuka su heliuronu, bet pilno pavadinimo tikrai nepasakysiu, bet sake man butinai jo reikia... siaip labai super patiko viskas smile.gif ir supratau kad dar daug ko neismanau ir nesinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 03, 10:48)
Laba diena smile.gif na pagaliau apsilankiau as irgi pas kosmetologe smile.gif) zodziu, sake labai sudirgusi mano oda, bet cia plius kaltos organizmo bedos pas mane, nes turiu problemu su skrandziu, delto sake labai atsiliepia viskas.  pagaliau supratau kaip reikia priziureti veido oda smile.gif visgi blogai dariau, ir sake jokiu budu neplauti, o patare su salaviju arbatele tiesiog nuvalyti. Kremuka pasiule Christina firmos, bet jau gydanti, nes bandziau lengvesni - netiko, nes net suserpetojo skurostuose oda.. siaip odo tipas pas mane sake normalus :)tiesiog siuo metu sudirgusi oda, ir ziauriai dehidratavus..... po menesio vel eisiu, dar siule toki aliejuka su heliuronu, bet pilno pavadinimo tikrai nepasakysiu, bet sake man butinai jo reikia... siaip labai super patiko viskas smile.gif ir supratau kad dar daug ko neismanau ir nesinau  blush2.gif

O pas kokia kosmetologe lanketes? Ir kokiu skrandziu su bedu turite? Nes as nezinau, lyg ir viskas tvarkoje, opu neturiu, maista reguliuoju, o oda ir dehidratuoja, ir spuogeliai kyla, kad ir kiek bevaiksciociau pas dermatologus ir kosmetologus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 03, 10:43)
O pas kokia kosmetologe lanketes? Ir kokiu skrandziu su bedu turite? Nes as nezinau, lyg ir viskas tvarkoje, opu neturiu, maista reguliuoju, o oda ir dehidratuoja, ir spuogeliai kyla, kad ir kiek bevaiksciociau pas dermatologus ir kosmetologus... verysad.gif

pas mane kosmetologe is karto klause ar neturiu bedu su slydliauke, skrandziu, zarnynu, tai kai pasakiau, sake viskas nuo to... nes pati zn kad pries visas sitas bedas mano odai viskas ok buvo, o darjau pusmetis ir problemos... siaip rugstingumas pas mane, kuri sunkiai suvaldau.... maista tik dar pradejau ziuretis, nes tikrai daug kas netinka ir matau kaip veikia oda, nes niezejimas iskarto prasideda....as lankausi Alytuje pas Jurate, kiek domejausi ir sm ja labai gyre, o nuejusi supratau kodel, nes tikrai superine smile.gif ir labai daug patarimu dave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 03, 12:02)
pas mane kosmetologe is karto klause ar neturiu bedu su slydliauke, skrandziu, zarnynu, tai kai pasakiau, sake viskas nuo to... nes pati zn kad pries visas sitas bedas mano odai viskas ok buvo, o darjau pusmetis ir problemos... siaip rugstingumas pas mane, kuri sunkiai suvaldau.... maista tik dar pradejau ziuretis, nes tikrai daug kas netinka ir matau kaip veikia oda, nes niezejimas iskarto prasideda....as lankausi Alytuje pas Jurate, kiek domejausi ir sm ja labai gyre, o nuejusi supratau kodel, nes tikrai superine smile.gif ir labai daug patarimu dave smile.gif

Man vis idomu, kokios gali but bedos su skydliauke, nes kiek klausinejau cia forume, tiek atsakymo nelabai gavau. Pas mane endokrinologe nustate skydliaukes nepakankamuma, todel geriu hormona tiroksina. Idomu, ar tai gali daryti itakos mano odos buklei. Nes kiek girdejau, nuo skydliaukes bedu oda gali sauseti g.gif Dziaugiuosi, kad radote gera kosmetologe, gaila, kad as ne is Alytaus, nes Vilniuje, kiek teko lankytis, mane lydejo tik nusivylimai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 03, 09:43)

o gal viduriai uzkieteje arba hormonai issibalansave. gal vertetu issitirt hormonus? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 04 03, 21:00)
o gal viduriai uzkieteje arba hormonai issibalansave. gal vertetu issitirt hormonus? g.gif  mirksiukas.gif

ale kaip juos issitirti? uzsiklausiau as pas neurologe, sake sudetinga juos tirti, tai nzn... siandien keliausiu dar pas ginekologe, su ja pasikalbesiu smile.gif

SWYCHEK, nu kaip ir minejau mano kosmetologe sake kad nuo skydliaukes gali but su oda problemu.... net nzn, o nuo to pacio vaisto negali but bedu? siaip visada jusu tokia oda, ar tik kuri laika pablogejo? nes man kaip ir minejau viskas prasidejo dar pries naujus metus, rudeny, kada prasidejo su organizmu bedos...
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 04, 10:36)
ale kaip juos issitirti? uzsiklausiau as pas neurologe, sake sudetinga juos tirti, tai nzn... siandien keliausiu dar pas ginekologe, su ja pasikalbesiu smile.gif

SWYCHEK, nu kaip ir minejau mano kosmetologe sake kad nuo skydliaukes gali but su oda problemu.... net nzn, o nuo to pacio vaisto negali but bedu? siaip visada jusu tokia oda, ar tik kuri laika pablogejo? nes man kaip ir minejau viskas prasidejo dar pries naujus metus, rudeny, kada prasidejo su organizmu bedos...

O vat as neturiu visiskai jokiu bedu, nusiskundimu, kaip kazkas rase viduriu kietejimas, ar kaip Jums rugstingumas. Visa laika oda mano buvo linkusi i spuogus, poru kimsimasi, gydziausi tik nuo to, bet matyt dermatologes ir kosmetologes nugyde i kita puse mane, kad dabar prie spuogu dar ir ziauriai dehidratuota oda... verysad.gif Sakiau jau, tyriausi skydliauke, kazka ten rado, bet ar tai gali buti tokios odos priezastis - as nezinau... Idomu, ka Jums ginekologe pasakys, jei duos kokiu naudingu patarimu, pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 04 04, 12:48)
jop, prasau smile.gif)) nes kazkaip tada juociuosi pasendinta smile.gif) nu daug vyresne wink.gif o gal tu uz mane vyresne tai zn wink.gif bendraujam laisvai ir viskas smile.gif) na eisiu tik vakare 6val tai arba paskui parasysiu arba tik rytoj smile.gif nes dar sveciu turesiu... siaip nzn, va siandien vistiek traukia veida, bet kosmetologe sake jai ir diena jauciu toki traukima ar kazka panasiai tai irgi pasitepti, nes kolkas gydoma yra mano oda, tai sake situo gydanciu galiu ir per pietus pasitepti ir dar einant miegot smile.gif

Man 22 metai biggrin.gif Man tai patare naudoti geli arba seruma veido dregmei palaikyti, nezinau, perskaiciau visa foruma apie serumus, bet nuomones nesusidariau bendros, nes vienos perka labai brangius, kitos is kosmetologiu tam tikrus gydomuosius, dar kitos sako, kad serumai jaunai veido odai is viso netinkami. Klausiau patarimo, gal ka galetu parekomenduoti, bet atsakymo nesulaukiau. O su issausejusia dehitratuota oda, ant kurios neimanoma net pudrytes normaliai uzsitepti, tai irgi vaikscioti nesinori. Kazkada man labai gerai oda drekino Iwostin drekinamasis kremas. Bet dabar labai noreciau seruma pameginti. Na, bet nesiplesiu as cia apie serumus, ne ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 04, 15:06)
Man 22 metai biggrin.gif Man tai patare naudoti geli arba seruma veido dregmei palaikyti, nezinau, perskaiciau visa foruma apie serumus, bet nuomones nesusidariau bendros, nes vienos perka labai brangius, kitos is kosmetologiu tam tikrus gydomuosius, dar kitos sako, kad serumai jaunai veido odai is viso netinkami. Klausiau patarimo, gal ka galetu parekomenduoti, bet atsakymo nesulaukiau. O su issausejusia dehitratuota oda, ant kurios neimanoma net pudrytes normaliai uzsitepti, tai irgi vaikscioti nesinori. Kazkada man labai gerai oda drekino Iwostin drekinamasis kremas. Bet dabar labai noreciau seruma pameginti. Na, bet nesiplesiu as cia apie serumus, ne ta tema  smile.gif

oj, tai as vyresne smile.gif man 26m smile.gif bet vistiek joku JUS nereikia smile.gif lengviau bendrauti tada... na matai, as dar visai naujoke situose reikaluose, niekada nesidomiau jokiais kremais, serumais, veido valymais ir t.t. tik paskutiniu metu pradejau dometis, kai pasakiau kosmetologei kad vakare netepu kremo, nu tik rytais tai sake ner ko noret kad tokia oda biggrin.gif nu bet man ji daug ka paaiskino, pamokino smile.gif jauciuosi kai visai kokia nemoksa smile.gif) o siaip sakau man ji sake pasitaupyt ir nusipirkt pas ja sitos pacios firmos kaip ir kremuka naudoju kazkoki aliejuka kur lasinti reikia tik po kelis lasus ir tada suslapytom rankom itrinti i veido oda.... o gal ten ir serumas, kazkaip neuzfiksavau doh.gif ir siaip sake kai mano odai tai tik pienelis apsivalymui tiktu... tei vat smile.gif
Atsakyti