QUOTE(Swychek @ 2012 04 04, 15:06)
Man 22 metai
Man tai patare naudoti geli arba seruma veido dregmei palaikyti, nezinau, perskaiciau visa foruma apie serumus, bet nuomones nesusidariau bendros, nes vienos perka labai brangius, kitos is kosmetologiu tam tikrus gydomuosius, dar kitos sako, kad serumai jaunai veido odai is viso netinkami. Klausiau patarimo, gal ka galetu parekomenduoti, bet atsakymo nesulaukiau. O su issausejusia dehitratuota oda, ant kurios neimanoma net pudrytes normaliai uzsitepti, tai irgi vaikscioti nesinori. Kazkada man labai gerai oda drekino Iwostin drekinamasis kremas. Bet dabar labai noreciau seruma pameginti. Na, bet nesiplesiu as cia apie serumus, ne ta tema
oj, tai as vyresne
man 26m
bet vistiek joku JUS nereikia
lengviau bendrauti tada... na matai, as dar visai naujoke situose reikaluose, niekada nesidomiau jokiais kremais, serumais, veido valymais ir t.t. tik paskutiniu metu pradejau dometis, kai pasakiau kosmetologei kad vakare netepu kremo, nu tik rytais tai sake ner ko noret kad tokia oda
nu bet man ji daug ka paaiskino, pamokino
jauciuosi kai visai kokia nemoksa
) o siaip sakau man ji sake pasitaupyt ir nusipirkt pas ja sitos pacios firmos kaip ir kremuka naudoju kazkoki aliejuka kur lasinti reikia tik po kelis lasus ir tada suslapytom rankom itrinti i veido oda.... o gal ten ir serumas, kazkaip neuzfiksavau
ir siaip sake kai mano odai tai tik pienelis apsivalymui tiktu... tei vat