Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(linivo @ 2012 02 17, 08:54)
parekomenduokit koki smarkiai drekinanti krema.labai sausai odai.tokia suskeldijusi net vietomis.o ties zandais riebi.misriai galbut tada. g.gif  g.gif

Pirma mintis, kuri iškart šauna į galvą - Beautycycle Water dieninis kremas (bet jį reikia užsakyti pas Amway platintojas). Neabejotinai sutvarkys. Kalbu iš savo patirties. O ir kaina nekanda - apie 40 Lt 60 ml indelis. Geriausias mano išbandytas drėkinantis kremas savo kainų kategorijoje. Nors čia, žinoma, labai subjektyvu. Man jis geriausias, o kita gal sakys, kad niekam tikęs. Bet pabandyti, manau, verta.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 02 17, 09:54)
parekomenduokit koki smarkiai drekinanti krema.labai sausai odai.tokia suskeldijusi net vietomis.o ties zandais riebi.misriai galbut tada. g.gif  g.gif

pasirodo drekinti ne nereikejo.tiesiog pasirikau tinkama pudra.
nes isivaizdavau kad oda sausa nors be pudros netgi riebi vietomis.o pasidaziusi pudra issausedavo vietomis.pakeiciau pudra ir vuolia biggrin.gif lygi tobula oda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 12, 22:11)
Nusipirkau SebaMed geli, kol kas dar nezinau ar patinka, nes naudoju tik pora dienu. Atrodo, tarsi drekinimo truktu, susigeria staigiai  g.gif

Vistik truksta man drekinimo.. Patinka, kad nekemsa, veidas patepus labai maloniai jauciasi, bet tas jausmas greitai dingsta ir paskui veido oda vos vos tempia g.gif

Gal kas turit rekomendaciju lengvam kremui, kad nekimstu odos? Gal koks "tirstesnis" gelis galetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 02 15, 13:07)
Gal pasikartosiu, bet mano oda prieš kelis metus buvo ilgalaikio dehidratavimosi stadijoj, raukšlės ant kaktos išryškėjusios, kurių dabar nė kvapo. Man padėjo Eucerin Aquaporin ir Avene Hydrance Optimale kremai. Pabandykit kurį vieną iš jų, bent jau drėkinimą tai jie gerą duoda. Jeigu jūsų oda mišri, tai reikėtų rinktis light abiejų šių kremukų. Nors mano oda normali į sausumą, tai man light irgi visai užteko pavasarį smile.gif

Labu smile.gif kazkada bandziau eucerin firmos kremuka, kazkas netiko man.... ir siuo metu oda tragiska, kaktoj rauksles, net veidas toks pailkejis, tempimo jausmas, niezejimas..... visada naudodavau nivea melyna ta krema... dabar nusipirkau pabandyti natura Siberika sausai odai, dar tik pora dienu naudoju, bet paniezti oda... nzn ka daryt......
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 03 09, 12:02)
Dabar nusipirkau pabandyti natura Siberika sausai odai, dar tik pora dienu naudoju, bet paniezti oda... nzn ka daryt......

Jei niezti, gali but, kad alergizuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 03 09, 14:35)
Jei niezti, gali but, kad alergizuoja  g.gif

nenueinu nk pas kosmetologe, nes jauciu ten nemazai lt palikt reikes, kuriu siuo metu atlieku nlb ir yra... nzn ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 03 09, 12:02)
Labu smile.gif kazkada bandziau eucerin firmos kremuka, kazkas netiko man.... ir siuo metu oda tragiska, kaktoj rauksles, net veidas toks pailkejis, tempimo jausmas, niezejimas..... visada naudodavau nivea melyna ta krema... dabar nusipirkau pabandyti natura Siberika sausai odai, dar tik pora dienu naudoju, bet paniezti oda... nzn ka daryt......

o kokia pas jus oda? mišri, sausa? aš to kremo nenaudočiau, jei tokia reakcija, susigadinsit, įjautrinsit odą, tada jau niekas nepadės. Su oda kuo švelniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 09, 19:00)
o kokia pas jus oda? mišri, sausa? aš to kremo nenaudočiau, jei tokia reakcija, susigadinsit, įjautrinsit odą, tada jau niekas nepadės. Su oda kuo švelniau  smile.gif

as nemoku paaiskyt kokia mano oda smile.gif nu ji ryte kai nusiprausiu sausoka buna, lg tempia, kakta rauksles jau atsirade, ir tokia papilkejus nes po dvieju vaikuciu uzsisedejau namie, dar streso turejau, geriu AD ir jauciu man cia viskas susidejo..... ir vis dar tokiais lyg spuogeliais ismeto, nu parausta oda, o dar niezti skruostus, kakta.... nzn ka daryt doh.gif 26metai o jau tokios nesamones su oda darosi veido.. norisi kad sveikai atrodytu ta oda, bet....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 03 09, 22:22)
as nemoku paaiskyt kokia mano oda smile.gif nu ji ryte kai nusiprausiu sausoka buna, lg tempia, kakta rauksles jau atsirade, ir tokia papilkejus nes po dvieju vaikuciu uzsisedejau namie, dar streso turejau, geriu AD ir jauciu man cia viskas susidejo..... ir vis dar tokiais lyg spuogeliais ismeto, nu parausta oda, o dar niezti skruostus, kakta.... nzn ka daryt  doh.gif  26metai o jau tokios nesamones su oda darosi veido.. norisi kad sveikai atrodytu ta oda, bet....

Manau, laikas pas kosmetologe, nes bebandyma kremus ir kitas priemones isleisite daugiau pinigu nei apsilankiusi pas gera kosmetologe, kuri jums parekomenduotu tinkancias priemones, palepintu odele kaukytem ar masazu rolleyes.gif

Be to, gal imunitetas nusilpes, truksta vitaminu. Nes kosmetika tik apmazina problemas, o gydytis is esmes - is vidaus reik. Kas viduje, tas ir ant veido, deja doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
del veido ir kuno kremuku tai nebloga firma yra DECLARE, berods sveicariska g.gif (yra ir atskira tema siai kosmetikai) pati naudoju gal 2 sav ir labai patenkinta thumbup.gif drekina, lengvai tepasi, malonaus kvapo, nu zodziu mano nuolat sausai odai tai super clap.gif
Atsakyti
QUOTE(meskuciuke @ 2012 03 10, 20:24)
Sveikutes,
del veido ir kuno kremuku tai nebloga firma yra DECLARE, berods sveicariska  g.gif  (yra ir atskira tema siai kosmetikai) pati naudoju gal 2 sav ir labai patenkinta  thumbup.gif drekina, lengvai tepasi, malonaus kvapo, nu zodziu mano nuolat sausai odai tai  super clap.gif

drinks_cheers.gif nors as dar nedaug priemoniu naudoju,taciau man irgi si firma visai patinka,netgi pastebejau,kad oda tikrai pagrazejo per kelias savaites smile.gif as pirkau su akcija,tai gavoi pigiau nes kainos tai biki kandziojasi ir man drekinamajame kreme dar daugiau dregmes noretusi,nu ziema gerai,bet vasara tai nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 03 10, 14:13)
Manau, laikas pas kosmetologe, nes bebandyma kremus ir kitas priemones isleisite daugiau pinigu nei apsilankiusi pas gera kosmetologe, kuri jums parekomenduotu tinkancias priemones, palepintu odele kaukytem ar masazu  rolleyes.gif

Be to, gal imunitetas nusilpes, truksta vitaminu. Nes kosmetika tik apmazina problemas, o gydytis is esmes - is vidaus reik. Kas viduje, tas ir ant veido, deja  doh.gif

tai jo, jau si menesi tikrai nueit zadu... nors dar tas kremukas visai gerai, tada pora dienu niezejo, o dar jau kaip ir ok viskas smile.gif tai net nzn.... nu bet vistiek pas kosmetologe kaip ir jus sakot reikes apsilankyti.. smile.gif
Atsakyti