Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(shineida @ 2012 01 18, 13:52)
Kaip manot gerai tokiu atveju tik drėkinamąjį kremą naudoti ar ne? g.gif

Taip, gerai smile.gif
Odą drėkinti reikia pagal jos būklę ir poreikius, ne pagal metų laiką ax.gif
Atsakyti
My Webpage
aš naudoju šį Margaritos ekologišką kremą su linų ekstraktu, jau gal trečią indelį sunaudojau, labai patinka, toks švelnus wub.gif
Atsakyti
Dead sea magik rich moisturiser
user posted imageHosted on Fotki

Naudoju si ir labai patinka. Oda mano normali/misri , tai sis kremas "sukontroliuoja" T-zonos riebuma, kartu tolygiai padrekindamas visa veido oda, kuri leika labai svelni. Su SPF. Ir kaina nesikandzioja. Prikau is Feelunique uz 7 svarus su centais.
Atsakyti
mano metu stradimas.
dar niekas taip gerai nedrekino, kaip sitas kremas. jis labais skystas, tai nezinau ar galima vadinti kremu
Payot gelee de choc
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 11 14, 22:39)
As jau nusipirkau aloe vera gel ir biocel kauke.

Ir kaip jum aloe gel? wub.gif Aš atsidžiaugti juo negaliu, begu jau trečią pirkt, kažin, yra dabar nuolaidų?
Atsakyti
As naudoju savos gamybos roziu kremuka, kuris ir maitina ir drekina veido oda. Pirmiausia nuvalau veida hidrolatu o tada pasitepu kremu.
Atsakyti
Būk natūrali gal papasakosi iš ko gaminiesi kremuką rožių? 4u.gif Lašini rožių aliejų ar naudoji ir vandenį rožių. Ar yra pirkti tokio kremo?
Atsakyti
Nusipirkau SebaMed geli, kol kas dar nezinau ar patinka, nes naudoju tik pora dienu. Atrodo, tarsi drekinimo truktu, susigeria staigiai g.gif

Paskutiniu metu vis nepataikau su kremu- arba per riebus arba susigeria ir kaip nieko netepta doh.gif

Atsakyti
Patarkit kokį gerą stipriai drėkinantį kremą mišriai dehidratuotai odai. Nenaudoju tokių kaip L'oreal, Garnier ar pan., ekologiškai kosmetikai irgi kažkaip neprijaučiu, kremai su rūgštimis man kažkaip jautrina veido odą...Ką rinktis?

Gal esate atradusios kokį stebuklą.

Dabar naudoju tokį, bet nepatinka jis man...Nors skaičiau labai gerų atsiliepimų.
Labai riebus, mažai drėkina.
Akamuti Replenishing rose kremas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2012 02 15, 12:39)
Patarkit kokį gerą stipriai drėkinantį kremą mišriai dehidratuotai odai. Nenaudoju tokių kaip L'oreal, Garnier ar pan., ekologiškai kosmetikai irgi kažkaip neprijaučiu, kremai su rūgštimis man kažkaip jautrina veido odą...Ką rinktis?

Gal pasikartosiu, bet mano oda prieš kelis metus buvo ilgalaikio dehidratavimosi stadijoj, raukšlės ant kaktos išryškėjusios, kurių dabar nė kvapo. Man padėjo Eucerin Aquaporin ir Avene Hydrance Optimale kremai. Pabandykit kurį vieną iš jų, bent jau drėkinimą tai jie gerą duoda. Jeigu jūsų oda mišri, tai reikėtų rinktis light abiejų šių kremukų. Nors mano oda normali į sausumą, tai man light irgi visai užteko pavasarį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 15 vasario 2012 - 12:09
QUOTE(Levereti @ 2012 02 15, 12:39)

Gal esate atradusios kokį stebuklą.

Dabar naudoju tokį, bet nepatinka jis man...Nors skaičiau labai gerų atsiliepimų.
Labai riebus, mažai drėkina.
Akamuti Replenishing rose kremas
user posted image

As galiu parekomenduoti drekinanti krema riebiai dehidratuotai odai Noreva Duoskin http://www.farmapliu...-30255-692.html, sitas pats geriausias is visu naudotu ir butent todel, kad puikiai drekina ir svarbiausia jokio riebumo ar neisigerimo, kas man kaip riebiaodei labai svarbu, taip, kad 10 balu sitam.
Atsakyti
parekomenduokit koki smarkiai drekinanti krema.labai sausai odai.tokia suskeldijusi net vietomis.o ties zandais riebi.misriai galbut tada. g.gif g.gif
Atsakyti