Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 25, 14:36)
O koks jūsų ūgis? man su 176 cm ilgio užtenka  ax.gif

Mano 175, bet visada kelnes 34 ilgio perku, 32 trumpokos būna. Nors gal ir pabandysiu, jeigu jums geras ilgis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 03 25, 13:28)
vakar kažkuri rašė, kad su 90 klubais ėmė 25 ir gerai

as taip pat su 90 cm klubais emiau 25 dydi, kaip tik. Tik man teks ilgi kirpti, esu 168 cm, tai gerus penkis cm patrumpinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 25, 13:35)
Tai aiskiai, man prie +10 dar rankos sala rolleyes.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2011 03 25, 13:43)
Nelabai įsivaizduoju kaip be pirštinių dabar galima, aišku šias tuoj reikės pasikeisti į plonos odos  mirksiukas.gif

Man pirstines tik prie minuso, kada tikrai rankos sala, o tokiu laiku, nzn... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 03 25, 14:46)
Mano 175, bet visada kelnes 34 ilgio perku, 32 trumpokos būna. Nors gal ir pabandysiu, jeigu jums geras ilgis  smile.gif

ilgio tikrai netrūkta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 25, 13:50)
Man pirstines tik prie minuso, kada tikrai rankos sala, o tokiu laiku, nzn... ax.gif  biggrin.gif

Ai ne ne, man tai sala, dar kai vezimeli vaiko stumi, tai nuzvarbsta be pirstiniu. Aisku dabar nesioju plonos odos ir 'skyletas' (tas vadinamas vairuotojo pirstines), bet visvien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 25 kovo 2011 - 13:53
QUOTE(Auksuole @ 2011 03 25, 14:45)
O kaip jų ilgis? ir dydis? nes man dailesnės tos su kašmyru kur yra

man tai didelės- L-išsitampė, jos trumpos palyginus, o tos kitos-be užtrauktukų-ilgesnės, irgi L pirkau-mažos, vos ranką įkišu-bet negaliu net pirštus sulenkti-nežinau-ar čia papuolė etiketės sumaišytos....beje, abejos su kašmyru, turėjau kitos firmos su kašmyru-taip nešildė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 03 25, 14:52)
Ai ne ne, man tai sala, dar kai vezimeli vaiko stumi, tai nuzvarbsta be pirstiniu. Aisku dabar nesioju plonos odos ir 'skyletas' (tas vadinamas vairuotojo pirstines), bet visvien smile.gif

O man vairuot-tai tik su odinėm pirštinėm ax.gif aišku per karščius tai jau ne, bet kol su striukėm vaikštau-tol su pirštinėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 03 25, 13:55)
man tai didelės- L-išsitampė, jos trumpos palyginus, o tos kitos-be užtrauktukų-ilgesnės, irgi L pirkau-mažos, vos ranką įkišu-bet negaliu net pirštus sulenkti-nežinau-ar čia papuolė etiketės sumaišytos....beje, abejos su kašmyru, turėjau kitos firmos su kašmyru-taip nešildė ax.gif

Tureciau kazkada gauti tas be uztrauktuku, galesim palyginti, as M emiau.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 03 25, 13:57)
Tureciau kazkada gauti tas be uztrauktuku, galesim palyginti, as M emiau.

Vat man įdomu, nes dėl dydžio vis svarčiau, mano plaštaka tikrai nėra maža, bet jei išsitampo g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kaip manot ar verta pirkti tokį megztinuką?

http://www.jcrew.com...~~~~~/36036.jsp
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 03 25, 14:04)
Sveikos.
Kaip manot ar verta pirkti tokį megztinuką?

http://www.jcrew.com...~~~~~/36036.jsp

Siaip tai mielas, bet uz tokia kaina tai tikrai nepirkciau
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti