Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

QUOTE(savita1 @ 2011 03 19, 22:40)
Taip
As kazkur 36-38 turbut (dzinsus perku 27 dydi dabar) ax.gif Tai gal kartais isibraskinsiu i 26 unsure.gif

Man su 93 cm per klubus 27 dydis tiko idealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lijanka @ 2011 03 19, 21:55)
Man su 93 cm per klubus 27 dydis tiko idealiai wub.gif

Kuriu butent?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 19, 22:58)
Kuriu butent?

Siu
http://www.jcrew.com...~~~~~/28363.jsp
Atsakyti
gal kuri turit šitą švarką? ar vertas dėmesio? labiausiai domina pati medžiagytė
jei būtų velvetinis, tai net nedvejočiau, bet dėl barchato blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lijanka @ 2011 03 19, 22:07)

Jeigu nesunku, gal galit parasyti ismatavimus, kiek cm liemuo ir kiek per klubus, toje vietoje kur baigiasi uztrauktukas 4u.gif ax.gif
O jie kaip suprantu irgi nepadidinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 19 kovo 2011 - 23:38
QUOTE(furyy @ 2011 03 19, 22:15)
gal kuri turit šitą švarką? ar vertas dėmesio? labiausiai domina pati medžiagytė
jei būtų velvetinis, tai net nedvejočiau, bet dėl barchato blush2.gif
user posted image

turiu, labai grazus, as del velvetininio pagalvociau dar biggrin.gif o sis veliurinis labai grazus smile.gif
Atsakyti
Rodau ir as savo linini, ant manes ilgesnis nei ant savitos, nes as zemesne, bet as dar ilgesnio norejau biggrin.gif Cia ant maikutes greit uzsirengiau, nelabai graziai guli..siaip jei nieko nesivilkt po apacia tai laisvesnis. Spalva atitinka katalogine foto, dydis berods taip pat g.gif Pas mane xs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 20, 00:38)
Jeigu nesunku, gal galit parasyti ismatavimus, kiek cm liemuo ir kiek per klubus, toje vietoje kur baigiasi uztrauktukas 4u.gif  ax.gif
O jie kaip suprantu irgi nepadidinti?

Ismatavimai:
liemuo ~41,5 cm
klubai ~46 cm.

As irgi uzsisakiau dvejodama, bet tiko dydis puikiai, mano ugis 172 cm, tai regular ilgis pats tas. Realiai faini jie, man patiko wub.gif O Jum gal ir 26 dydis tiks,juk priklauso dar ir nuo figuros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 20, 07:57)
Rodau ir as savo linini, ant manes ilgesnis nei ant savitos, nes as zemesne, bet as dar ilgesnio norejau biggrin.gif Cia ant maikutes greit uzsirengiau, nelabai graziai guli..siaip jei nieko nesivilkt po apacia tai laisvesnis. Spalva atitinka katalogine foto, dydis berods taip pat g.gif  Pas mane xs

Labai graziai atrodo sis megztinis, kai neaptemptas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 20 kovo 2011 - 08:18
Dar norejau paklausti LINAMOG del sio megztuko
http://www.jcrew.com...~~~~~/33042.jsp

Su kokiais ismatavimais koki dydi turit? As su 89 cm per krutine turiu S,bet lyg ir mazesnio noretus. Niekaip negaliu apsisprest, pasilikt ar parduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijanka @ 2011 03 20, 08:22)
Dar norejau paklausti LINAMOG del sio megztuko
Su kokiais ismatavimais koki dydi turit? As su 89 cm per krutine turiu S,bet lyg ir mazesnio noretus. Niekaip negaliu apsisprest, pasilikt ar parduot doh.gif

As jo dar tik laukiu, M dydi emiau su 98cm krutine.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 20, 08:57)
Rodau ir as savo linini, ant manes ilgesnis nei ant savitos, nes as zemesne, bet as dar ilgesnio norejau biggrin.gif Cia ant maikutes greit uzsirengiau, nelabai graziai guli..siaip jei nieko nesivilkt po apacia tai laisvesnis. Spalva atitinka katalogine foto, dydis berods taip pat g.gif  Pas mane xs

Gal kiek visgi padidintas g.gif : as irgi gavau XS, nors viska paprastai is megztuku perku S. Man tas XS visai neaptemptai ant nuogo kuno atrodo - +/- kaip Soy ant maikutes (tik trumpesnis) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 20 kovo 2011 - 09:48