QUOTE(sausas @ 2011 04 12, 18:38)
O kas skaiciavo pamato konstruktyva? Is patirties tai niekam dar neteko irengineti greztiniu poliu 20 cm skersmens. Kas per armaturos karkasas bus tokiose poliose
Na projektą namo architektas darė, o konstruktyvą konstruktorius skaičiavo tos pačios komandos, namas kartotinis, na sakau gal neįvėlė klaidų, bet 20 cm yra
vidinis polio skersmuo, išorinis 30cm, tai gal tada viskas gerai? nors va statybininkai prikibo ir dėl to vidinio 20. Patarkit man naujokei statybose ar čia vidinis turi būt 30 cm. Ir va dar vienas niuansas, man aiškina, kad rostverkui daryt vien medienos išeis 3kūbai, nu nesuvokiu kur jie tiek sukiš jos, paskaičiavus pagal rostverko aukštį na nelabai realu yra tiek medienos, na bet gal aš apsirinku. Pamatų bus apie 58 bėginius metrus, rostverkas 30cm pločio ir 60cm aukščio. Jaučiu kol pati nesusiskaičiuosiu kiek armatūros maždaug eis į viską, kiek medienos, tai mane dabar išdūrinės
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2011 04 12, 18:53)
Kosmosas
Su kosmonautikos diena juos pasveikinkit
Tai aš ir pasakiau, kad čia nereali kaina, gi ne dviejų aukštų namas ir ne 300 kv. šîaip va kiti pasiūlė 15 000 lt, bet mano galva kad irgi brangokai. Kike dabar gali kainuot tokie pamatai
Kaip čia neapsišaut.