Įkraunama...
Įkraunama...

Pamatai

QUOTE(daluzeviciute @ 2011 06 14, 13:49)
o gal kas gali vilniuje rekomenduoti zmogu kuris pamatus suprojektuotu pagal grunto tyrimus. ir gal zinot kokia sio malonumo kaina apytiksliai ax.gif

Kreipkites i savo architekta, jis tikrai tures kontaktus konstruktoriu su kuriais pastoviai dirba. Mums kainavo 500Lt. Su konstruktoriumi net neturejom jokiu pokalbiu, viska gavom per architekta.
Atsakyti
labas vakaras,
gal galite kas patarti, koki betona pilate i pamatu banketes?kokios markes reikia?ar geras butu C16-20?
Atsakyti
Na va sudirbot blush2.gif bet man pvz grunto tyrimui,uz dvi skyles gaila 900lt schmoll.gif ir is vis tie grunto tyrimai ale naujove kazkokia,kaip anksciau namus state g.gif(dabar gi ir pridavimui termovizijos reik, gerai chebra pinigus plauna) Gal gi mano namas nesugrius biggrin.gif O architektas liausius, - jo mokesiu architektui, tyrejui grunto, konstruktoriui...o kas garantuojaju gera ju darba?as dabar jau architekto klaidas taisau, o jei visiems pinigeli moket uz abejotinos kokybes darba, tai ir namui man neliks g.gif Turbut ne sicia man info ieskotis reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2011 06 14, 21:27)
Na va sudirbot blush2.gif bet man pvz grunto tyrimui,uz dvi skyles gaila 900lt schmoll.gif  ir is vis tie grunto tyrimai ale naujove kazkokia,kaip anksciau namus state g.gif(dabar gi ir pridavimui termovizijos reik, gerai chebra pinigus plauna) Gal gi mano namas nesugrius biggrin.gif O architektas liausius, - jo mokesiu architektui, tyrejui grunto, konstruktoriui...o kas garantuojaju gera ju darba?as dabar jau architekto klaidas taisau, o jei visiems pinigeli moket uz abejotinos kokybes darba, tai ir namui man neliks g.gif Turbut ne sicia man info ieskotis reikia biggrin.gif

Turi mašina , o jei dar ir beznino reik ? padangas keist ? tepalus ? smile.gif cia panasiai skambetu. Ieskok kur pigiai.. kai kurie tikrai uz 400 pasidare tik negaliu sakyt uz kelias skyles... ir pas ka... Taip seniau state be grunto tyrimu,net ir be pamatu , kaip kazkas rase, be konstrukciniu breziniu.. nereikia toli eiti statybu sedevru,su trukusiomis sienomis,ar darbo broko egzemplioriu galima rasti tikrai neblogu smile.gif
Gal tavo namas ir nesugrius , o gal sugrius :)stai kur klausimas, su 400-800 lt vertu atsakymu,pradziai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaunas2011: 14 birželio 2011 - 22:34
QUOTE(biesas66 @ 2011 06 14, 08:48)
Neblogas varijantas jei jum uztenka tokio plocio. Tiesa,nepats pigiausias pamatu varijantas,bet mane viliojo kad sienos iseina lygios ir poto siltinima priklijuoti lengva.

na namas bus statomas vieno auksto,kiek pasidomejau kainomis tai man kaina is haus blokeliu kaip ir +- tinkama, o ar jie skaitosi siauri lyginint su kitais pamatais ? nes pati ir nama galvoju statyt is hous blokeliu tad manau tos pacios gamyklos viskas gaminta turetu puikiai tikt ir atitikt ar ne?
Atsakyti
Ką manot apie geoporo naudojimą pamatų apšiltinimui? Palyginus su ekstrudiniu kaina ženkliai mažesnė.
P.S. Arba Tenapors EXTRA Prima. Irgi skirta pamatų apšiltinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 15 birželio 2011 - 08:10
QUOTE(Bagira 2 @ 2011 06 14, 21:27)
Na va sudirbot blush2.gif bet man pvz grunto tyrimui,uz dvi skyles gaila 900lt schmoll.gif  ir is vis tie grunto tyrimai ale naujove kazkokia,kaip anksciau namus state g.gif(dabar gi ir pridavimui termovizijos reik, gerai chebra pinigus plauna) Gal gi mano namas nesugrius biggrin.gif O architektas liausius, - jo mokesiu architektui, tyrejui grunto, konstruktoriui...o kas garantuojaju gera ju darba?as dabar jau architekto klaidas taisau, o jei visiems pinigeli moket uz abejotinos kokybes darba, tai ir namui man neliks g.gif Turbut ne sicia man info ieskotis reikia biggrin.gif

Na tavo reikalas, gi ne mes tavo name gyvensim. Bet mano galva, pamatai, sienos ir stogas tai namo pagrindas, kur pataupius, veliau gali laba brangiai atsiliepti. Nes toks ispudis, kad tie 900lt (nors grunto tyrimus tikrai pigiau daro), tai puse jusu namo biudzeto. O is tikruju gi cia net puses procento nesudaro visoje statybos samatoje.
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2011 06 15, 09:31)
Na tavo reikalas, gi ne mes tavo name gyvensim. Bet mano galva, pamatai, sienos ir stogas tai namo pagrindas, kur pataupius, veliau gali laba brangiai atsiliepti. Nes toks ispudis, kad tie 900lt (nors grunto tyrimus tikrai pigiau daro), tai puse jusu namo biudzeto. O is tikruju gi cia net puses procento nesudaro visoje statybos samatoje.

Na gerai padarysiutuos tyrimus, o kur rast PROTONGA konstruktoriu kuris GERAI paskiaciuotu? g.gif Kazkaip i architekta net kreiptis nesinori, nesnesugeba net poliu isdestyt doh.gif Gerai, palikom sita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2011 06 15, 12:26)
Na gerai padarysiutuos tyrimus, o kur rast PROTONGA konstruktoriu kuris GERAI paskiaciuotu? g.gif Kazkaip i architekta net kreiptis nesinori, nesnesugeba net poliu isdestyt  doh.gif Gerai, palikom sita tema mirksiukas.gif

As zinau gera konstruktoriu Vilniuje, parasyk savo kontaktus i AZ.
Atsakyti
QUOTE(saantuke @ 2011 06 14, 22:25)
labas vakaras,
gal galite kas patarti, koki betona pilate i pamatu banketes?kokios markes reikia?ar geras butu C16-20?

as pyliau C20-25 nors visi is manes juokesi ir sake kad per akis uztenka C16-20
bet paskaiciavau tik keliu simtu Lt skirtumas tai kaip sakoma netaupiau tam reikalui
Papildyta:
QUOTE(Bingo @ 2011 06 15, 09:31)

jei taupai padaryk paprasciau- pasiimi maza kastuveli ir issikasi 2m duobe ir ten gruntas akivaizdziai matosi sugaisi kokias 3-4h.
Bet jei vietove rizikinga ir nezinai kas per gruntas patarciau ji issitirti-kaina 400-500Lt
Papildyta:
QUOTE(Bagira 2 @ 2011 06 13, 22:49)
Sveiki visi,turiu klausima,gal per galva neduosit blondinei blush2.gif  su architektu sunkiai susisneku,grunto tyrimam gaila pinigu, kasam sulini tai puikiai matosi,kad nuo 1,5m praideda molis... architektas daves 2m greztinus + 60x30 rostverka,namukas planuojamas 120 kv.m. vieno auksto,blokeliai Arko M18(gal M15 dar galvoju blush2.gif ) Tai va, galvoju ar geras gylis? Ir is vis, jei geras gruntas, gal juostinius darytis? pigiau g.gif  ka mielosios ir mielieji patartumet?

2m gylis toks ir pas mane (isalas baigiasiper salta salta ziema ties 1.5m),siuo metu meistrai irengineja pamatus.O rostverkas kam ji daryti 30cm plocio? betono bereikalo.jei blokeliai 20cm plocio per akis uztenka 25cm plocio O greztiniai tikrai bus pigiau,zinoma ziurint kas darys,nes man firma paskaiciavo 32 000Lt o reliai patetinkai turintys ilgamete patirti su medziagom padarys uz 14 000-15 000 .Namas dvieju aukstu viso 190m2
Atsakyti
QUOTE(saantuke @ 2011 06 14, 22:25)
labas vakaras,

koks banketes plotis, aukstis, ar armuota?
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2011 06 17, 08:54)
koks banketes plotis, aukstis, ar armuota?

banketes plotis 30cm, gres 1.60m gylyje ir desis armatura 12mm.
Atsakyti