na nezinau tos monetos ir panasus dalykeliai kur gatvese prekiauja... tai tera made in china stampovkes..... mano nuomone....
Na naujas jis buvo supakuotas polietileno maiselyje graziai.Zvilgejo visas Ir sniurelis idetas.Susigundziau-nusipirkau kazka tokio
Sveikos Malonu matyti, kad kazkas jau tikrai nusimano sioje temoje,o ne vien pilsto is tuscio i kiaura, kaip daukur.As labai domiuosi sia tema, noriu issianalizuoti viska is pagrindu pries darantis sau talismana.Bet apart A.Ilgevicienes knygos ir Astriloges konsultaciju daugiau nelabai randu rimtos info.Gal kas galetume parekomenduot kokiu knygų ar saitu.Būciau labai dėkinga.Beje, noriu pasidziaugti. Pries pusmeti pasidariau jantra(tai plokstele is reikiamos planetos metalo ant kurios graviruojama tam tikra skaiciu kombinacija ir visa tai daroma konkrciu,astrologo parinktu laiku.Paskui isventinimo ritualas ir gali nesiot)Tai arba cia mano tikejimas toks stiprus arba ji man tikrai labai laba padeda pasirinktoj sritį.Niekada jos nebenusimaunu
QUOTE(anate @ 2009 02 06, 18:53)
Sveikos Malonu matyti, kad kazkas jau tikrai nusimano sioje temoje,o ne vien pilsto is tuscio i kiaura, kaip daukur.As labai domiuosi sia tema, noriu issianalizuoti viska is pagrindu pries darantis sau talismana.Bet apart A.Ilgevicienes knygos ir Astriloges konsultaciju daugiau nelabai randu rimtos info.Gal kas galetume parekomenduot kokiu knygų ar saitu.Būciau labai dėkinga.Beje, noriu pasidziaugti. Pries pusmeti pasidariau jantra(tai plokstele is reikiamos planetos metalo ant kurios graviruojama tam tikra skaiciu kombinacija ir visa tai daroma konkrciu,astrologo parinktu laiku.Paskui isventinimo ritualas ir gali nesiot)Tai arba cia mano tikejimas toks stiprus arba ji man tikrai labai laba padeda pasirinktoj sritį.Niekada jos nebenusimaunu
Turetu but knygynuos knyga: Maria Leondin Talismanai ir Amuletai. Ten daug ir placiai raso kaip juos pasidaryti,apie daiktus traukiancius sekme.
Turiu karneoli, nesioju ant grandineles... padovanojo mama tinkamu laiku ir uzsidejau tinkama data siaip labai patinka ir mielas, atrodo gyvas jis laikau tai savo talismanu
Papildyta:
ir dar mergaites, gal kuri gali pasakyti kaip pasidaryti jantra ? gal parekomenduotumet kokia literatura paskaityti apie tai ?
Papildyta:
ir dar mergaites, gal kuri gali pasakyti kaip pasidaryti jantra ? gal parekomenduotumet kokia literatura paskaityti apie tai ?
o galit kas papasakote apie jantras daugiau
QUOTE(LoretaKaupaite @ 2009 12 03, 21:23)
Sveikos, radau labai idomu puslapiuka, gal ir jums patks... man bentjau labai padejo susitvarkyti savo mintis bei atsipalaiduoti... www.tavosekme.eu
reklamere..
Kylam
Gal kas rekomenduotu zmogu galinti pagaminti Talismana?
Gal kas rekomenduotu zmogu galinti pagaminti Talismana?