Man irgi idomu, kaip butu galima pastiprint atminti ? nes
Kazkur teko skaityti, kad pastovus ziedo ar keliu ziedu nesiojimas nera gerai (pvz. vestuvinis ziedas), t. y. kad energija gali buti ne tai kad aktyvinama, bet blokuojama ir dar, kad namie geriau visai nenesioti papuosalu, o einant is namu yra labai gerai pasipuosti, cia ir apsauga ir dar kazkas. Idomu, tai kaip cia gaunasi su tais energiju aktyvinimais ir blokavimais ????
Ar pastebit moteriškės, kad kai pamatom moterį su gražiais papuošalais, visuomet pirmiausia nukreipi žvilgsnį į juos. Taigi papuošalai duoda apsaugą tarytum, nes jei žvilgsnis "blogas" jį blaško tie papuošalai, blizgučiai. Todėl rytietės moterys gausiai puošiasi.
Papildyta:
O dėl dėvėjimo, tai manau kiekvienas jaučiame intuityviai. Vieną dieną gi norisi vienokio papuošalo, kitą jau kitokio. O žiūrėk koks nors iš vis "pabėga", ar atvirkščiai, pats ateina.
Papildyta:
O dėl dėvėjimo, tai manau kiekvienas jaučiame intuityviai. Vieną dieną gi norisi vienokio papuošalo, kitą jau kitokio. O žiūrėk koks nors iš vis "pabėga", ar atvirkščiai, pats ateina.
O gal gali parekomenduoti kur galima pasidaryti talismanus? (Ašvisko dar neperskaičiau, gal jau buvo minėta).
to Kramberis. Net nzn aš nerizikuočiau tikro talismano darytis, nes tai labai slidus reikalas. Vienu žodžiu pirmiausia reikia pasitarti su astrologu, po to susirasti juvelyrą patikimą ir suiskaičiuoti Lt Jei esi netoli Klaipėdos juvelyrą galiu parekomenduoti.
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 24, 15:39)
to Kramberis. Net nzn aš nerizikuočiau tikro talismano darytis, nes tai labai slidus reikalas. Vienu žodžiu pirmiausia reikia pasitarti su astrologu, po to susirasti juvelyrą patikimą ir suiskaičiuoti Lt Jei esi netoli Klaipėdos juvelyrą galiu parekomenduoti.
O kur rasti gerą astrologą? Nu su labai žymiomis aš nenorėčiau susitikti, nes sako kainos 800 Lt. Nežinau kiek tiesos.
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 24, 04:39)
Na o man tokios nerimtos mintys galva spaudzia - planetu itaka nei kiek neabejoju.Idomu jei taip apsiemus ir numacius bei paskaiciavus idealiausia laika kudykeliui gimti - t.y. - pradeti kudykeli tokiu metu, tokiame planetu isidestyme ,kad gimtu labai ismintingas, su daug sekmes, kad gyvenimas butu lengvas ir grazus lyg sapnas... tai koks tai butu planetu issidestytmas? fantazijos man siandien stoga kelia... bet kodel gi nepasvajojus?
MamaLupa, kartą kalbėjausi su labai "aršiais", t.y. labai intensyviai praktikuojančiais, krišnaitais. Tai jie tokį dalyką laiko savaime suprantamu. Kadangi kūdikio pradėjimo laikas yra lygiai toks pat svarbus, kaip ir gimimo, jie turi ištisą skaičiavimo sistemą ir ritualus, kaip prisišaukti tobulą sielą. Šiek tiek su jais diskutavau apie tai, bet vis tik likau prie savo nuomonės, kad noriu vaikų tokių, kokie turi pas mane ateiti, noriu atsiteisti savo nuskriaustoms sieloms, tegu ir netobuloms. Ech
Atmintį stiprina deimantas, fluoritas, chrizoberilas, kuncitas (nešioti reiktų ant kaklo, dėti ant kaktos, gerti eleksyrą)
Vaikams "skraidantiems padangėse" galima nešioti gelsvai rusvą jaspį, lingamą, rusvai juostuotus agatus, lauko akmenis.
Čia aš citavau iš knygos, o šiaip manau, kad labai gerai panešioti kalnų krištolą arba ametisą. Šitie akmenys stiprina koncentraciją, todėl ir vaikas ir suaugusiems padės būti labiau susikaupusiems, neišsibarsčiusiems.
Atmintį stiprina deimantas, fluoritas, chrizoberilas, kuncitas (nešioti reiktų ant kaklo, dėti ant kaktos, gerti eleksyrą)
Vaikams "skraidantiems padangėse" galima nešioti gelsvai rusvą jaspį, lingamą, rusvai juostuotus agatus, lauko akmenis.
Čia aš citavau iš knygos, o šiaip manau, kad labai gerai panešioti kalnų krištolą arba ametisą. Šitie akmenys stiprina koncentraciją, todėl ir vaikas ir suaugusiems padės būti labiau susikaupusiems, neišsibarsčiusiems.
QUOTE(Žiogelis @ 2006 03 26, 11:17)
MamaLupa, kartą kalbėjausi su labai "aršiais", t.y. labai intensyviai praktikuojančiais, krišnaitais. Tai jie tokį dalyką laiko savaime suprantamu. Kadangi kūdikio pradėjimo laikas yra lygiai toks pat svarbus, kaip ir gimimo, jie turi ištisą skaičiavimo sistemą ir ritualus, kaip prisišaukti tobulą sielą. Šiek tiek su jais diskutavau apie tai, bet vis tik likau prie savo nuomonės, kad noriu vaikų tokių, kokie turi pas mane ateiti, noriu atsiteisti savo nuskriaustoms sieloms, tegu ir netobuloms. Ech
Dekui, paguodei, o tai as vis sau galva kvarsinu del busimu anuku...
Kramberis, as kreipiausi i Vytauta Kaskeli, jis siule uz 70lt. parinkti tipo man tinkanti akmeni , pasakyti kaip daromas talismanas ir net pasakyti mano angelo sargo varda . taciau as atsisakiau tos minties ir issirinkau sau papuosala man patinkanti, ir pasitarusi su Juruze issisventinau ji i amuletus va Juruze o tu gal ka nors apie angelus sargus zinai?
Nedaug. Kiek suprantu apie angelus sargus, tai turėtų būti žmogus iš tavo artimos aplinkos. Jis nustatomas pagal tai kur tavo horoskope yra Selena. Pvz. Selena Dvyniuose, reikia ieškoti iš tavo artimųjų kieno Saulė arčiausiai tavo Selenos. Vadinasi ieškai tarp Dvynio ženklo žmonių. Net nžn. gal aš klystu. Čia forume Eola gerai gaudosi tokiuose dalykuose.
einu ieskoti Eolos :)Dekui Juruze
QUOTE(Nainai @ 2006 03 27, 11:15)
Kramberis, as kreipiausi i Vytauta Kaskeli, jis siule uz 70lt. parinkti tipo man tinkanti akmeni , pasakyti kaip daromas talismanas ir net pasakyti mano angelo sargo varda . taciau as atsisakiau tos minties ir issirinkau sau papuosala man patinkanti, ir pasitarusi su Juruze issisventinau ji i amuletus va Juruze o tu gal ka nors apie angelus sargus zinai?
Žinai, man vyras ir astrologija yra nesuderinami dalykai, kad ir kokie jie žymūs ar dar kokie nors. Norėčiau pas moteriškaitę.
Aš turiu vieną akmenuką, gal galite jo reikšmę pasakyti (safyras) aš neprisimenu iš kur bet skaičiau, kad jis būtent man taikomas pagal gimimo datą. (Bet kaip žinoti ar tas akmuo tikrai yra tas?