Įkraunama...
Įkraunama...

Talismanas - amuletas

Man irgi idomu, kaip butu galima pastiprint atminti ? nes doh.gif doh.gif doh.gif

Kazkur teko skaityti, kad pastovus ziedo ar keliu ziedu nesiojimas nera gerai (pvz. vestuvinis ziedas), t. y. kad energija gali buti ne tai kad aktyvinama, bet blokuojama bigsmile.gif ir dar, kad namie geriau visai nenesioti papuosalu, o einant is namu yra labai gerai pasipuosti, cia ir apsauga ir dar kazkas. Idomu, tai kaip cia gaunasi su tais energiju aktyvinimais ir blokavimais ????
Atsakyti
Ar pastebit moteriškės, kad kai pamatom moterį su gražiais papuošalais, visuomet pirmiausia nukreipi žvilgsnį į juos. Taigi papuošalai duoda apsaugą tarytum, nes jei žvilgsnis "blogas" jį blaško tie papuošalai, blizgučiai. Todėl rytietės moterys gausiai puošiasi.
Papildyta:
O dėl dėvėjimo, tai manau kiekvienas jaučiame intuityviai. Vieną dieną gi norisi vienokio papuošalo, kitą jau kitokio. O žiūrėk koks nors iš vis "pabėga", ar atvirkščiai, pats ateina.
Atsakyti
O gal gali parekomenduoti kur galima pasidaryti talismanus? (Ašvisko dar neperskaičiau, gal jau buvo minėta).
Atsakyti
to Kramberis. Net nzn g.gif aš nerizikuočiau tikro talismano darytis, nes tai labai slidus reikalas. Vienu žodžiu pirmiausia reikia pasitarti su astrologu, po to susirasti juvelyrą patikimą ir suiskaičiuoti Lt smile.gif Jei esi netoli Klaipėdos juvelyrą galiu parekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 24, 15:39)
to Kramberis. Net nzn  g.gif  aš nerizikuočiau tikro talismano darytis, nes tai labai slidus reikalas. Vienu žodžiu pirmiausia reikia pasitarti su astrologu, po to susirasti juvelyrą patikimą ir suiskaičiuoti Lt  smile.gif  Jei esi netoli Klaipėdos juvelyrą galiu parekomenduoti.

O kur rasti gerą astrologą? Nu su labai žymiomis aš nenorėčiau susitikti, nes sako kainos 800 Lt. Nežinau kiek tiesos.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 24, 04:39)
to Kramberis. Net nzn  g.gif  aš nerizikuočiau tikro talismano darytis, nes tai labai slidus reikalas. Vienu žodžiu pirmiausia reikia pasitarti su astrologu, po to susirasti juvelyrą patikimą ir suiskaičiuoti Lt  smile.gif  Jei esi netoli Klaipėdos juvelyrą galiu parekomenduoti.

Na o man tokios nerimtos mintys galva spaudzia - planetu itaka nei kiek neabejoju.Idomu jei taip apsiemus ir numacius bei paskaiciavus idealiausia laika kudykeliui gimti - t.y. - pradeti kudykeli tokiu metu, tokiame planetu isidestyme ,kad gimtu labai ismintingas, su daug sekmes, kad gyvenimas butu lengvas ir grazus lyg sapnas... bigsmile.gif tai koks tai butu planetu issidestytmas? g.gif blush2.gif fantazijos man siandien stoga kelia... lotuliukas.gif bet kodel gi nepasvajojus? bigsmile.gif
Atsakyti
MamaLupa, kartą kalbėjausi su labai "aršiais", t.y. labai intensyviai praktikuojančiais, krišnaitais. Tai jie tokį dalyką laiko savaime suprantamu. Kadangi kūdikio pradėjimo laikas yra lygiai toks pat svarbus, kaip ir gimimo, jie turi ištisą skaičiavimo sistemą ir ritualus, kaip prisišaukti tobulą sielą. Šiek tiek su jais diskutavau apie tai, bet vis tik likau prie savo nuomonės, kad noriu vaikų tokių, kokie turi pas mane ateiti, noriu atsiteisti savo nuskriaustoms sieloms, tegu ir netobuloms. Ech doh.gif

Atmintį stiprina deimantas, fluoritas, chrizoberilas, kuncitas (nešioti reiktų ant kaklo, dėti ant kaktos, gerti eleksyrą)

Vaikams "skraidantiems padangėse" galima nešioti gelsvai rusvą jaspį, lingamą, rusvai juostuotus agatus, lauko akmenis.

Čia aš citavau iš knygos, o šiaip manau, kad labai gerai panešioti kalnų krištolą arba ametisą. Šitie akmenys stiprina koncentraciją, todėl ir vaikas ir suaugusiems padės būti labiau susikaupusiems, neišsibarsčiusiems.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2006 03 26, 11:17)
MamaLupa, kartą kalbėjausi su labai "aršiais", t.y. labai intensyviai praktikuojančiais, krišnaitais. Tai jie tokį dalyką laiko savaime suprantamu. Kadangi kūdikio pradėjimo laikas yra lygiai toks pat svarbus, kaip ir gimimo, jie turi ištisą skaičiavimo sistemą ir ritualus, kaip prisišaukti tobulą sielą. Šiek tiek su jais diskutavau apie tai, bet vis tik likau prie savo nuomonės, kad noriu vaikų tokių, kokie turi pas mane ateiti, noriu atsiteisti savo nuskriaustoms sieloms, tegu ir netobuloms. Ech  doh.gif

Atmintį stiprina deimantas, fluoritas, chrizoberilas, kuncitas (nešioti reiktų ant kaklo, dėti ant kaktos, gerti eleksyrą)

Vaikams "skraidantiems padangėse" galima nešioti gelsvai rusvą jaspį, lingamą, rusvai juostuotus agatus, lauko akmenis.

Čia aš citavau iš knygos, o šiaip manau, kad labai gerai panešioti kalnų krištolą arba ametisą. Šitie akmenys stiprina koncentraciją, todėl ir vaikas ir suaugusiems padės būti labiau susikaupusiems, neišsibarsčiusiems.

Dekui, paguodei, o tai as vis sau galva kvarsinu del busimu anuku...
Atsakyti
Kramberis, as kreipiausi i Vytauta Kaskeli, jis siule uz 70lt. parinkti tipo man tinkanti akmeni , pasakyti kaip daromas talismanas ir net pasakyti mano angelo sargo varda . taciau as atsisakiau tos minties ir issirinkau sau papuosala man patinkanti, ir pasitarusi su Juruze issisventinau ji i amuletus smile.gif va smile.gif Juruze o tu gal ka nors apie angelus sargus zinai?
Atsakyti
Nedaug. Kiek suprantu apie angelus sargus, tai turėtų būti žmogus iš tavo artimos aplinkos. Jis nustatomas pagal tai kur tavo horoskope yra Selena. Pvz. Selena Dvyniuose, reikia ieškoti iš tavo artimųjų kieno Saulė arčiausiai tavo Selenos. Vadinasi ieškai tarp Dvynio ženklo žmonių. g.gif Net nžn. gal aš klystu. Čia forume Eola gerai gaudosi tokiuose dalykuose.
Atsakyti
einu ieskoti Eolos :)Dekui Juruze
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 03 27, 11:15)
Kramberis,  as kreipiausi i Vytauta Kaskeli, jis siule uz 70lt. parinkti tipo man tinkanti akmeni , pasakyti kaip daromas talismanas ir net pasakyti mano angelo sargo varda . taciau as atsisakiau tos minties ir issirinkau sau papuosala man patinkanti, ir pasitarusi su Juruze issisventinau ji i amuletus smile.gif va smile.gif Juruze o tu gal ka nors apie angelus sargus zinai?

Žinai, man vyras ir astrologija yra nesuderinami dalykai, kad ir kokie jie žymūs ar dar kokie nors. Norėčiau pas moteriškaitę. ax.gif
Aš turiu vieną akmenuką, gal galite jo reikšmę pasakyti (safyras) aš neprisimenu iš kur bet skaičiau, kad jis būtent man taikomas pagal gimimo datą. (Bet kaip žinoti ar tas akmuo tikrai yra tas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramberis: 27 kovo 2006 - 15:49