Dėl tėčio. Santykius su tėvu reguliuoja Saturnas. Labai sudėtinga planeta ir man labai sunkiai rišasi su vaikais. Bet pabandyti galima. Stiprus Saturnas duoda dvasinę išmintį. Tinka labradoritas, agatas, granatas. Nešioti (jei tai žiedelis) reikėtų ant didžiojo piršto. Be papuošalo Saturną galima stiprinti laikantis disciplinos, kuo daugiau būnant gamtoje, užsiimant tarnyste.
Papildyta:
Yra daugiau akmenų šiai planetai, bet vaikui per brangūs: safyrai, deimantai, smaragdai. Ypač geras trijų šių akmenų derinys kartu viename papuošale.
QUOTE(Jūružė @ 2006 03 22, 05:26)
Dėl tėčio. Santykius su tėvu reguliuoja Saturnas. Labai sudėtinga planeta ir man labai sunkiai rišasi su vaikais. Bet pabandyti galima. Stiprus Saturnas duoda dvasinę išmintį. Tinka labradoritas, agatas, granatas. Nešioti (jei tai žiedelis) reikėtų ant didžiojo piršto. Be papuošalo Saturną galima stiprinti laikantis disciplinos, kuo daugiau būnant gamtoje, užsiimant tarnyste.
Papildyta:
Yra daugiau akmenų šiai planetai, bet vaikui per brangūs: safyrai, deimantai, smaragdai. Ypač geras trijų šių akmenų derinys kartu viename papuošale.
Papildyta:
Nuosirdus dekui tau - mano mazoji yra tipiska VATA, tai jai jau disciplina tai peilis, bet be jos labai greitai ir isibalansuoja.O i gamta pati verziasi, net mokykloje lanko "Keliautoju" bureli."
Sako "viltis kvailiu motina" bet be vilties tai irgi ne gyvenimas... tad laikausi savo vilties...
Kažkaip man talismanas apskritai su vaikais atrodo nesuderinamas. Jei talismanas gaminamas pagal visas taisykles, jis gali prišaukti labai stiprias energijas ir reikia be galo didelės atsakomybės iš talismano savininko. Aš net pati nedrįsčiau darytis tikrojo talismano, tokio, apie kuriuos jūs rašote.
Mano svajonių talismanas yra dvigalis kristalas, perjuostas sidabro žiedu per vidurį su išgraviruotu dar nežinau kuo Skaičiau, kad tokius talismanus savo vaikams gamindavo lemūrai, graviruodavo jų tikrąjį kosminį vardą (kurio šiais laikais niekas nežino), esą toks talismanas padėdavo jiems atrasti ir nepamesti savo tikrosios vietos visatoje. Ech, bet kalba ne apie tai
Vaikams aš manyčiau galima tiesiog panešioti akmenuką, kuo neutralesnį, pavyzdžiui, rožinį kvarcą, kalnų krištolą, gintarą, agatus, lazuritą, ametisą. Padykusiems, išsiblaškiusiems, piktiems išdaigininkams tinka chrizokola.
O mano mylimiausias akmenukas yra šyvos lingamas. jis man kažkoks nenusakomas, kosminis. Myliu myliu myliu
Mano svajonių talismanas yra dvigalis kristalas, perjuostas sidabro žiedu per vidurį su išgraviruotu dar nežinau kuo Skaičiau, kad tokius talismanus savo vaikams gamindavo lemūrai, graviruodavo jų tikrąjį kosminį vardą (kurio šiais laikais niekas nežino), esą toks talismanas padėdavo jiems atrasti ir nepamesti savo tikrosios vietos visatoje. Ech, bet kalba ne apie tai
Vaikams aš manyčiau galima tiesiog panešioti akmenuką, kuo neutralesnį, pavyzdžiui, rožinį kvarcą, kalnų krištolą, gintarą, agatus, lazuritą, ametisą. Padykusiems, išsiblaškiusiems, piktiems išdaigininkams tinka chrizokola.
O mano mylimiausias akmenukas yra šyvos lingamas. jis man kažkoks nenusakomas, kosminis. Myliu myliu myliu
QUOTE(Žiogelis @ 2006 03 22, 13:52)
Kažkaip man talismanas apskritai su vaikais atrodo nesuderinamas. Jei talismanas gaminamas pagal visas taisykles, jis gali prišaukti labai stiprias energijas ir reikia be galo didelės atsakomybės iš talismano savininko. Aš net pati nedrįsčiau darytis tikrojo talismano, tokio, apie kuriuos jūs rašote.
Papasakok daugiau ka tu zinai apie talismanus...prasau...
Man siuo metu labai reikalingi pinigai - mazele istojo i koledza, o man net stogas vaziuoja, kaip biaju tos finansines atsakomybes... tai gal koki talismana man galit pasiulyti, bet cia jau nebejuokais, o visai rimtai...tik kazin kaip su pasekmem, nes pinigas labai galinga energija...
[Mano svajonių talismanas yra dvigalis kristalas, perjuostas sidabro žiedu]
Aš apie papuošalus su dvigaliu kristalu taip pat svajoju. Girdėjau kad jie ypač tinkami poroms. Ta prasme kad iš to vieno kristalo galimani du papuošalai.
O dėl vaikų, tai mano nuomonė tokia pati: vaikams užtenka akmenukų apyrankyčių, pakabučių, auskariukų, pakabučių prie raktų, ar telefonų.
Apie talismanus aš išmanau tik tiek, kiek jie siejasi su astrologija.
Ziogeli, o kas tas šyvos lingamas ? kaip jis atrodo, nesu girdejusi tokio akmens hm...
QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 23, 00:27)
Papasakok daugiau ka tu zinai apie talismanus...prasau...
Man siuo metu labai reikalingi pinigai - mazele istojo i koledza, o man net stogas vaziuoja, kaip biaju tos finansines atsakomybes... tai gal koki talismana man galit pasiulyti, bet cia jau nebejuokais, o visai rimtai...tik kazin kaip su pasekmem, nes pinigas labai galinga energija...
Tikras talismanas yra labai stiprus dalykas. Jūružė labai daug ir išsamiai papasakojo apie planetas, akmenis joms sustiprinti ir pan., tai nebesikartosiu. Talismanas turi būti gaminamas tam tikru apskaičiuotu pagal planetas laiku, asmens, kuris prieš tai apsivalo pats (vandeniu, malda) ir apvalo reikalingas medžiagas (vandeniu, malda, smilkalais), gamybos metu jo niekas neturi trukdyti, visą savo koncentraciją jis turi skirti talismanui, graviruojamas ir programuojamas taip pat tinkamu, apskaičiuotu laiku. Programavimas yra pats svarbiausias dalykas, jį atliekas savininkas arba jo dvasinis vadovas. Nešiojamas talismanas turi būti be pertraukos. Skaičiau, kad jie 24 valandas jis nenešiojamas, reikia perprogramuoti iš naujo. Ir talismano neturi liesti niekas kitas. Va taip pagamintas daiktas yra labai galingas, bet jame slypi ir daug pavojų. Pirmiausia jis išbandys savininką, ar jo dvasinis lygmuo atitinka reikalingą talismanui nešioti. Todėl žmonėms, kurie dvasiškai yra nebrandūs, o ypač emociškai nestabilūs talismanas gali būti visų nelaimių šaltinis. Dar vienas svarbus dalykas yra tai, kad sėkmei ateiti visada trukdo ne kas nors kitas, ne išoriniai dalykai, o MŪSŲ PAČIŲ VIDINĖS SAVYBĖS, todėl talismanas visų pirma išryškins tą savybę, kuri trukdo ateiti sėkmei ir pritrauks įvykius, kurie mus mokyts. Reikia būti pasiruošus tokių įvykių griūčiai ir iš jų mokytis, keistis. Talismanai gali būti įvairių tradicijų - vediniai, kabalistiniai, naujieji, prieš gaminant talismaną reikėtų pasidomėti ir ta kryptimi, ar ji priimtina. Aš, pavyzdžiui, nieko nenusimanau apie kabalą, tai turėti kabalistinį talismaną, net ir man atrodytų reikiamą, būtų kažkaip nelogiška, ar ne?
Daug paprastesnis dalykas yra amuletai. Apie juos čia dažniausiai ir buvo kalbama (oi, rašoma ). Tam reikia rasti mielą, patinkanti akmenuką ar šiaip kokį daiktelį, pasimelsti ir juo tikėti.
Labai išsamiai ir labai daug apie talismanus yra parašyta knygoje "Akmenų knyga" (A.Ilgevičienė). Ir apie tradicijas, ir apie gamybą, apie laiko apskaičiavimą, tinkamus akmenis, planetas ir pan. Kam įdomu, tikrai galiu rekomenduoti.
Va, toj knygoj susiradau apie pinigų trūkumą:
galima seife laikyti deimantą (jį būtinai reikia pačiam nusipirkti, bent jau apmokėti) ir nuolat į jį žiūrėti
galima kilmingąjį opalą arba diumortieritą (kas tai - nežinau, niekada tokio nemačiau ir negirdėjau ) nešioti, kai atrandi pinigų trūkumo priežastis ir tuo pačiu jas reikėtų koreguoti.
Šiaip geras dalykas pritraukti pinigus yra juos duoti Gali paprašyti Dievo duoti skolon. Ale paskui reikės grąžinti
O gal kur nors eidama rasi smulkią monetą - pasimelsi, paprašysi pinigėlių ir įsidėsi į piniginę - jei tikėsi, veiks
QUOTE(Nainai @ 2006 03 23, 11:37)
Ziogeli, o kas tas šyvos lingamas ? kaip jis atrodo, nesu girdejusi tokio akmens hm...
Dar jis vadinamas tiesiog lingamu. Toks glotnus, ovalus, rudas arba smėlio spalvos su rudomis dėmėmis. Yra legenda, kad jis atsiųstas iš mėnulio, kad palengvintų moterims gimdymą O šiaip stiprina pasitikėjimą savimi, tinka vaikams, jautusiems per mažai tėvų meilės. Ir šiaip priskiriamas prie tinkamų vaikams
Dar vienas dalykas - jei darysitės žiedus ar pakabučius su akmenimis, pažiūrėkite, kad vidinė papuošalo pusė nebūtų užlydyta metalu, kad akmuo galėtų kontakduoti su oda. Jei ne liestis, tai bent jau be kliūčių "paplepėti"
Dar dėl tų finansų. Manau pritraukti finansinę sėkmę galima būtų stiprinant Veneros planetą. Nes Venera atsako ne tik už meilę, grožį, eleganciją, kūrybą, bet ir už komfortą, gerbūvį, materialinį priteklių. Papuošalams labiausiai tinka safyras, cirkonis ir jau minėtasis deimantas.
Jei žiūrėsim į gyvenimo būdą, tai Venerą galime stiprinti mylėdami visus aplinkinius ir reikšdami tuos jausmus. Tinka užsiimti šokiais, kalbėti mantras.
Jei žiūrėsim į gyvenimo būdą, tai Venerą galime stiprinti mylėdami visus aplinkinius ir reikšdami tuos jausmus. Tinka užsiimti šokiais, kalbėti mantras.
Citata, apie amuletus.
"amuletas - tai daiktas, nuvejantis bėdą. Tai gali būti akmenys - tiek brangūs, tiek paprasti (jūros ar lauko), kriauklelės, šaknelės, plunksnelės, žiedai, nuotrauka ar tiesiog bet kuris daiktas, kuris jums brangus ir sukelia geras asociacijas; pavyzdžiui, žiedas, dovanotas mamos, tetos ar kito brangaus žmogaus; jums svarbios dievybės nuotrauka; lauko akmenėlis, rastas ypatingoje situacijoje ir t.t. Noriu pasakyti, kad amuletu daiktas tampa tada, kai jis yra susijęs su jums brangaus ir jus mylinčio žmogaus energija, arba jūs jį turite užsiprogramuoti patys. "
"amuletas - tai daiktas, nuvejantis bėdą. Tai gali būti akmenys - tiek brangūs, tiek paprasti (jūros ar lauko), kriauklelės, šaknelės, plunksnelės, žiedai, nuotrauka ar tiesiog bet kuris daiktas, kuris jums brangus ir sukelia geras asociacijas; pavyzdžiui, žiedas, dovanotas mamos, tetos ar kito brangaus žmogaus; jums svarbios dievybės nuotrauka; lauko akmenėlis, rastas ypatingoje situacijoje ir t.t. Noriu pasakyti, kad amuletu daiktas tampa tada, kai jis yra susijęs su jums brangaus ir jus mylinčio žmogaus energija, arba jūs jį turite užsiprogramuoti patys. "
aciu merginos uz tokius issamius pasisakymus, manau jie bus visiems naudingi nezinojau, kad amuleto ( o toki as laikau savo zieda su ametistu ) niekam negalima duoti liesti, dekoju uz informacija . O miegoti taip pat reikia su juo? oi taigi nepatogu bus man
QUOTE(Nainai @ 2006 03 24, 11:51)
aciu merginos uz tokius issamius pasisakymus, manau jie bus visiems naudingi nezinojau, kad amuleto ( o toki as laikau savo zieda su ametistu ) niekam negalima duoti liesti, dekoju uz informacija . O miegoti taip pat reikia su juo? oi taigi nepatogu bus man
Talismano, kuris yra pagamintas ir užprogramuotas (įšventintas) pagal visas taisykles, negalima. O amuletą, manau, tikrai galima. Manyčiau, kad ir šiaip papuošalą, kurį išvalei vandeniu, pakrovei saulėje, pasimeldei, paprašei paramos, galima kitiems liesti, galima nusiimti, tokį tiesiog reikia labai mylėti ir juo tikėti. O tie rimtieji talismanai tikrai dar ne mums
Pagalvojau, kad gal MamaLupa vaikai nebe tokie jau ir vaikai Nors šiaip iki 21 metų rimtesnių akmenų aš neleisčiau savo vaikams nešioti.
Papildyta:
Jeigu jie manęs klausytų
Pas mane sunelis , greitai 14 metuku bus, na toks issiblaskes , kad baisu baisu, kas ten jo galveleje dedasi, pamirsta viska... labai issiblaskes Gal ka nors patartumete , koki akmenuka jam nupirkti , bet zinot berniukui neuzkabinsi karoliu ar apyrankes