Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 21, 21:37)
NA, toks poziuris irgi geras 4u.gif mes savo svente organizuojam irgi vadovaudamiesi tokiu principu:ka norim,ta darom biggrin.gif tik su alkoholiu visgi liksim geri lotuliukas.gif

biggrin.gif aš vis tiek žinau, kad svečiai dar ir patys to alkoholio prisineš, visada pas mus taip būna biggrin.gif taip, kad kam reikės stipresnių, tie ir turės lotuliukas.gif nes, manau, tie mėgstantys stipriuosius gėrimus bus pasirūpinę, kad geriančiam bus po butelį, tad aš nematau prasmės leisti pinigus ax.gif
Atsakyti
30ciai zmoniu turejome:
30l. alaus (isejo visas)
15 l. degtines (puse liko)
mazdaug 25 butelius sampes (isgerem maximum 12 buteliu per visa diena, kitka isdalinom)
likeriai liko nepaliesti, isgertas tik litras martinio.
vyno 5 buteliu pilnai uzteko.
turejom brendzio, tiksliai nezinau kiek, bet mazdaug apie 10 buteliu, isejo visi.

Reziume, dvieju dienu vestuves, 30 zmoniu, isgerta 30 litru alaus, 15 litru degtines, litras martinio, 12 buteliu sampes, 10 buteliu brendzio, 5 buteliai vyno.

Isvados - jei vedejas geras, nelabai kada yra sedet prie stalo ir gert biggrin.gif
Atsakyti
Radau viename žurnale kiek ko reikėtųsmile.gif
Vidutiniškai 100 svečių vestuvėms reikėtų apie 10-12 butelių (0,7 l) brendžio, apie 36 butelius (0,7 l) degtin4s ir apie 60 butelių (0,75 l) vyno, taip pat apie 12-15 butelių šampano arba putojančio vyno (svečių pasitikimui).

Gal kam priereiks:)
Atsakyti
Aš skaitau skaitau kokiais kiekiais alkoholį perkat ir siaubas ima. Mes 40-čiai žmonių perkam 12 butelių šampano ir 24 vyno - viskas. Kitaip tariant, po taurę šampano ir dvi taures vyno kiekvienam.
Atsakyti
As manau kad jums mazdaug reikia 45buteliu sampano,jug dar ateisturbut ir taip zmoniu pasveikinti kurie sventej nedalyvaus,jug is vieno butelio sampano iseina mazdaug 4 taures ax.gif Mes jau ir pradejom pirkti alkoholi ,siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomelis @ 2011 03 04, 17:35)
As manau kad jums mazdaug reikia 45buteliu sampano,jug dar ateisturbut ir taip zmoniu pasveikinti kurie sventej nedalyvaus,jug is vieno butelio sampano iseina mazdaug 4 taures ax.gif Mes jau ir pradejom pirkti alkoholi ,siaubas doh.gif

Nu taip, 4 taurės iš vieno reiškia 10 butelių 40-čiai žmonių + 2 atsargai. Papildomų žmonių, kurie nedalyvaus, tikrai neateis.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 04, 18:17)
Aš skaitau skaitau kokiais kiekiais alkoholį perkat ir siaubas ima. Mes 40-čiai žmonių perkam 12 butelių šampano ir 24 vyno - viskas. Kitaip tariant, po taurę šampano ir dvi taures vyno kiekvienam.

Tai gal vestuvės mažos smile.gif Neįsivaizduoju, kaip gali apsieit dviejų dienų vestuvės su 40 žmonių ir tik su viena taure šampano ir dviem taurėm vyno?
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 05, 08:23)
Tai gal vestuvės mažos smile.gif Neįsivaizduoju, kaip gali apsieit dviejų dienų vestuvės su 40 žmonių ir tik su viena taure šampano ir dviem taurėm vyno?

Vestuvės ne dviejų dienų, o 8 valandų ilgio nuo ceremonijos pradžios iki paskutinio svečio išvykimo. Jeigu kam nors labai nepakaks, galės bare nusipirkti papildomai gėralų, bet mes nesiruošiam finansuot kažkokios pjankės, nes ne to žmonės kviečiami
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 05, 12:20)
kad neprisigert ateina tai taip, bet man vis tiek vienam žmogui tai per mažai. Aš pati gal tiek išgeriu ir man daugiau neįkiši schmoll.gif ..bet juk yra vyrų, kuriem patinka daugiau išgert, atsipalaiduot ir t.t..

Kam ko reikia, pas mus nei alkoholio upių nebus, anei stalų nukrautų mišrainėm ir kiaulių galvom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 05 kovo 2011 - 21:42
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 05, 22:37)
Vestuvės ne dviejų dienų, o 8 valandų ilgio nuo ceremonijos pradžios iki paskutinio svečio išvykimo. Jeigu kam nors labai nepakaks, galės bare nusipirkti papildomai gėralų, bet mes nesiruošiam finansuot kažkokios pjankės, nes ne to žmonės kviečiami

Kam ko reikia, pas mus nei alkoholio upių nebus, anei stalų nukrautų mišrainėm ir kiaulių galvom.

Taip išsireiškėte, lyg pas daugumą vestuvėse tik tokie stalai ir būna - nukrauti mišrainėm, kiaulių galvom ir alkoholiu.

Mane, beje, irgi labai nustebino toks nedidelis alkoholio kiekis pas Jus ax.gif Mes daug prisipirkom, bet tik dėl to, kad bijom, jog pritrūksim. Manau geriau daugiau, nei per mažai, juk alkoholis negenda taip greitai, galima bus suvartot per kitas šventes.

Beje, dėl to pasakymo "nesiruošiam finansuot kažkokios pjankės", tai ta pjankė Jūsų vestuvės. Na žmonės ateina juk pašvęst, pasilinksmint, juk nevisi moka linksmintis būdami blaivūs. O jei Jus sakot, kad gali patys eit ir susimokėt, tai čia jau nepagarba svečiui, mano nuomone.

Išsiplėčiau truputį, bet negalėjau nepakomentuot Jūsų pasisakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 05 kovo 2011 - 22:29
QUOTE(konfetee @ 2011 03 05, 20:27)
Na žmonės ateina juk pašvęst, pasilinksmint, juk nevisi moka linksmintis būdami blaivūs.

Tikiu, kad mūsų svečiai moka linksmintis blaivūs, jeigu nemokėtų, nebūtų ir kviečiami. Tiesą sakant, prilupimas nei man, nei MB nėra priimtinas nei vestuvių, nei jokia kita proga.
O jei Jus sakot, kad gali patys eit ir susimokėt, tai čia jau nepagarba svečiui, mano nuomone.

Nepagarbos čia jokios nėra, iki Lietuvėlės tas reikalas gal dar neatėjęs, bet kadangi ne Lietuvoje gyvenam, ne Lietuvoje švenčiam ir pusė svečių nelietuvių visi supranta kaip normą. Už alkoholį visam vakarui čia nelabai kas ir moka nebent piniguose voliojasi ir gali sau leisti po 150 litukų už brendžio butelį mokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 05 kovo 2011 - 23:01
Paantrinsiu minčiai, kad vestuvių neverta paversti "pjanke". Man irgi plaukai šiaušiasi beskaitant, kaip siūloma numatyti po butelį stipraus gėrimo žmogui, po 2 ir daugiau butelius šampano, ir priedo dar visokių kitokių gėrimų... Ir kaip, jūs manote, atrodys svečias, išgėręs Jūsų numatytą kiekį?.. Jeigu ne recidivistas dar - kentės ryte tas jūsų svečias, o dar duok Dieve, kad nieko nenutiktų tokioj kondicijoj...

Ir nėra ko įsižeist, jeigu šventė su 1 žmogus lygu 1 butelys proporcijomis vadinama išgertuvėmis. Ar matėte po kokių vestuvių su tokiu alkoholio kiekiu kitokį vaizdelį negu svirduliuojančių, vemiančių, krentančių, nusišnekančių ir t. t. žmonių grupę?..
Ir lieka po tokių balių gėrimų, ir ką daryti su jais? Tvarkoj, jeigu patys jaunieji pavartoja baltąją - per keletą metų žiū ir išgers, bet kokia prasmė per savo vestuves nugirdyti visus it paršelius?

Žinoma, svečiai geria ne per prievartą, bet tiesiog kraupu skaityti nuogąstavimus "o kas bus, jeigu pritrūks". O kas būna, kai visi karšti patiekalai suvalgomi? Ogi nieko nebūna - žmonės nebevalgo karštų. Taip ir pasibaigus degtinei - žmonės tiesiog jos ir nebegers, nes neliko. Nesuprantu, kokie dar gali būti nuogąstavimai, kad vyrai negaus po porą litrų degtinės... Geriau pagalvotumėt, ką reikia tokio nuveikt per vestuves, kad nebūtų reikalo pliumpti tuos gėrimus atsisėdus. Jeigu yra geras vedėjas, geri muzikantai, ir šiaip, įdomi programa - to alkoholio poreikis neturėtų būti didelis.

Sakyčiau, ne girtis čia didžiuliais alkoholio "zapasais" reiktų, o gėdytis, kad savo svečius tokiais alkoholikais laikote. Ar pačios šitiek išgertumėte, mielos nuotakos? O Jūsų būsimieji vyrai? Jeigu jaunasis ruošiasi įveikti butelį baltos per vakarą - čia jau priežastis pasvarstyti, ar santuokai tikrai verta įvykti...
Atsakyti
ziuriu dauguma sampano pirkote mazdaug po buteli zmogui, ar uzteko...? blush2.gif as kazkaip galvoju po taurele su merginom ryte isgersim kol puosimes,paskui gamtoj dar po taurele....o prie stalo dar.... unsure.gif as 12 zmoniu buvau priskaiciavus 30 buteliu.... blush2.gif tai gal man nereikia tiek...ka manot...?siaip tai dar martinio turiu uzsipirkus,nes mano pamerges tai megsta ji,bet jei gal sampes nores vietoj martinio.... doh.gif ka cia daryti....?
Atsakyti