as manau, kad biski daugiau reiketu, nes dar antrai dienai
QUOTE(Mis @ 2005 07 15, 16:24)
Mes degtinės 30 žm. imam 30 butelių po 0,7 l. Nes manau tikrai dar sveteliai atsineš. O dėl šampano ir vynų dar nepasiskaičiavom.
Naujausiais skaičiavimais

QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 08 09, 12:11)
Naujausiais skaičiavimais
tai baltos galima skaičiuoti po 0.5 l žmogui. Bet kai mes taip paskaičiavom (30 žmonių), tai mums liko gal net 8 l
dar turėjom 16 butelių visokių spalvotų (likeriai, trauktinės, brendžiai), tai jų irgi liko nemažai.

o cia jus vienai dienai pirkot?
pas mus zmoniu apie 65-70, tai mes galvojom 100 buteliu degtines (2 dienos), vyno raudono(20) ir balto(20), ir alaus backa, bet dar reiks viska apskaiciuoti.
o likeriu brendziu ir. t.t nenorim, kad ten stipriai nemaisytu. ai nu ir dar sampo gal 25-30 buteliu. cia aisku daug ir brangiai, bet gi vestuves

QUOTE(tasa_01 @ 2005 08 10, 19:33)
o cia jus vienai dienai pirkot?
Pirkom galima sakyti vienai dienai, nes planavom antrą dieną, kad ne visus svečius sukviesim, bet taip gavosi, kad ir antrai dienai liko, ir nelabai kas jau norėjo daugiau ir gerti. Gal mūsų žmonės nelabai gėrovai, tai taip ir gavosi.
kaip planavom taip ir gavom!
20 zmoniu + renginio vedejas ir shvedishkas stalas . visi buvo uzimti visa vakara, daugybe zaidimuku ir sokiu.
alkoholis: (tiek buvo ishgerta)
18 buteliu shampano po 6.5 lt ish sanitexo (bontonas)
200 g baltos
)))
15 l alaus - kadangi emem ish baro - 75 lt
1 bonkele viskio - apie 50 lt
3 l sangrijos su vaisiais - po 8 lt berods
100 g tekilos - su ja jaunuosius sutiko
taigi bendra suma iki 300 lt. o chebra buvo sheip tikrai nemazai gerianti. tiesiog buvo labai linksmi, uzimti ir nebuvo laiko gert ir nusigert. beje ash kaip ir buvau nusistates priesh vandens gerima per savo vestuves tai supyliau keleta bokalu alaus, ir shampano simbolishkai, nieko nemaishiau ir labai puikiai jauciausi. va.

20 zmoniu + renginio vedejas ir shvedishkas stalas . visi buvo uzimti visa vakara, daugybe zaidimuku ir sokiu.
alkoholis: (tiek buvo ishgerta)
18 buteliu shampano po 6.5 lt ish sanitexo (bontonas)
200 g baltos

15 l alaus - kadangi emem ish baro - 75 lt
1 bonkele viskio - apie 50 lt
3 l sangrijos su vaisiais - po 8 lt berods
100 g tekilos - su ja jaunuosius sutiko

taigi bendra suma iki 300 lt. o chebra buvo sheip tikrai nemazai gerianti. tiesiog buvo labai linksmi, uzimti ir nebuvo laiko gert ir nusigert. beje ash kaip ir buvau nusistates priesh vandens gerima per savo vestuves tai supyliau keleta bokalu alaus, ir shampano simbolishkai, nieko nemaishiau ir labai puikiai jauciausi. va.
Mes per savo vestuves išgėrėm nu gal po taurę vyno ar šampano... bet ne daugiau. Bet negėrėm ne todėl kad mums nedavė... bet todėl kad poreikio visiškai nebuvo.... aš taip pasakiškai jaučiaus visą dieną ir mums buvo tokia puiki nuotaika, kad alkoholis būtų tik sugadinęs....
O nuotaika tai net nežinau nuo ko priklauso... aš kad ir mažai miegojau naktį pirš vestuves, bet atlaikiau iki 6 ryto super...
...
O nuotaika tai net nežinau nuo ko priklauso... aš kad ir mažai miegojau naktį pirš vestuves, bet atlaikiau iki 6 ryto super...

QUOTE(Joa @ 2007 05 09, 22:59)
Tai va toks klausimas iskilo, kokius vynus jus perkat vestuvems ir mazdaug uz kiek litu? Niekaip negaliu sugalvoti, zinau chanet populiarus, bet man paciai nelabai jis...
as tai daugiausia uzpirkau SANTA BARBARA.Tiek balto tiek raudono, balto daugiau nes megsam balta labiau.Abeji pusiau saldus, 10,5%, 0,75l.
Paskui pirkau keleta buteliu ROZA, irgi pusiau saldus.
Pats mano mylimiausias is raudonu- J.P.CHENET CABERNET SYRAH arba Merlot to pacio pav. abeji raudoni sausi.
o is baltu J.P.CHENET BLANC, baltas pusiau saldus.
zodziu man asmeniskai, jei baltas tai tik pusiau saldus, o jei raudonas tai tik sausas.Siaip dar neblogi Cilietiski vynai.Sorry, kainu nepamenu, bet nera labai dideles Sanitexe, as ten viska pirkau.Nezinau ar Lt yra, bet man pats pats pats geriausias vynas yra Black Tower, as visada ji UK perku.Toks juodas butelis bet baltas pusiau saldus vynas.Nu nerealus.

kadangi as zadu per vestuves gerti vyna, tai sakiau nusipirksiu keleta buteliu.

Merginos, gal as kazka praziurejau bet neradau, kur butu rasoma apie alkoholi, kai reikia kazkiek pirkti, pvz., is to restorano, kuri uzsisakei ir kiek reikia savo. Nes, pavyzdziui, tas restoranas, kuri mes rezervavom, reikalauja, kad 50 procentu pirktume alkoholio is ju ir 50 savo.
O kaip buna kitur? g.gif Jie sako, kad jie turi restorano statusa, todel taip yra, kituose restoranuose is viso reikalauja visa alkoholi pirk is ju. Labai busiu dekinga, jeigu pareikstumet savo nuomone, o jeigu kazkur buvo apie tai rasyta, tai gal pasakykyt kur

QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 01 17, 17:27)
Mes rezervavom restoraną, kur visą alkoholį turėsime pirkti iš jų. Tas dalykas labiausiai ir nepatiko, nes alkoholio kainos ten gana aukštos (pvz., butelis "Alitos" šampano kainuos 30 Lt, kai parduotuvėj toks pat kainuoja apie 12-13 Lt), o savo atsinešti jie neleidžia. Net nežinau, ką reikės daryti, jei svečiai ateis su buteliu - negi reikės už durų palikt?

na nepaslaptis jei vaziuojate su savo visa palyda bendroje transporto priemoneje (limuzine, autobusiuke...) kad isgerete..
šampana geriate? gal dėl to tiek to šampano reikia skaičiuoti?
nes as nesuvokiu kiek to sampano reikia, bet kiek paskaiciau tai tikrai nemzai

Vasarą važiavom 9 žmonės išgėrėm 11 butelių šampano kelionėj ir 2*0,7 degtinės. Kelionė buvo labai ilga, laikas netrumpas. Beje, čia priskaičiavau ir prie santuokos rūmų išpilstytą šampaną
O parvažiavus prie stalo nelabai geria šampaną kas
tik 12 val. ir antrą dieną moterys