Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(seinty @ 2012 05 07, 20:30)
mes labai panasiai skaciuojam, bet pas mus bus 70 zmoniu
35b 0,7 brendzio, 35b 0,7 degtines, 100 sompano 18 vyno raudono ir balto. dar keletas trauktiniu, likeriu, viskio.  bet mus pradejo gasdinti, kad mazai.. tai jau net neisivaizduoju kaip skaiciuoti doh.gif nors cia paskaiciau,  tai kur kas maziau ima  g.gif

As manau, kad turetu uztekti smile.gif Juk nepamirskit, kad dauguma sveciu taip pat atsines bonke mirksiukas.gif
Atsakyti
Napanikuokit , kad permazai bus smile.gif Uzteks ir manau tikrai nemazai liks smile.gif nebent jus manot, kad visi zmones isgers po 0,7 l, is kvieciamu 70zm bus puse kazkur moteru is ju tikrai nemanau , kad kuri 0,7 ant galvos susipils smile.gif o jai turesite backute alaus, tai tikrai nebus isgerta daug stipraus gerimo smile.gif na aisku jai muzikantai daugiau nieko nemokes groti tik ,,isgerk stikleli ir parodyk dugneli" tada jau problema smile.gif Normaliai muzikantams vedant nelabai laiko buna kada ir isgerti smile.gif kartais ir normaliai pavalgyti smile.gif Tad nepergyvenkit tikrai jums visko uzteks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 08 gegužės 2012 - 07:09
As niekaip dar nesusiparku alkoholio sad.gif nezinau kiek ko pirkti blush2.gif
Gal kas nors jau pirkotes 36 asmenu vestuvems? Parasykite kiek ko pirkotes ax.gif
Atsakyti
Laba dieną būsimos nuotakos ir esamos žmonos.Gal galite patarti kiek akloholio reiktų 50 žmonių pirmai dienai ir antrai dienai iki pietų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 08, 00:20)
As manau, kad turetu uztekti smile.gif Juk nepamirskit, kad dauguma sveciu taip pat atsines bonke  mirksiukas.gif

as tikiuosi, kad atsines biggrin.gif o jei ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2012 05 08, 08:08)
Napanikuokit , kad permazai bus smile.gif Uzteks ir manau tikrai nemazai liks smile.gif nebent jus manot, kad visi zmones isgers po 0,7 l, is kvieciamu 70zm bus puse kazkur moteru is ju tikrai nemanau , kad kuri 0,7 ant galvos susipils smile.gif o jai turesite backute alaus, tai tikrai nebus isgerta daug stipraus gerimo smile.gif na aisku jai muzikantai daugiau nieko nemokes groti tik ,,isgerk stikleli ir parodyk dugneli" tada jau problema smile.gif Normaliai muzikantams vedant nelabai laiko buna kada ir isgerti smile.gif kartais ir normaliai pavalgyti smile.gif  Tad nepergyvenkit tikrai jums visko uzteks smile.gif

siaip programa gan uzimta bus, labai gerai butu jei liktu biggrin.gif nes sodybos savininke zade nupirkti viska kas liks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 07, 23:20)
As manau, kad turetu uztekti smile.gif Juk nepamirskit, kad dauguma sveciu taip pat atsines bonke  mirksiukas.gif

na cia jau nuo vestuviu priklauso
buvome mes vienose vestuvese dalyvavo apie 50 zmoniu tai butelius atnese gal 3 poros ir tai viena pora kuri baliuje nedalyvavo o tik pasveikino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(seinty @ 2012 05 08, 14:48)
as tikiuosi, kad atsines  biggrin.gif o jei ne?  biggrin.gif

O jei ne, tai tada teks sesti i taxi ir vaziuoti i visa para dirbancia parduotve biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Renalta @ 2012 05 08, 15:09)
na cia jau nuo vestuviu priklauso
buvome mes vienose vestuvese dalyvavo apie 50 zmoniu tai butelius atnese gal 3 poros ir tai viena pora kuri baliuje nedalyvavo o tik pasveikino  blink.gif

Na nezinau, bet man atrodo butu geda nesinesiti butelio, aisku, cia nuo zmoniu priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 08, 18:01)
O jei ne, tai tada teks sesti i taxi ir vaziuoti i visa para dirbancia parduotve biggrin.gif biggrin.gif
Na nezinau, bet man atrodo butu geda nesinesiti butelio, aisku, cia nuo zmoniu priklauso smile.gif

aha, jaunoji su suknele i naktine lekia, butelio pirkti lotuliukas.gif
mes visada nesames ir kartais ne viena, bet uz svecius garantuoti negaliu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 05 08, 18:01)

O kokia čia gėda nesinešti butelio?
Aš tai kaip tik galvoju, kad nereikia nešti, paskui prisimaišo visokių gėrimų, galvas sopa kitą dieną biggrin.gif
Jeigu aš kviečiu svečius į savo šventę, aš ir pasirūpinu maistu, gėrimais ir linksmybėmis.
offtopinu:
Čia ne Jums asmeniškai, bet šiaip: Paskaitau kartais aš čia postus ir galvoju. Be torto ateit gėda, be butelio - gėda, į voką kraut kokius 200 Lt tai gėdų gėdžiausia biggrin.gif dar puokštę nemenką, dar apsirengt raudonai / mėlynai / žaliai būtina blink.gif
Brangiai tos vestuvės sveteliams atseina, o kai pagalvoji, tai jaunieji čia baliaus užsimanė, bet svečiai turi tvarkingai susimokėt už garbę biggrin.gif
(nesupykit, hiperbolizuoju mažumėle ir tikiu, kad ne visos taip galvojat)
Nežinau, mes dabar darom vestuves, tai pas mus dauguma svečių iš kito Lietuvos galo, dar nemažai iš užsienių suvažiuoja, tai aš taip džiaugiuos, kad jie be butelių, be tortų atvažiuoja smile.gif o tiesiog pasibūt su mumis smile.gif
Atsakyti
pritariu Auksaklaupei , Mes iskart visiems svaciams pasakem , kad gerimu nesinestu (nes mes tuo pasirupinom patys), kad puoksciu nepirktu uzteks ir trejeta ziedeliu smile.gif ir jokiu tortu ir pyragu neprasau kad nestus.
Nors is mano draugo puses yra tradicja , kad simtalapius atveza i vestuves, prasem neislaidauti smile.gif bet tradicijas sunku isplesti doh.gif
Atsakyti
Auksaplauke - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
puikiai pasakyta... 4u.gif

as igi siekdama apsikrauti kibirais su puokstem ir zmones ipareigot tept kruvas geliu, uzsiminiau jog puikiai tiks balti kardeliai (kuriu tuo metu tikrai ir pigiai bus)...

alkoholio tikrai niekam nestis nereikes ir tikrai nenurodinesiu, kad tikimes vokeliu doh.gif
Mes tikimes, kad ateis zmones su mumis praleisti laika ir pasidziaugti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvegiska_slywa: 08 gegužės 2012 - 18:14
Is vienos puses pritariu jums, kad vestuves kelia jaunieji ir turi viska apmoket, bet is kitos puses, as visada eidama i svecius kazka nesuosi, nesvarbu kad taip net ne i baliu einu,nesuosi ar torciuko, ar koki buteli, nes zinau kad ir seimininkai kazkuo pavaisins, tai nesmagu tsciom eit. 4u.gif
Atsakyti