Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

Mes irgi jau atšventėm savo šventę ir dalinuosi patirtimi. Svečių buvo 46. Šventė buvo su nakvyne ir pusryčiais, po pusryčių išsiskirstėm.
Pirkom:
Degtinę, 0,7 l * 30 vnt.
Brendžio, 0,7 l * 10 vnt.
Šampano, 24 vnt.
Balto vyno, 12 vnt.
Raudono vyno, 12 vnt.
Alaus, 50 l.
Alkoholio liko visko per pusę, tai truputį padalinom svečiams. Dar turim 12 butelių po 0,7 l šimtmečio degtinės su kviečiu. Pirkom per akcijas. Gal kam reikėtų? Rašykit až. smile.gif
Atsakyti
Na pas mus buvo 20 zmoniu. sventeme 2 dienas
Isgerta:
degtines 12 l. (turejom 17 l.)
sampano 18 but. (turejom 30 but.)
brendzio 1 but. (turejom 10 but)
Vynas 3 but. (turejom 15 but)
alaus 6 l. (turejom 30 l.)Taip pat gere ti antra diena.
Bijojau,kad pritruks tai va kiek liko
doh.gif
bet nieko. nesim i darbus. pas vyra didelis kolektyvas vistiek butu reikeje pirkti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkaip nustebau kai pamaciau kad merginos perka tiek mazai sampano , pas mus bus 70 zmoniu tai sampano pirksim koki 100bonkiu o gal ir dar daugiau.. o vyno tai gal is vis nupirksim tik 4-5 bonkes nes jo niekas negeria.. kai mano sesuo dar vestuves sake liko visas vynas, tai paskuj prakisinejo sveciam kai vaziavo namo thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus vestuvese bus ~40 zmoniu o alkoholi praktiskai jau sisipirke esam, taigi turim:
0.7l degtines 36but.
0.7l brendzio 5 but (nera gerenciu brendi, bet paemem jei nores kas kokteiliukus padaryti)
sampano 36 but.
balto vyno 5 but.
raudono vyno 5but.

juolab ateidami zmones dar atsinesa savo gerimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 12 26, 20:37)

jetaus aš apšalus, 40 žmonių, o šitiek gėrimų doh.gif aš apie gerokai mažiau mąsčiau, reikės dar kartą permastyt smile.gif bet čia gal gerokai per daug, mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 01 02, 14:57)
jetaus aš apšalus, 40 žmonių, o šitiek gėrimų  doh.gif aš apie gerokai mažiau mąsčiau, reikės dar kartą permastyt smile.gif bet čia gal gerokai per daug, mano nuomone  ax.gif

Manau, kad labai normalu...pas mus bus kažkas panašaus, na tik degtinės mažiau, bet daugiau brendžio ir nebus vyno, bet bus alus, šampano irgi manau labai pataikyta. Kas čia yra vyrui išgerti butelį per vakarą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 02, 15:42)
Manau, kad labai normalu...pas mus bus kažkas panašaus, na tik degtinės mažiau, bet daugiau brendžio ir nebus vyno, bet bus alus, šampano irgi manau labai pataikyta. Kas čia yra vyrui išgerti butelį per vakarą?  biggrin.gif

Labai normaliai cia, pagal visus paskaiciavimus tikrai. Skaiciuojasi po buteli stipraus visiems ir po buteli silpnesnio. Ir apskritai geriau daugiau, nei kad viduryje baliaus visi pradetu surmuliuot, nes gerimai pasibaige. Numirciau is gedos. Juk cia negendantis dalykas, kiek neisgers, isgersit patys per kitas sventes.
Pas mane bus ~ 32 zmones, tai bus 20 buteliu degtines, 6 brendzio, 6 viskio, 30 vyno ir 30 sampano. Man atrodo, kad labai normalu. Ai, dar jei kas nores, tai gales pilstomo alaus isgert, bet cia jau kavines, tai kiek isgers, uz tiek susimokesim.
Ir tikrai nemanau, kad kazkas nesis savo gerimus. Cia gal seniau vestuvese taip budavo, o dabar jau vien kiek i jas ateiti sveciams kainuoja. Bus pasakyta, kad net minciu neturetu dar kazka nestis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry_blue: 02 sausio 2012 - 15:30
4u.gif mes galvojame sustoti ties šiais kiekiais, ka jau turime
( žmoniu bus 50+, vestuvės vyks dvi dienas) :

67 but. šampano
6 but. balto vyno
14 but. raudono vyno
24 *0,5 degtinės
12 *0,7 degtinės
25 *0,7 brendžio

Manau geriau liktų po šventės, nei pasijaustu gerimu trukumas blush2.gif
Atsakyti
Mūsų šventėje planuojame, kad bus apie ~35 žmones. Tai planuojame alkoholį paskirstyti šitaip daug maž:
16 but. 0,7 degtines
16 but. 0.7 brandzio
Alaus statine
Sampano ~50 buteliu.

Kai pirskime tai tikiu, kad bent po 5 butelius daugiau nupirskime visko, dėl visa ko biggrin.gif

Įdomu, ar ne tas pats išeina perkant alkoholį Sanitexe pvz bazėse, ar visvien sutaupyti išeina daugiau, jei perkate per akcijas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 01 02, 13:57)
jetaus aš apšalus, 40 žmonių, o šitiek gėrimų  doh.gif aš apie gerokai mažiau mąsčiau, reikės dar kartą permastyt smile.gif bet čia gal gerokai per daug, mano nuomone  ax.gif

Na nemanau kad perdaug, nes zinau savo gimine, draugus kas kiek ir ko isgeria smile.gif o nuo seimos einant i vetuves, gimtadieni ir sventes dazniausiai zmones atsinesa gerimu smile.gif taip pat planuojam dar alaus backute 30lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 02, 21:08)

Labas,
šnekėjau su keliomis palnuotojomis, tai žinokit alaus statinėse nerekomenduoja... sakė per vienas vestuves tokai statinė sprogo/išsipylė kaip tik prieš grįžtant jauniesiems, tai svečiai puolė valyti ir tvarkyti... aišku gal jie tą alų buvo šiltai pastatę,ar statinė negera buvo... be to, jei alaus lieka, tai buteliais daug lengviau viską parsivežti, tik aišku, daug ką reiškia estetinis vaizdas, nes jei bus buteliais, tai manau nedaug svečių pils į bokalą, gers tiesiai iš butelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 14:26
Pas mus bus putojantys vynas, vynas, ir brendis pora buteliukų (na, tegu bus trys bigsmile.gif ) thumbup.gif
Žodžiu, šampė sveikintojams (tikiuosi tokių bus lotuliukas.gif ), toliau, aš ir maniškis mažai išgeriantys, aš iš viso tik vyną, žmonių max 15, iš kurių ir du vaikai, tik šventinė vakarienė, tai kaip ir išlaidos šioje vietoje mažiausios g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 08 sausio 2012 - 22:20