Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(Daivuskinas @ 2011 08 02, 11:21)
Kodel nesamone,kad atsinesa eidamas i svecius?Juk kiekvienas save ir kitur gerbiantis zmogus eidamas i gimtadieni, vestuves, krikstynas ir kitoki baliu nesasi buteli.

aš turbūt nei savęs nei kitų gerbiu, bet man nesuvokiama, kam krikštynoms yra reikalingas butelis blink.gif

Per mūsų vestuves niekas neatnešė butelio (33 svečiai buvo)
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 08 02, 11:25)
Siaip visalaika buvo taip kad sveciai nesasi snapso kazkiek na bent sampano tai tikrai.Kaip mano mama sako nesiesi tai ka megsti pats gert biggrin.gif negrazu manau ateiti be buteliuko ax.gif na as savo svetelius zinau ir tikrai zinau kad jie atsines nes pas mus niekas kitaip ir nedaro smile.gif

pas mus siaip irgi iprasta nestis buteli einant i koki baliu, del to ir likom nustebe,kad niekas nebeatsinese smile.gif ...... na bet ir taip visko uzteko,net ir liko nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nenejau @ 2011 08 05, 00:25)
Mes visada nešamės butelį. Ar vestuvės ar gimtadienis. Gersi brendį - nešk brendį, gersi vyną - neškis vyną. Eiti tuščiomis negalėčiau (nors iš manęs ne kokia gerėja biggrin.gif ) drinks_cheers.gif

Mes taip pat nesames kas ka gers,pas mus aplinkoje taip iprasta,taciau skaiciuojant alkoholi vestuvems,"nepriskaitau" to,ka galbut atsines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 05, 06:28)
Mes taip pat nesames kas ka gers,pas mus aplinkoje taip iprasta,taciau skaiciuojant alkoholi vestuvems,"nepriskaitau" to,ka galbut atsines rolleyes.gif

As irgi taip dariau 4u.gif Pripirkau uztektinai net jei niekas ir neatsinestu. Bet jei pati buciau svecias, bent sampano buteli tikrai eidama pasiimciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paze @ 2011 08 06, 00:35)
As irgi taip dariau  4u.gif  Pripirkau uztektinai net jei niekas ir neatsinestu. Bet jei pati buciau svecias, bent sampano buteli tikrai eidama pasiimciau  ax.gif

O aš nelabai suprantu butelių nešimą. Geriau kokių saldainių, dovanėlę...

Mūsų vestuvėse bus 31 svečias + 7 mūsų įdarbinti asmenys, iš jų geriančių bus 23 + 3 "vaikai", kuriems jau bus leista ragauti alkoholio.

Paėmėm 6 po 0,75 l brendžio
16 po 0,75 vyno
14 po 0,75 šampano (po ceremonijos - 6 but, pirmajam tostui - 8 but)
2 po 0,75 Martinio
2 but degtinės kokteiliams
Svečiai galės užsisakyti gėrimų iš baro taip pat.

Manau, turėtų užtekti, o šidies gilumoje įtariu, kad bus ir per daug...
Atsakyti
jau ir as galiu papasakoti del gerimu vestuvese blush2.gif kai ruosiausi savosioms daznai cia paskaitinejau ir mazdaug bandziau atsizvelgti perkant ir galiu pasakyti kad gerai kad ir nepasitikejau kitu rasomom normom smile.gif
buvo 37 sveciai
brendis 0,5 - 10
degtine 0,7 - 14
vynas 0,75 - 6
sampanas 0,75 - 61

ir nebuvo nei vieno svecio kuris prisigeres ramstytu sienas ar miegotu ant stalo, smaginomes iki 5 ryto, o kita diena mazdaug iki 17 val.
Atsakyti
Sakyčiau, kad pagal kviečiamus žmonės reiktų spręsti kiekį alkoholio. Vieni negeriantys, kiti gerai paliejantys biggrin.gif mes galvojom ap[ie 0,5 ant galvos + vynai, šampas g.gif
Atsakyti
Pas mus buvo suvartota per abi dienas gal 7 l degtines, alaus 60l, sampano 5 buteliai, martinio 1 l. Ant 36 zmoniu, manau, pakankamai normaliai ir padoriai, nes nebuvo prisigerusiu iki zemes graibymo ar vemianciu i kampus. wink.gif Labai daug sokom ir judejom. wink.gif
O liko alkoholio dar nemazai, taigi artejancioms progoms alkoholio pirkt tikrai nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 10 rugpjūčio 2011 - 18:39
na ką, aš jau po vestuvių, pas mus buvo 35 žmonės, turėjom
:
168 skardines alaus
18 butelių vyno
24 butelių šampano

alaus liko ~ 72 skardinės
vyno ~ 8 buteliai
šampano ~8

tai šiek tiek persistengėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 08 10, 20:22)

sakyčiau net labai mažai jūsiškiai geria tada good.gif
aš su kolega pašnekėjau, kuris darbo praktikos daug vestuvėse turėjęs, tai sako, kad praktiškai daugiausia išgeria degtinės ir gaivos, t.y. reiktų pirkti degtinės "po litrą ant galvos" doh.gif
nežinau net kaip daryti, nes man ta degtinė iš vis , kaip keiksmažodis ...... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 14:21
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 12, 17:20)

Ogi daryk taip, kaip pati nori.

Mes tiekiame tik vyną/brendį, porą kokteilių ir gaiviuosius gėrimus. Daug kas daro vestuves be stipriųjų gėrimų visai (mes brendį pasirinkome kaip alternatyvą degtinei. Svarbiausia, kad būtų kaip užimti svečius. Jeigu bus didelis stalas ir muzikantas "išgerk stiklelį" - tada be degtinės niekaip, bet jeigu turėsite pramogų, atrakcijų, bus programa, vedimas, nebus ilgo sėdėjimo prie stalo - tuomet nereikės nė tos degtinės, koks nors vienas dėdė jos pasiges, bet ir tas pamirš, jei kas jį smagiai pašokdins wink.gif
Papildyta:
QUOTE(bju-ty @ 2011 08 10, 10:55)
Nesamone,kad negalima,juk tai musu svente. Mes tai vartojom alkoholi,sventem is sirdies,aisku su saiku viskas buvo

Mano sesė irgi įsitikinusi, kad ji gėrė su saiku... O aš prisimenu gerai tokią palinksmėjusią nuotaką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 14:22
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 12, 17:20)

Mes ir skaiciavom po litra degtines "ant galvos",+ vynas,alus,sampas,man atrodo daugoka,manau atliks nemazai,bet geriau daugiau nei ieskot kur "dasipirkt" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 14:22