Na jusu buteliu kiekiai tai man is vis labai dideli atrodo pries mano..
Mes planuojam vienos dienos svente restorane 40zm.
Tai kolkas uzsakytas toks kiekis alkoholio, bet jo gal kiek truks, bet dasakysim jei ka..bet jei ir truks, tai tikrai zinau, kad ne per daugiausiai..
12 bt. 0.5l degtines
2 bt. 0.7l brendis
12bt. 0.75l balto vyno
4bt. 0.75 raudono vyno
5bt. sampano 12val nakties
Restorane visa alkoholi pilsto padavejai, sveciai patys nieko sau nesipilstys (komendantu tikrai nebus), tai sumazina jo suvartojima, plius turi butinai uzimti svecius programa na, kad butu kazkokia veikla ir vedejas tikrai nieko neragins isgert po stikleli, tas ir jo mazina suvartojimo kieki

Ir ne pati sugalvojau tokius kiekius o man patare is patirties, dirbantys zmones sitame reikale..
Prie baznycios planuojame gal apie 15 but. sampano, kurio ir tai manau liks