Kažko labai spalvotos mano šlepetės paskutiniu metu
veltinukų galerija
Lialiukams 13,5 cm pėdutei
labai grazi paskutiniuju forma...labai
o del spalvu-tai vualia...man grazu! tik pati niekaip neissikrapsatau is to pilkojo periodo,,,nors pilka man liks visad graziausia ir elegantiskiausia spalva, bet siaip tavo spalvotosios gerai , siltai nuteikia...
o del spalvu-tai vualia...man grazu! tik pati niekaip neissikrapsatau is to pilkojo periodo,,,nors pilka man liks visad graziausia ir elegantiskiausia spalva, bet siaip tavo spalvotosios gerai , siltai nuteikia...
žollia, fantastiški mažyliai tapukai
ačiū, panikės, už apsilankymą Šitų mažiukų forma man pačiai labai patiko Tikri netyčiukai gavosi , ekspromtu...
Juperi , o man pilkasis periodas priverstinai pasibaigė, nes pasibaigė pilka vilna Kol susižvejosiu pilkos spalvos, velsiu spalvotas
Juperi , o man pilkasis periodas priverstinai pasibaigė, nes pasibaigė pilka vilna Kol susižvejosiu pilkos spalvos, velsiu spalvotas
Truputį iš galiorkos judinuosi
Vienos iš paskutinių užsakymų
Veža mane minimalizmas ir tvarkingumas, o ir spalvos labai taurios paskutiniųjų
stewie ,
Jau paskutinis užsakymas iki švenčių ;
Dėkoju visoms mano veltinukų gerbėjoms ir užsakovėms. Džiugu, kad ir šiais sunkiais laikais yra žmonių, vertinančių rankų darbą , originalumą bei kokybę Tikiuosi, kad nenusivilsite mano gaminiais ir užsuksite į mano temutę ateityje
Džiugių jums Šventų Kalėdų, meilės ir ramybės jūsų namams
darbelių nuotraukų galerija
Jau paskutinis užsakymas iki švenčių ;
Dėkoju visoms mano veltinukų gerbėjoms ir užsakovėms. Džiugu, kad ir šiais sunkiais laikais yra žmonių, vertinančių rankų darbą , originalumą bei kokybę Tikiuosi, kad nenusivilsite mano gaminiais ir užsuksite į mano temutę ateityje
Džiugių jums Šventų Kalėdų, meilės ir ramybės jūsų namams
darbelių nuotraukų galerija
Su šventėm , mieloji. tegu Drakono metai atneša tau tik geras permainas!
Žollia, su gražiausiomis metų šventėmis!!! Naujų minčių, kūrybinio polėkio ir laiko viskam įgyvendinti