Įkraunama...
Įkraunama...

žollios veltinukai

Na, po keletos pilkų šlepečių iš eilės norisi ryškesnių atspalviųsmile.gif
user posted image

user posted image

galerija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 26 spalio 2011 - 08:52
[quote=žollia,2011 10 26, 09:23]Na, po keletos pilkų šlepečių iš eilės  norisi ryškesnių atspalviųsmile.gif 
puikioss slepeteles... 4u.gif spalvyte pasteline-super thumbup.gif beje man tas derinukas zalsva su voletine-visad derejo, taigi ir cia labai tinkamas pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 26 spalio 2011 - 12:00
Juperi , ačiū už gražius pastebėjimus ir apsilankymą aciuks.gif Kitą sykį imu kokį naują spalvų derinį ir pati abejoju, ar derės. Dėlioju dėlioju, bet galutiniam apsisprendime intuicija dažniausiai pakužda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 10 08, 19:27)
Sveikinuosi su svečiais ir rodau dar vienas  kuklias šlepetukes 4u.gif
user posted image

laba vakara, noriu ir as pagirt visus Žollios darbelius, taip grazu ir dar karta grazu wub.gif biggrin.gif o sios tapkytes isvis labai man idomios, tokios rudeniskos ir originalios su gilem wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vilmuke3, dėkui. 4u.gif Labai smagu skaityti gražius atsiliepimus smile.gif

O šitos įspiriamos šlepetės dar laisvos:

user posted image

Nuotrauką įkėliau per kitą svetainę, tad nuotrauka didoka 4u.gif Bet gal geriau trūkumai pasimatys mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitos, bet aš tai neišlipu iš veltų Žolios tapkių. Kas nebandė tai žinokit ta vlina nekanda, švelni, smagi ir kaip šilta
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 10 30, 08:31)
Nežinau kaip kitos, bet aš tai neišlipu iš veltų Žolios tapkių. Kas nebandė tai žinokit ta vlina nekanda, švelni, smagi ir kaip šilta

...arba jeigu bijot priklausomybės, tai ir nebandykit laugh.gif , nes pabandžius tikrai kitokių šlepečių nesinorės biggrin.gif
Atsakyti
Tikra tiesa ...kitų nesinori tapkyčių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tavi, grite džiaugiuosi, kad jums patiko mano veltinukės wub.gif Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus. Jie patys tikriausi, nes išsakyti jau panešiojus šlepetes. thumbup.gif
dzūke , didinkim veltinio mylėtojų gretas 4u.gif
mano veltinukai
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Dar vienos šlepetės iš nedažytos vilnos, 38 dydis:
user posted image

user posted image
Atsakyti
smagiai pasidarbavai thumbup.gif zinau ka reiskia aulinukus velti doh.gif
Atsakyti
Juperi 4u.gif . Su aulinukais, o tuo labiau su ilgaauliais veltiniais, tai tikrai ne pyragai smile.gif
O čia įspiriamos šlepetukės ax.gif .
user posted image
Atsakyti