Na, po keletos pilkų šlepečių iš eilės norisi ryškesnių atspalvių
galerija
[quote=žollia,2011 10 26, 09:23]Na, po keletos pilkų šlepečių iš eilės norisi ryškesnių atspalvių
puikioss slepeteles... spalvyte pasteline-super beje man tas derinukas zalsva su voletine-visad derejo, taigi ir cia labai tinkamas pasirinkimas
puikioss slepeteles... spalvyte pasteline-super beje man tas derinukas zalsva su voletine-visad derejo, taigi ir cia labai tinkamas pasirinkimas
Juperi , ačiū už gražius pastebėjimus ir apsilankymą Kitą sykį imu kokį naują spalvų derinį ir pati abejoju, ar derės. Dėlioju dėlioju, bet galutiniam apsisprendime intuicija dažniausiai pakužda
QUOTE(žollia @ 2011 10 08, 19:27)
laba vakara, noriu ir as pagirt visus Žollios darbelius, taip grazu ir dar karta grazu o sios tapkytes isvis labai man idomios, tokios rudeniskos ir originalios su gilem
vilmuke3, dėkui. Labai smagu skaityti gražius atsiliepimus
O šitos įspiriamos šlepetės dar laisvos:
Nuotrauką įkėliau per kitą svetainę, tad nuotrauka didoka Bet gal geriau trūkumai pasimatys
O šitos įspiriamos šlepetės dar laisvos:
Nuotrauką įkėliau per kitą svetainę, tad nuotrauka didoka Bet gal geriau trūkumai pasimatys
Nežinau kaip kitos, bet aš tai neišlipu iš veltų Žolios tapkių. Kas nebandė tai žinokit ta vlina nekanda, švelni, smagi ir kaip šilta
QUOTE(tavi @ 2011 10 30, 08:31)
Nežinau kaip kitos, bet aš tai neišlipu iš veltų Žolios tapkių. Kas nebandė tai žinokit ta vlina nekanda, švelni, smagi ir kaip šilta
...arba jeigu bijot priklausomybės, tai ir nebandykit , nes pabandžius tikrai kitokių šlepečių nesinorės
Tikra tiesa ...kitų nesinori tapkyčių
tavi, grite džiaugiuosi, kad jums patiko mano veltinukės Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus. Jie patys tikriausi, nes išsakyti jau panešiojus šlepetes.
dzūke , didinkim veltinio mylėtojų gretas
mano veltinukai
dzūke , didinkim veltinio mylėtojų gretas
mano veltinukai
Laba diena
Dar vienos šlepetės iš nedažytos vilnos, 38 dydis:
Dar vienos šlepetės iš nedažytos vilnos, 38 dydis:
smagiai pasidarbavai zinau ka reiskia aulinukus velti
Juperi . Su aulinukais, o tuo labiau su ilgaauliais veltiniais, tai tikrai ne pyragai
O čia įspiriamos šlepetukės .
O čia įspiriamos šlepetukės .