Įkraunama...
Įkraunama...

žollios veltinukai

tavi , tikrai šitos taviškės smile.gif

O šitos laisvos :
user posted image

41 dydis, 70 lt.
Atsakyti
4u.gif
Laisvos šlepetės, 70 lt, 36 dydis
user posted image

laisvi mažiukai 12 cm dydžio pėdutei(6-12 mėn amžiaus), 40 lt
user posted image
Atsakyti
jetau jetau kaip as ju visu noriu,ir su aguonos ir ryskiai violetiniu ir zydru blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik isigijom pagranduka namuose kuris labai megsta viska grauzti ir zaisti su batais.megstamiausias uzsiemimas ir zaislas senas man nike kedas biggrin.gif

tai tyliai dusauju ir laukiu geresniu laiku.kada pagaliau susitupes ir nustos skadas namuose daryti doh.gif doh.gif doh.gif tada gadesim dumti i zemaitija tapuku ieskoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
astukas111 , malonu, kad užsuki 4u.gif Tai čia šuniukas tas pagrandukas? Tikrai, jiems reik dantis galąst kol maži smile.gif Veltiniai gal ir nelabai jį sudomintų-per lengvas ir per minkštas grobis smile.gif
Atsakyti
Kuklios nėriniuotos 4u.gif

user posted image

user posted image

galerija
Atsakyti
Be užkulnio, 39 dydis 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
tavo darbai ,nerealus,vis paziuriu paziuriu, bet sikart tyliai iseit negaliu bigsmile.gif
Atsakyti
Atsiėmiau iš pašto tavo darbą. Kiek didokos, bet tokias labai mėgstų, spalva superinė, o kaip smagu basom įsispirtį, tokios švelnios smagios. Super. Ačiū
Atsakyti
Va Žolia susijaudinoi, kad didelės tapkės. TAPKĖS tokios kaip mėgstų, mėgstų kai koja laisvai, bet iš batų nekrenta. Mano mėgiamiausi batai būtent tokie. super kaip patogu. Tapkės tokios ir yra , nuostabu kaip nemačius taip man pataikė
Atsakyti
blakstiena5 , aciuks.gif Smagu, kad užsuki ir pasidžiaugi smile.gif
tavi , tikiuosi patiks nešioti ir tavo kojytėms nebebus šalta 4u.gif
Atsakyti
Jų nenusiaunu smile.gif
Atsakyti
Primenu, kokia dydžių lentele naudojuosi 4u.gif

user posted image
Atsakyti