tavi , tikrai šitos taviškės
O šitos laisvos :
41 dydis, 70 lt.
Laisvos šlepetės, 70 lt, 36 dydis
laisvi mažiukai 12 cm dydžio pėdutei(6-12 mėn amžiaus), 40 lt
jetau jetau kaip as ju visu noriu,ir su aguonos ir ryskiai violetiniu ir zydru tik isigijom pagranduka namuose kuris labai megsta viska grauzti ir zaisti su batais.megstamiausias uzsiemimas ir zaislas senas man nike kedas
tai tyliai dusauju ir laukiu geresniu laiku.kada pagaliau susitupes ir nustos skadas namuose daryti tada gadesim dumti i zemaitija tapuku ieskoti
tai tyliai dusauju ir laukiu geresniu laiku.kada pagaliau susitupes ir nustos skadas namuose daryti tada gadesim dumti i zemaitija tapuku ieskoti
astukas111 , malonu, kad užsuki Tai čia šuniukas tas pagrandukas? Tikrai, jiems reik dantis galąst kol maži Veltiniai gal ir nelabai jį sudomintų-per lengvas ir per minkštas grobis
Be užkulnio, 39 dydis
tavo darbai ,nerealus,vis paziuriu paziuriu, bet sikart tyliai iseit negaliu
Atsiėmiau iš pašto tavo darbą. Kiek didokos, bet tokias labai mėgstų, spalva superinė, o kaip smagu basom įsispirtį, tokios švelnios smagios. Super. Ačiū
Va Žolia susijaudinoi, kad didelės tapkės. TAPKĖS tokios kaip mėgstų, mėgstų kai koja laisvai, bet iš batų nekrenta. Mano mėgiamiausi batai būtent tokie. super kaip patogu. Tapkės tokios ir yra , nuostabu kaip nemačius taip man pataikė
blakstiena5 , Smagu, kad užsuki ir pasidžiaugi
tavi , tikiuosi patiks nešioti ir tavo kojytėms nebebus šalta
tavi , tikiuosi patiks nešioti ir tavo kojytėms nebebus šalta
Jų nenusiaunu
Primenu, kokia dydžių lentele naudojuosi