Sveiki visi, dideli ir maži, užsukę į mano pirmus veltinukų namučius
Net įsivaizduoti negalėjau, kad tiek daug įvairių dirbinių iš vilnos galima nulipdyti", kol pati to neišbandžiau.
Didžiausia dalis mano veltinukų - šlepetės, bet, atsiradus įkvėpimui, gimsta ir kitos paskirties darbeliai.
Esu iš MAŽEIKIŲ , bet jums patikusius darbelius galiu išsiųsti paštu jūsų nurodytu adresu.
Kontaktai: temutė, asmeninė žinutė (AŽ), el. p.violetaa6@gmail.com
Mano veltinukus galite pamatyti galerijoje:
galerija
Štai kelios šlepečių nuotraukos:
Tikiuosi šilto ir aktyvaus bendravimo
Dėkoju moderatorėms už patvirtintą temutę .
Prieš kelias dienas, apsidžiaugusi pavasario saulute, nuvėliau tapukus su gėlėmis.
Deja, šiandien už lango vėl žiema...
Prieš kelias dienas, apsidžiaugusi pavasario saulute, nuvėliau tapukus su gėlėmis.
Deja, šiandien už lango vėl žiema...
Vau Žolia,kaip gražu.Slapuke,galėjai jau ankščiau daugiau pasirodyti. Sėkmingo lipdymo tokio grožio.
zollia labai grazus darbai, tokie isbaigti,va tokias tapkes as ir isvaizduoju
siandien Juozapinese ziurejau vienas, liktai Latviu darbo,na tokios griozdiskos pasirode,gaila ir keletos litu uz jas duot butu,o va tavo tai tikrai labai mielos,saunuole
siandien Juozapinese ziurejau vienas, liktai Latviu darbo,na tokios griozdiskos pasirode,gaila ir keletos litu uz jas duot butu,o va tavo tai tikrai labai mielos,saunuole
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 19, 14:33)
Vau Žolia,kaip gražu.Slapuke,galėjai jau ankščiau daugiau pasirodyti. Sėkmingo lipdymo tokio grožio.
Ačiū, Ingrida . Kad Sodyboj ne į temą mano veltiniavimai Juk dabar įdomiau viską apžiūrėt
Gražūs, jaukūs darbai
Sėkmės pirmuosiuiose namučiuose
Sėkmės pirmuosiuiose namučiuose
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 19, 14:50)
zollia labai grazus darbai, tokie isbaigti,va tokias tapkes as ir isvaizduoju
siandien Juozapinese ziurejau vienas, l
siandien Juozapinese ziurejau vienas, l
Ačiū, Blakstiena , rututu . Buvau žadėjusi dalyvaut Juozapinių turguj, bet oras sugadino ketinimus. O dar ir mažės nebeturėjau kur padėt...Draugė buvo turguj, sakė, kad nebuvo nieko su veltiniais.
QUOTE(žollia @ 2011 03 19, 15:57)
Ačiū, Blakstiena , rututu . Buvau žadėjusi dalyvaut Juozapinių turguj, bet oras sugadino ketinimus. O dar ir mažės nebeturėjau kur padėt...Draugė buvo turguj, sakė, kad nebuvo nieko su veltiniais.
vienoj vietoj buvo,paskui kitoj tos veltines pirties kepures,bet abejoju ar ten ranku darbo
Zollia Nu meistriski darbeliai. Atrodo, lyg veltum jau senu seniausiai. Tikra profe. O gal patyliukais ir veltiniavai, tik mums jau viska ismokus pasisakei
QUOTE(Irvel @ 2011 03 19, 15:33)
Zollia Nu meistriski darbeliai. Atrodo, lyg veltum jau senu seniausiai. Tikra profe. O gal patyliukais ir veltiniavai,
Irvel , ačiū Ne, tikrai neslapukavau. Kai pradėjau veltiniauti - pasigyriau Esmė tame, kad meilė vilnai atėjo nuo pat pirmo prisilietimo prie jos
Na tu ir šaunuolė
Atėjau pasveikinti atidarius savo namelių dureles Ir dar noriu pasidžiaugti savo tapukais.Labai gerai nešiojasi ir kojelėms šilta
Norėčiau palinkėt sėkmės kūryboje
Norėčiau palinkėt sėkmės kūryboje