Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

Labai ačiū-bandysiu. Beje, irmulia, ar dar laikotės šių mitybos principų?
Atsakyti

šiuo metu ne visiškai fanatiškai biggrin.gif , bet stengiuosi į lankas nenuklysti - vis tik maisto derinimo pagrindai jau yra įaugę kraujyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau reikia jamt situ reikalu biggrin.gif ax.gif
Tik speju nemazai klausimu iskils g.gif
Atsakyti
pirmoji mano uzduotis butu-kaip neatkreipti aplinkiniu demesio ,kad valgau kitaip,pagal taisykles. g.gif
Atsakyti
neverta taip savęs apsunkinti mirksiukas.gif valgote tai ką norite ir tiek mirksiukas.gif Svarbiausia išmokti/įsisavinti maisto derinimo principus - o toliau jau savaime viskas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar priimsite naujokę į būrį? blush2.gif
Kariauju, kariauju as su tuo svoriu..... o šitas variantas ganėtinai nesudėtingas ir protingas ( ne badavimas ar dar kokia dieta)....
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2012 11 27, 15:02)
Sveikos,

ar priimsite naujokę į būrį? blush2.gif
Kariauju, kariauju as su tuo svoriu..... o šitas variantas ganėtinai nesudėtingas ir protingas ( ne badavimas ar dar kokia dieta)....

As va kelios dienos kaip bandau atsirinkineti maista. Zodziu dabar eksperimentineje stadiojoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2012 11 27, 17:18)
As va kelios dienos kaip bandau atsirinkineti maista. Zodziu dabar eksperimentineje stadiojoje  biggrin.gif

Ir kaip sekasi?

Aš vis dar nesusivokiu kažkaip... labai jau sunku... vakar vakrienėįtariu buvpo ne per geriausia- nes budo duona ir varškės sūris...sad.gif
Atsispausdint teks visus tuo derinimo principus ir pasikabint ant šaldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
Sypsaliuk, pradžioje atrodo painu, bet vėliau, įsisavinus koks produktas kokiai grupei priklauso, iš ties lengvai galima puikius suderintus patiekalus gaminti ir mėgautis skaniu maistu bei gerėjančia savijauta ir dailėjančiomis kūno linijomis thumbup.gif

namie esu ne vieną maisto produktų lentelę ant šaldytuvo prikabinusi su magnetais- taip lengviau - kaip špargalkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2012 11 28, 10:25)
Ir kaip sekasi?

Aš vis dar nesusivokiu kažkaip... labai jau sunku... vakar vakrienėįtariu buvpo ne per geriausia- nes budo duona ir varškės sūris...sad.gif
Atsispausdint teks visus tuo derinimo principus ir pasikabint ant šaldytuvo biggrin.gif

Ir as sakiau, kad ant saldytuvo prilipdysiu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif .

Nuo ryto vakar valgiau greif., mandarinus. Pietum valgiau troskintas darzoves su truputuko mesytes. Seimynai buvau padarius su bulvem, o sau nesidejau. Vakare norejau pasteto ( mano gaminto niam niam) tai valgiau viena be duonos be bulkos. Kiek ten vieno daug privalgysi biggrin.gif
Siandie nuo ryto vel vaisiai. Pietum troskinti rauginti troskinti kopustai be jokiosmesos. Vel seimyna valgys su bulvem, o as vienus kopustus.
Paskui kramsnosiu kazkokius miuslius, kadangi ju negalima nei su jokurtu nei su pienu, tai kaip grifas sausus lesiu biggrin.gif
Va taip ir sekasi.
Senbuves gal pasakys ka mano apie mano pradzia .
Siaip jauciuosi gerai
Atsakyti
"Ramune", visai gera pradžia mirksiukas.gif teisingai, mėsa su rūgštimi nedraugauja kaip ir su krakmolu, nebent bulvės būtų žalios biggrin.gif mėsa su daržovėmis, o dar geriau žaliomis (termiškai neapdorotomis) - superinis dalykas, taip ji lengviau suvirškinama ląstelienos dėka. mirksiukas.gif

Paštetas su salotomis - būtų puikiai mirksiukas.gif

Jei žiūrėti proporcijomis, tai turėtų būti : 100 gr mėsos ir 300 gr daržovių - žodžiu, daržovės karaliauja thumbup.gif
Atsakyti
Reiks ir man tų špargalkių prisikabint ant šaldytuvo smile.gif

Dar kartą išsistudijuoti tuos visus principus.... gal aiškiau darysis.

Nes dabar dar viskas painiojasi juodai.....
Atsakyti