Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(Neringiux @ 2012 04 22, 15:06)
Sveikos
Man irgi aktualu sveikas gyvenimo budas. Privalau keisti mityba, nes ant mano odos matosi, kad organizmui netinka kai kurie maisto produktai.
Beje, kazkada diskutavom apie spizines keptuves. Nepavyko man susidraugauti su ja. verysad.gif Du kartus kaitinom ir snipstas, viskas svyla.Siandien Kalvariju turguj nusipirkau granitine keptuve, apie kuria kalbejot biggrin.gif Dabar kepu blynus ir vargo nematau tongue.gif Dukrai toj pardej dave dovanu sviecianti mirganti dideli zaisla bigsmile.gif

Ups, susimaisiau ir parasiau ne i ta tema blush2.gif
Atsakyti
Sveikos noriu paklausti ar gali tokia butu mano kasdiene mityba:
Pusryciai - zaliasis kokteikis(spinatai,citrina,bananas), vaisiai(obuoliai,bananai)
Pietus-mesa(vistienos krutinele) arba zuvis su svieziais agurkais,pupeles su svieziais agurkais, atskirai pomidorai su himalaju druska, rudi(nevalyti) ryziai su agurkais..(tokia mityba tik ziema ir pavasari kai neturiu svieziu savu darzoviu).
Vakariene - koses(virtos tik vandenyje be druskos)
Uzkandziai- riesutai(dazniausiai anakardziai arba kedrines pinijos), juodas eko sokoladas, dziovintos uogos(silkmedzio, datules..)
Ar taisyklinga butu tokia mityba. Noriu atsikratyti nedidelio pilvuko zinoma dar ir sportas prie sios mitybos. Ar netruks man vitaminu nuo tokio "lieso" maisto... Gal galit kokiu receptuku parasyti salotoms? Nezinau kokias gaminti nemegstu parduotuveje parduodamu darzoviu, jos man be skonio verysad.gif
Atsakyti
JLab, pilvelis dings atsisakius visų miltinių patiekalų, bulvių ir saldumynų, kitaip tariant cukraus produktų mirksiukas.gif aišku, reikia nemažai kantrybės, nes nuo pilvelio vėliausiai riebaliukai tirpsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandysim:) Aciu;)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 05 01, 20:53)
Sveikos noriu paklausti ar gali tokia butu mano kasdiene mityba:
Pusryciai - zaliasis kokteikis(spinatai,citrina,bananas), vaisiai(obuoliai,bananai)
Pietus-mesa(vistienos krutinele) arba zuvis su svieziais agurkais,pupeles su svieziais agurkais, atskirai pomidorai su himalaju druska, rudi(nevalyti) ryziai su agurkais..(tokia mityba tik ziema ir pavasari kai neturiu svieziu savu darzoviu).
Vakariene - koses(virtos tik vandenyje be druskos)
Uzkandziai- riesutai(dazniausiai anakardziai arba kedrines pinijos), juodas eko sokoladas, dziovintos uogos(silkmedzio, datules..)
Ar taisyklinga butu tokia mityba. Noriu atsikratyti nedidelio pilvuko zinoma dar ir sportas prie sios mitybos. Ar netruks man vitaminu nuo tokio "lieso" maisto... Gal galit kokiu receptuku parasyti salotoms? Nezinau kokias gaminti nemegstu parduotuveje parduodamu darzoviu, jos man be skonio verysad.gif

uzkandziams rinkciausi vaisius ir daugiau darzoviu. jei be skonio, auginkite savo.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 06 23, 19:09)
uzkandziams rinkciausi vaisius ir daugiau darzoviu. jei be skonio, auginkite savo.

Gerai kaip yra kur auginti, o jei gyveni daugiabuti???
Atsakyti
QUOTE(shlepsė @ 2012 07 09, 17:21)
Gerai kaip yra kur auginti, o jei gyveni daugiabuti???

http://www.supermama...;#entry56708889
paskaitykite sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vix @ 2012 07 10, 14:46)

drinks_cheers.gif na taip sutinku, kad galima, bet uztektinai tokiam plote neuzsiauginsi ax.gif
Bet cia ne apie tai tema 4u.gif

Parsiveziau ir as savaitgali is kaimuko darzoviu kruva, dabar troskinukai i trasa eis thumbup.gif

Beje, kaip del zaliu zirniu? Cia butu krakmolinga darzove? Ar nekrakmolinga jei zalius valgai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 04 22, 12:15)
as tikrai neskaiciau visos temos bet matau kad yra taip gyvenanciu. gal trumpai galite pasisakyti kokie rezultatai? kaip jauciates ir pan. smile.gif

labai apmirusi ši tema...Mane taip pat domintų šios mitybos rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Rezultatai geriausi is visu 4u.gif
Kai laikiausi,tai per 5 sav.6 kg
Ir neatauga.As is viso bandau pagal jo principa visados maitintis.
Netruksta man nei mesos,nei pieno,nei kaiusiniu.Kuo puikiausiai jauciuosi.
Aisku sugriesiju kartais.
Beje,kad geriau svoris kristu,pradzioje tik vaisus ir darzoves vlagyti,jei itrauki kruopas,uzsilaiko.
Labai gerai prasivalo zarnynas thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paskaityti pirmas dvi temas-deja, nebeatidaro..Ir dar klausimas-kaip perskaityti įdėtą nuskenuotą knygutę-nemoku ,,prisitraukti", o kitaip neįskaitau....
Atsakyti
Mil@na mirksiukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 03 25, 08:29)
----------

Skanuota Šeltono knygelė  mirksiukas.gif
o čia paprasta instrukcija kaip foto padaryti įskaitomomis  biggrin.gif  ( aš jau atsispausdinau ir susisegiau į knygelę  biggrin.gif ) tik reikia būti užsiregistravus public.fotki, kad matytumėte šią įkonėlę  mirksiukas.gif

user posted image
Pumi, spėju, jog visą eigą surašysiu šeštadienio popiet - nes tiesiog nespėsiu viso sukrauti iki pietų  biggrin.gif  (ir pagaminti reikia, ir nufotografuoti ir dar surašyti litaniją  biggrin.gif  na dar papietauti reikia... hihihi.gif)

na dar pažiūrėsiu, gal pavyks rasti ką nors be glitimo ( na, kuo paprastus miltus pakeisti)  rolleyes.gif

Atsakyti